Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

HAYAT DÖVÜCEM SENİ:mymeka:
KENDİNE GEL

canım güvenebileceğim birisini bulamayacağım gibi geliyor yada gerçekten bırısını sevemeyecek gıbı hıssedıyorum kendımı evet yaşım çok küçük daha çok erken ama çok sevdeıgım ınsanı ona en çok güvendığım anda kaybettım cevremdekılerın ilişkisine imreniyorum ama sanırım benım hıcbır zaman böyle bir ilişkim olmayacak olamayacak.

ecrin çok sevındım demekki işleri varmış bak gördünmü aramış ne güzel canım zaten hayırlısıysa geçte olsa olacaktır.

Ah hayat ahh...
Demek T.dağdasın ilk sevgilim T.dağdaydı (zati topu topu 2 tane oldu) çok üzmüştüm onu...
Şimdi ise mumla aroyırum ama yok...

cnm bılmıorum dun aradı yrn oglen cıkalım dedı ama bu saat oldu hala ses yk son andamı arıycak ısımız yakın acaba bankanın onune gelıpmı arıycak tam buçukta offf cok sınır bozucu bı durum yaa tm 10 dk kaldııı :çok üzgünüm:

aarar arar merak etme

bende öyle düşünüyorum hem sevemezse ne olmuş dünyanın sonumu ayaklarının üzerinde duruyorsun işin var mddi durumun anladığım kadarıyla iyi gez dolaş arkadaşların var onlarla geçir hayat sadece sevgili değil ailenle geçir benim en büyük tesellim ailem dir anneme sarılınca herşeyi unuturum bende tam güvendim evlenelim diyeckken ayrılalım dedi napalım yani kabuğumuzamı çekilcez ay ben sevemiycemmi diycem hiçte bak benimki hiç üzülmedi adam nişan biile yaptı naparsak kendimize yapıyoz ben sadece geçen günlerime acıyorum onları telafi etmeye o varken ne çok ihmal ettiklerim varmış o imrendiklerinde sana imreniyordur buna emin ol bende imreniyorum ama hiç bişiy dışardan göründüğ gibi değil bunu unutma

benım ılıskılerım hep bole oldu zaten ben adım atamam karsıdan beklerım bıde bu cok yenı adı bıle yk ılıskımızın benı gercekten ısteyıp ıstemedıgını ancak onun aramasıyla anlarımm

tekırdağda degılım canım ıstanbbulda yaşıyorum ama tekırdağlı sayılırım orada yazlıgımız var her sene babamlar orada 3 ay gıdıp kalıyorlar tabı bende geçen seneye kadar kalıyordum benım exlede orada tanışmıştık zaten bende çok üzdüm ama sonunda çok üzülen ben oldum.

ecrincim bekle bakalım belkide gene işi falan çıkmıştır kimbilir.

hŞb kızlar ÖbÜr tarafa baktım kımse yoktu bende geldım buraya gene dertlıler var.
Kızlar sızı bÖle gÖrÜom valla bende ÜzÜlÜorum kendı halıme ama elden bŞey gelmıo.
Ya bu aralar ıŞyerı telıme sessız tel gelıo bazen omudur dıorum acaba ama sanmam Öyle geÇtı bırden aklımdan ....
ıŞyerı nede olsa belkı yanlıŞlıkt dıorum nebılm sankı ses dınleyıp kapayınca o sanıorum alla allah

ercin sende benim gibisin desene.
Hayatta o adım atmadan atmam yapı meselesimi acaba.
Bendede hep böyle oldu ..

cnm ıs tlfonunu bılıyormu eger bılıosa olabılır yanı sole ıcınden ne gecıo onemlısı o ıcındn o arıodur dıe gecıosa o dur ıcındekı ses senı yanıltmaz...

evet karsıdan beklerım yanı en azndan ılıskının basında bısılerı anlamak tartmak anlamında...
ama aramazsa ben zaten aramam o ararsada asla acmam bıtmıstır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…