Mesaj gönderemem görüşmüyoruz bir senedir de çalıştığı yeri biliyorum denk gelmiş tesadüf gibi iletişime geçebilirdim ancakPeki sizin ciddi ilişkiniz devam ederken bu çocuk size mesaj atsa ne hissederdiniz, parmağınıza yüzüğünü taktığınız kişi ne hissederdi? Yaa ben sordum sadece, seviyorsanız devam edin dese kabul olur muydu? Aranıza soğukluk girmez miydi, ne cesaret ne münasebet hem de ciddi ilişkisi olan birine mesaj gönderiyor diye tatsızlık huzursuzluk çıkmaz mıydı? Diğer kız burada konu açsa boşver bu adamı, ne olduğu ne yaptığı belli değil, demek ki onu da yedekte tutuyor der gömerdik. Size niye hak verelim? Sizi durduran resmi nikah mı sadece? Sevgililerin de bağlılığı sadakati önemlidir.
Sen ne alaka? Üçüncü olmakta sana çok yakıştıOnun ağzına yakışmadı belki ama senin üstüne cuk oturdu
E konuyu açtıktan hemen sonra baya yorum yapıldı zaten geri kalanı da hava civa öylesin böylesin karaktersizsin. Duymak istediğinizi söylüyorum işte tamam en dürüst sizsiniz, daha ne yapayım2016 yılından beri üye olan birinin böyle bir konuya nasıl cevaplar geleceğini gayet iyi bileceğini düşünüyorum. Konuyu açıp hemen sonrasında kararımı verdim zaten en ahlaklı sizsiniz gibi laflar söylenmesi gülünç.
İki kişilik ilişkiye üçüncü olarak kendini sokuşturmaya çalışan sensin yalnız.Sen ne alaka? Üçüncü olmakta sana çok yakıştı
Benim sana göre ahlaksız olduğum belli de senin ne olduğun da belli değilİyi niyetli bir insan olsaydın sevgilin varken başkasıyla tabiri caizse cilveleşmezdin zaten. Ta o zamandan belliymiş ne olduğun
Nerde demişim üçüncü olayım diye? Altı üstü bir şey sorduk gelmiş bana ona yakışmadı sana yakıştı bilmem ne. Tepki vermesinin sebebi de burda açık açık soru sormuş olmam. Kendinin içini deşsen kim bilir neler çıkacak gelmiş burda iyi insan rolleri hadi canım hadiİki kişilik ilişkiye üçüncü olarak kendini sokuşturmaya çalışan sensin yalnız.
Burada insanlara sokmaya çalıştığın her laf sana dönecek. Bence konunu kapattır.
Ciddi ilişkim varken başkasıyla gönül eğleyen, kaldığım ilk boşlukta sevgilisi olan birine yazmayı düşünen bir ..... değilim. (Noktaları istediğin gibi doldurabilirsin orası senin kelime dağarcığına kalmışBenim sana göre ahlaksız olduğum belli de senin ne olduğun da belli değil
Kişi kendinden bilir işiNerde demişim üçüncü olayım diye? Altı üstü bir şey sorduk gelmiş bana ona yakışmadı sana yakıştı bilmem ne. Tepki vermesinin sebebi de burda açık açık soru sormuş olmam. Kendinin içini deşsen kim bilir neler çıkacak gelmiş burda iyi insan rolleri hadi canım hadi
Ciddi ilişkim varken başkasıyla gönül eğleyen, kaldığım ilk boşlukta sevgilisi olan birine yazmayı düşünen bir ..... değilim. (Noktaları istediğin gibi doldurabilirsin orası senin kelime dağarcığına kalmış
Alası olduğuna yemin ederim. Nerde böyle ahlak edep diye yırtınan varsa aynı senin gibi, yemediği halt kalmayıp dürüst geçiniyor. Ortalıkta senden bol bişey yokCiddi ilişkim varken başkasıyla gönül eğleyen, kaldığım ilk boşlukta sevgilisi olan birine yazmayı düşünen bir ..... değilim. (Noktaları istediğin gibi doldurabilirsin senin kelime dağarcığına kalmış)
