Sevgilisi olan erkekle iletişim ?

Mesaj gönderemem görüşmüyoruz bir senedir de çalıştığı yeri biliyorum denk gelmiş tesadüf gibi iletişime geçebilirdim ancak

E konuyu açtıktan hemen sonra baya yorum yapıldı zaten geri kalanı da hava civa öylesin böylesin karaktersizsin. Duymak istediğinizi söylüyorum işte tamam en dürüst sizsiniz, daha ne yapayım

İki kişilik ilişkiye üçüncü olarak kendini sokuşturmaya çalışan sensin yalnız.

Burada insanlara sokmaya çalıştığın her laf sana dönecek. Bence konunu kapattır.
Nerde demişim üçüncü olayım diye? Altı üstü bir şey sorduk gelmiş bana ona yakışmadı sana yakıştı bilmem ne. Tepki vermesinin sebebi de burda açık açık soru sormuş olmam. Kendinin içini deşsen kim bilir neler çıkacak gelmiş burda iyi insan rolleri hadi canım hadi

Benim sana göre ahlaksız olduğum belli de senin ne olduğun da belli değil
Ciddi ilişkim varken başkasıyla gönül eğleyen, kaldığım ilk boşlukta sevgilisi olan birine yazmayı düşünen bir ..... değilim. (Noktaları istediğin gibi doldurabilirsin orası senin kelime dağarcığına kalmış )

Kişi kendinden bilir işi

Alası olduğuna yemin ederim. Nerde böyle ahlak edep diye yırtınan varsa aynı senin gibi, yemediği halt kalmayıp dürüst geçiniyor. Ortalıkta senden bol bişey yok

Şu an senin içini deşiyoruz beybi.

Alası olduğuna yemin ederim. Nerde böyle ahlak edep diye yırtınan varsa aynı senin gibi, yemediği halt kalmayıp dürüst geçiniyor. Ortalıkta senden bol bişey yok
Erkeksizlikten öleceğini sanmayan, bir ilişki esnasında kimseyle flörtleşmeyen, sevgilisi olana yürümeyen pek çok insan var. Ama sizde ahlak olmadığından böyle inanamazsınız.
Siz de olmadığından olana şaşırmanız normal.
Ben de sizin gibi sevgilisiz kalmamak için sürekli dal arayan, hiç bir etik değeri olmayana şaşırıyorum mesela.
Resmen erkeksiz yaşayamayan bir tipsiniz

Konu ben değilim yalnız. İllaki hatalarım oldu ama hiçbir zaman başkasıyla ilişkisi olan birine yavşamayı düşünmedim sen gibi. Ortalıkta benden bol bir şey var kendine haksızlık etme tatlı kıs

Ay erkeksizlikten öldüğüm için toplasan 3 ilişkim olmuştur evet. Yani içinizi boşaltiyorsunuz iyi insan pozları veriyorsunuz tamam da sallamadan yapın bari

Ay erkeksizlikten öldüğüm için toplasan 3 ilişkim olmuştur evet. Yani içinizi boşaltiyorsunuz iyi insan pozları veriyorsunuz tamam da sallamadan yapın bari
O daha fena. Uçana kaçana yürüdüğün halde neticeye de varamıyorsun demek ki.
Kimse sevgiliyken başkasıyla kas şakaları yapmaz. Sevgilisi varken gidip görüneyim demez. Sorunlu bir ahlak anlayışınız var, herkes yapıyor diye düşünerek teselli etmeyin kendinizi. Normal değil. Herkes böyle değil.

Ben de bu özgüveni anlamadım.
Sanırsın adam sevgilinden ayrıl bana gel demiş de hanımefendi "nayır nolamaz benim sevgilim var" diyerek adamı reddetmiş.
Sen zaten sevgilin varken elin adamıyla flört etmeye pek meraklıymışsın. Adam bunu öğrenince uzak durmuş senden, görüşmek istememiş. Allah beni ateşlerden aldı diyerek şükretmiştir eminim.

Baştan beri adama sınır koyan, reddeden kendisiymiş gibi şimdi "Ben ayrıldım haberin olsun" diyerek iletişime geçmeye çalışmak, sevgilisi olan adamdan bir şeyler ummak epey komik.

Ay tabiiki. Adamla fingir fingir flörtleş, yüzüğü göster sonra. Hayır demek yüzük olmasa devam da edecekti bir zahmet kocayı bulunca kesmiş önünü.
Adam salak mı? Yedekli gittiğini anlamış.
Evlerden Irak bir durum yani.
Kimse böyle bir eş istemez. Aklı karışmaya müsait

Kötü niyetli değilmiş..
Valla tam yerden yere vurulacak bir konu açmışssın.
Sevgilisi olan adama kur yapacaksın aklına düşeceksin sonra da kötü niyetim yok diyeceksin.
Eminim öyledir.

yine de ego tatmini, ahlaklı insan gösterileri için piste alalım herkesi ahahsha
Bu yorumlarda bu kadar ahkam kesilecek kadar ne yapmışım yani?
Aynı şeyi düşünüyorum gerçekten çekilmiyorsunuz ahlak bekçileri olarak
Hayır bu duruma da hastayım gerçekten, arkadaşım fikrimi sormuşsun, bence ahlaksızlık demişim, ahlaksızca bulduğum bir şeye ahlaksızlık diyince neden ahlak bekçisi yaftası alıyorum?? Hayır utanmasanız resmen beni ezdiniz, hor gördünüz, özür dileyin diyerek bizi zorba ilan edeceksiniz.

Tipik ikinci eksen davranışı resmen ya, yemezler, hayatınızdaki insanları manipüle etmeye alışmış olabilirsiniz ama burada sökmez. Hiç kusura bakmayın.

Sana uzak şeylerse demek böyle kavramlar; yabancılaman, alaya alman veya inanmaman normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…