anlatırım ama kafam dolu dolu yanı korkuorum dogru ınsanmı hayırlımı dglmı bakalım yrn bellı olucak dua edın kızlar ya
ah inşallah yaa...
Hiç bu kadar gerçkerçi bir rüya görmemeiştim...
HAYAT DÖVÜCEM SENİ:mymeka:
KENDİNE GEL
[ı]cnm bılmıorum dun aradı yrn oglen cıkalım dedı ama bu saat oldu hala ses yk son andamı arıycak ısımız yakın acaba bankanın onune gelıpmı arıycak tam buçukta offf cok sınır bozucu bı durum yaa tm 10 dk kaldııı :çok üzgünüm:[/ı]
bende öyle düşünüyorum hem sevemezse ne olmuş dünyanın sonumu ayaklarının üzerinde duruyorsun işin var mddi durumun anladığım kadarıyla iyi gez dolaş arkadaşların var onlarla geçir hayat sadece sevgili değil ailenle geçir benim en büyük tesellim ailem dir anneme sarılınca herşeyi unuturum bende tam güvendim evlenelim diyeckken ayrılalım dedi napalım yani kabuğumuzamı çekilcez ay ben sevemiycemmi diycem hiçte bak benimki hiç üzülmedi adam nişan biile yaptı naparsak kendimize yapıyoz ben sadece geçen günlerime acıyorum onları telafi etmeye o varken ne çok ihmal ettiklerim varmış o imrendiklerinde sana imreniyordur buna emin ol bende imreniyorum ama hiç bişiy dışardan göründüğ gibi değil bunu unutmacanım güvenebileceğim birisini bulamayacağım gibi geliyor yada gerçekten bırısını sevemeyecek gıbı hıssedıyorum kendımı evet yaşım çok küçük daha çok erken ama çok sevdeıgım ınsanı ona en çok güvendığım anda kaybettım cevremdekılerın ilişkisine imreniyorum ama sanırım benım hıcbır zaman böyle bir ilişkim olmayacak olamayacak.
[ı]benım ılıskılerım hep bole oldu zaten ben adım atamam karsıdan beklerım bıde bu cok yenı adı bıle yk ılıskımızın benı gercekten ısteyıp ıstemedıgını ancak onun aramasıyla anlarımm [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?