Şu an senin içini deşiyoruz beybi.Nerde demişim üçüncü olayım diye? Altı üstü bir şey sorduk gelmiş bana ona yakışmadı sana yakıştı bilmem ne. Tepki vermesinin sebebi de burda açık açık soru sormuş olmam. Kendinin içini deşsen kim bilir neler çıkacak gelmiş burda iyi insan rolleri hadi canım hadi
Erkeksizlikten öleceğini sanmayan, bir ilişki esnasında kimseyle flörtleşmeyen, sevgilisi olana yürümeyen pek çok insan var. Ama sizde ahlak olmadığından böyle inanamazsınız.Alası olduğuna yemin ederim. Nerde böyle ahlak edep diye yırtınan varsa aynı senin gibi, yemediği halt kalmayıp dürüst geçiniyor. Ortalıkta senden bol bişey yok
Konu ben değilim yalnız. İllaki hatalarım oldu ama hiçbir zaman başkasıyla ilişkisi olan birine yavşamayı düşünmedim sen gibi. Ortalıkta benden bol bir şey var kendine haksızlık etme tatlı kısAlası olduğuna yemin ederim. Nerde böyle ahlak edep diye yırtınan varsa aynı senin gibi, yemediği halt kalmayıp dürüst geçiniyor. Ortalıkta senden bol bişey yok
Ay erkeksizlikten öldüğüm için toplasan 3 ilişkim olmuştur evet. Yani içinizi boşaltiyorsunuz iyi insan pozları veriyorsunuz tamam da sallamadan yapın bariErkeksizlikten öleceğini sanmayan, bir ilişki esnasında kimseyle flörtleşmeyen, sevgilisi olana yürümeyen pek çok insan var. Ama sizde ahlak olmadığından böyle inanamazsınız.
Siz de olmadığından olana şaşırmanız normal.
Ben de sizin gibi sevgilisiz kalmamak için sürekli dal arayan, hiç bir etik değeri olmayana şaşırıyorum mesela.
Resmen erkeksiz yaşayamayan bir tipsiniz
Yavşama anlayışın basit şakalaşmalarsa sokağa çıkma senKonu ben değilim yalnız. İllaki hatalarım oldu ama hiçbir zaman başkasıyla ilişkisi olan birine yavşamayı düşünmedim sen gibi. Ortalıkta benden bol bir şey var kendine haksızlık etme tatlı kıs
O daha fena. Uçana kaçana yürüdüğün halde neticeye de varamıyorsun demek ki.Ay erkeksizlikten öldüğüm için toplasan 3 ilişkim olmuştur evet. Yani içinizi boşaltiyorsunuz iyi insan pozları veriyorsunuz tamam da sallamadan yapın bari
O daha fena. Uçana kaçana yürüdüğün halde neticeye de varamıyorsun demek ki.
Kimse sevgiliyken başkasıyla kas şakaları yapmaz. Sevgilisi varken gidip görüneyim demez. Sorunlu bir ahlak anlayışınız var, herkes yapıyor diye düşünerek teselli etmeyin kendinizi. Normal değil. Herkes böyle değil.
Ay tabiiki. Adamla fingir fingir flörtleş, yüzüğü göster sonra. Hayır demek yüzük olmasa devam da edecekti bir zahmet kocayı bulunca kesmiş önünü.Ben de bu özgüveni anlamadım.
Sanırsın adam sevgilinden ayrıl bana gel demiş de hanımefendi "nayır nolamaz benim sevgilim var" diyerek adamı reddetmiş.
Sen zaten sevgilin varken elin adamıyla flört etmeye pek meraklıymışsın. Adam bunu öğrenince uzak durmuş senden, görüşmek istememiş. Allah beni ateşlerden aldı diyerek şükretmiştir eminim.
Baştan beri adama sınır koyan, reddeden kendisiymiş gibi şimdi "Ben ayrıldım haberin olsun" diyerek iletişime geçmeye çalışmak, sevgilisi olan adamdan bir şeyler ummak epey komik.
Kötü niyetli değilmiş..Merhaba kızlar.
Eski işyerimde, tedarikçimiz olan firmada çalışan ve benim de siparişlerle ilgili iletişimde olduğum bir çocuk vardı. Çocuk dediğim de benden bir yaş küçük. Sürekli müşterisi olduğumuz için 3-4 günde bir görüşüyorduk.
