Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

canım kesınlıkle oyle ben annemin babamın değerini onları zamanında ne çok üzdüğümü ayrıldıktan sonra çok iyi anladım yanımda olmasalarda onların sesini duymak bana cok ıyı gelıyor zaten ablam ve enıstem sureklı her an yanımda olmaya .çalışıyor.arkadaşlarım sürekli planlar yapıp benı yanlız bırakmamaya çalışıyorlar ama bsyler yarım sanırım bır ılıskıye çok alışmıştım o yüzden ilişki istiyorum.sevilme ihtiyacı duyuyorum.doğru ilişkisi olupta ne problemi olanlar veya ne maddi-manevi sorunlar yaşayanlar var .ama dıyorum ya benım hayatımda sımdıye kadar hep naparsam yapıyım o vardı.belkide sevilme ihtiyacından kaynaklanıyor bu durum:gitme:

canım doğrusunu yapıyorsun kız tarafıyız bız zor olmamız lazımki değerimizi bilsinler ama işi falan çıkmış olabilir.
deryacım bencede o olabilir yani bu hiç belli olmaz ama sen işe yor ümitlenme.arayacak adam gizli no ile aramaz dırek arar konuşur zaten.

evet cep telinde bütn numaralarım vardı ev telime kadar.bi ara teline bakmıştım şaşırmıştım taaa eski hatlarımın hepsi kayıtlıydı ayrlmadan önce bakmıştım öyle.
Ama bilmiorum arada gelio işyeri ama sanki sesim dinlendi biraz kapattı teli.
Nebilim öyle geçti içimden blemem tabi.
Ya varya hayatta arama huyum yoktur fazla üstüne düşüo gbi kendimi göstermeyi sevmiorum.
Acaba bu yuzdenmi kaybedioruz.
Biz bizimkiyle ayrılmış barışmıştık akşam aramıştı sen neden bugun beni hiç aramadın die fırça atmıştı ne dicegmi şaşırmıştım aklıma geldi birden şimdi guluorum ...

Yenimi ilişkin ercinn

EVET HAKLISIN ŞEKER BEN HEP GERİDE DURDUM İLİŞKİLERİMDE ÇOK ÜSTÜNE DÜŞTÜGÜNÜ BELLİ EDEMEM .SEVDGİMİDE ÇOK BELLİ EDEMİORUM ...KARŞIMDAKİNE BAGLI BİRAZDA ONA HİSLEİRMİ BELLİ ETMEM.
DOGRU İŞE YORUORUM ZATEN KENDİMİ ÜMİTLENDİRMEMİN ANLAMI YOK ..
BİRDEN AKLIMA ÖLE GELDİ İŞTE.
CANIM O BENİ ARAYAMAZ KORKAR sırnaşık şey

bende tam tersiydim kaydirigubbakcemile3 şimdi ne çok ilgileniyormuşum diye kendime gülüyorum.çocuk benden ayrıldı başını dinlemiştir valla.

bende hiç ilgilenmezdim arkadaşımla daha doğrusu üstüne çok düşmezdim ama beni çok zor bıraktı...
Çok üzdüm onu çoook şimdi ahını çekiyorum heralde galüba sanursam...

ecrincim baksana ne anlatcam benım annemle babamın tanışma dönemine benziyor seninde durumun annemle babamı kardeşleri arkadaş diye tanışmışlar.babam annemi arıyormuş yemeğe cıkalım dıyormuş bı anda bırısı bır ıs çıkarıyormuş kalıyormuş,gene arıyormuş sonra arkadaşları davet ediyormuş arkadaşlarını kıramıyormuş gene kalıyormuş falan bır ay falan böyle geçmiş en sonunda yemeğe çıkmışlar.sonra babamın tekrar araması gerekiyorken babam aramamış 15 gün falan bi gün annemin hiç beklemediği bir anda aramış ben tatıldeydım arkadaşlarımla yemeğe çıkalımmı dıye annemde artık beni arama dıye konuşmaya gıdecekken bir anda birbirlerine aşık oluvermişler ve 1 sene içinde evlenmişler yanı nasip olduktan sonra oluyor sen herşeyi hayıra yor hayırlısıysa umarım olur.