Güzel bir enerjisi vardı, şakalaşıyorduk, o gelince havam değişiyordu. O zaman sevgilim olduğu için ikimiz de konuyu ilerletmeden noktayı koymuştum. Zaten aramızda bir şey olduğu da yoktu, bahsettiğim şey sadece ufak şakalaşmalar. Mesela bizim siparişler büyük kolilerde geliyordu ve benim görevim de gelen kolileri kontrol etmek, içindeki ürüne açıp bakmak vs. Kolileri sıkı bantladıkları için bazen yumruk bile atsam zorlanıyordum açmakta, o yardımcı oluyordu, ben de takılıyordum ne kadar güçlü olduğuyla ilgili, o da ‘Kaslarıma bak’ der gibi kollarını gösteriyordu gülüp geçiyorduk ya da bazen yoğun olduğum günlerde, onun yanıma gelip ‘Gel seni kaçırayım çok bunalmışsın burda’ diye laf atması hoşuma gidiyordu. Ne bileyim ismimi kendi yorumunu katarak söylüyordu falan.
Ben o sıra evlilik teklifi almıştım ve bu çocuğun da bilmesi gerektiğini düşündüm çünkü bakışmalarımız, gülüşmelerimiz suçlu hissettirmeye başlamıştı.
En son gelişinde parmağımdaki yüzüğü tabiri caizse gözüne soktum, o da sordu zaten ‘Yüzük ne öyle?’ diye. Evlilik teklifi aldığımı söyledim yüzü düştü ve konuşmayı kısa tuttu. Birkaç gün sonra da ben işten ayrıldım daha iyi bir yere geçtim ama işten ayrılmamın bu çocukla ilgisi yoktu.
Benim ciddi ilişkim 2 ay önce bitti ve tamamen ayrıldık. Bu süreçte de yani nerdeyse bir yıldır o tedarikçi çocukla hiçbir iletişimim olmadı. Ayrıldıktan sonra sosyal medyadan stalkladım ve şuan sevgilisi olduğunu öğrendim.
Ben tekrar bu çocukla iletişime geçmek istiyorum ama kötü niyetle değil. Ben kendimi hatırlatayım, ilişkimin bittiğini bilsin yeter. Ondan sonra o kızla devam ederse zaten yapacak bir şey yok ama böyle hiçbir şey yapmazsam da içimde kalacak sanki bir şeyler. Ortalığı bulandırmak gibi mi olur ama bulanacakta bir şey yok değil mi belki hiç umursamayacak bile?
Bütün yorumlara açığım, yerden yere de vurmayın ihanet yok işin içinde biraz kafam karışır gibi olmuştu o dönem ama hemen toparladım
yine de ego tatmini, ahlaklı insan gösterileri için piste alalım herkesi ahahsha
Bu yorumlarda bu kadar ahkam kesilecek kadar ne yapmışım yani?
Hayır bu duruma da hastayım gerçekten, arkadaşım fikrimi sormuşsun, bence ahlaksızlık demişim, ahlaksızca bulduğum bir şeye ahlaksızlık diyince neden ahlak bekçisi yaftası alıyorum?? Hayır utanmasanız resmen beni ezdiniz, hor gördünüz, özür dileyin diyerek bizi zorba ilan edeceksiniz.Aynı şeyi düşünüyorum gerçekten çekilmiyorsunuz ahlak bekçileri olarak
Sana uzak şeylerse demek böyle kavramlar; yabancılaman, alaya alman veya inanmaman normal.Cevap verilecek bir yorum yok ki ilk sayfalarda verdim ayrıca onun dışında aynı yorumlar zaten. Klasik herkes çok masum çok ilkeli çok sütten çıkmış ak kaşık olduğu için burda gelip ahlak, etik falan filan diyerek ne kadar iyi insan olduklarını gösteriyorlar, kim bilir kimilerinin kırdığı fındık bini aşmıştır ama gelmiş burda şov yapıyor neyine cevap vereyim tamam en doğru sizsiniz. Yapıp yapmamakta kararsız kalmıştım ve yapmamaya karar verdim konu benim için kapandı yani ama yine de ego tatmini, ahlaklı insan gösterileri için piste alalım herkesi ahahsha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?