niye kız arar öcümüsün sen

kız arayamaz zaten suçlu bu birinci sebep.
Arasa blioki derya ona bi ton laf söylicek çünki her ayrılp barıştıgımızda çok laf sölemişimdir ama mantıklı konuşmlar tabi.
Ben sinirlenince nedicegmi bilmem bide çene düşer.
Gelse bilioki bir ton sorguya çekilçek hatalarından ve yaptıklarından dolayı gelemez.
Bendende korkar heheh.
Bizim ilişkimiz tamamen bitti canım pek hoş bitmedi çünki.
1 aydır hiç aramadı cidden en son hattımı ondan başka kimse bilmio o numaram bile açık tutuorum 1 kere dahi telim aranmadı gizli nodan bile. Zaten aramaz diorum ...

bencede derya senle benımkısı arayacaksada aramazlar bızım ayrılırken verdıgımız tepkılerden dolayı bıze hem kızgınlardır hemde korkarlar yaptıklarından dolayı sorguya çekilcekler dıye valla parçalarız onları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eevet canım verdigimiz tepkiler kırıcıydı ama senin ki daha çok hayata.
Ben en son kelimemde dedimki umarım barışırsın eskisiyle mutluklar diledim.
Mors olmuştur heralde hem kırıcıydı yazım hemde yapıcı yan orta şekerli.
Bidaha sesi çıkmadı karşılaştık sadece bana bakmala yetindi.
Ama iyi korkutmuşuz çoçukları bu gerçek.
O yuzden gelmezler zaten

haketti canım valla özür dilerim ama durup durup okuyorum ve içimden daha da çok şey söylemek geliyorda kendimi zor tutuyorum ya bana yaptıklarına az bıleydı.iyi yaptım en azından içimde neden yapmadım dıye pişmanlık yok artık bu konuda o benı ezık sadece onu seven kafasına vur lokmasını al bırısı olarak bır zavallı olarak bırakamadı buda onu cok sevmeme ragmen (nasıl olsa bitmiş bir ilişkiye o maili yazsamda yazmasamda farketmeyecegını düşündüğüm için) bu duygu bana haz veriyor.kaydirigubbakcemile3

ama deryacım bır daha bırısıyle cıkarsak olurkı ayrılırsak gene bu sefer bu kadar büyük tepki vermeyelim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tabiki haklıyız canım bende tamamen bitti die düşünere mail attım aynı düşüncelerle atmışız cidden bitti ama.
Bugun karşıma çıksa inan hiçbir tepki vermem dinlerim onu bi guzel sakin bi şekilde hiç tartışmam bile çünki içimde bişey kalmadı .
Lafımı söylerim kalkar giderm .
Gelse bile istemiorum suan sadece bi özlem işte sadece öyle düşünüorum...

aynen oyle canım eski günlere içimde bir özlem var ,onla yaşadıgım zamanlara ama gelse ne ben eski ben ne de o eski o olabilecek olamayacağız o yüzden hazır deniz,sahil,kum,güneş derken yeni birilerini bulsak ne güzel olur.belkide bu üzüntülerimizde biter.kaydirigubbakcemile3
derya ben sanırım artık acı çekmiyorum onu aradıgımdan beri buyüzden de çok mutluyum kaydirigubbakcemile3
sadece sevmek sevilmek istiyoırum birisini.....

CANIM ESKİ GUNLERİ DÜŞÜNÜORUZ AKLIMIZA TAKILIO.
BUGUN DÖNSELER MİSAL HİÇBŞEY ESKİSİ GİBİ OLMICAK OLMAZDA OKADAR KIRGINLIKLARI AŞMAK ZOR CİDDEN.
MANTIKLISI ARTIK GEÇMİŞLE UGRAŞMAYIP İLERİY BAKMAK.
TABİKİ SEVMEK SEVİLMEK İSTER İNSAN BENDE İSTİORUM AMA BİRAZ DAHA ZAMANA İHTİYACIM VAR KAFAMDA TAM BİTSİN ÖYLE .
BİRİNE KARŞI İÇİM KIPIRDARSA OZAMAN BAŞLARIM
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…