canım nedenini sorsaydın bence ayıp olmuuş çocuga sonra tekrar ardımı hem senin duan hayılsısa görüşelimdi demekki değilmiş ama çocuğn nedenini merak ettimkızlar desteklerınız ıcın tşk ederım sımdı geldım yemekten ama kız arkadslarla bı an once gelım anlatıyım dıe..
baktım bunun arıyacagı yk kızlarla yemege cıktık yemege baslarken tlf caldı aradı
kusura bakma anca arayabıldım dedı
bende onemlı dgl bıdaha aramazsa sevınrım dedım yuzune tlf kapadım
Sizleri takipteyim...
Eski erkek arkadaşımı şimdi daha ii anlıyorum onu saçma bi nedenden dolayı bırakmıştım ve o çok üzülmüştü...
Şimdi onu arayıp nasılsın demeye bile yüzüm yok, gerçi hiç kırıcı konuşmadım...
Onu ta tekirdağdan getirtip yanında sadece 5dk oturup kalkmıştım...
Çok üzmüşüm onu çookk...mafoldumben
cnm ama daha ılk ılıskı bıle dgldı ılıskı olabılmesı ıcın gorusecektık basından bole yaptıysa demkkı onemsemıo..
ınanmıycksınz ama sabah namazına kalktım nasıl dualar ettım anlatamam hayırlıysa olsun dglse olmasın dıe vardır bı hayır kapadıktan snra aramadı bakalım daha ararmı ama bn sert konustum aramaz sanmıorum...
Sizleri takipteyim...
Eski erkek arkadaşımı şimdi daha ii anlıyorum onu saçma bi nedenden dolayı bırakmıştım ve o çok üzülmüştü...
Şimdi onu arayıp nasılsın demeye bile yüzüm yok, gerçi hiç kırıcı konuşmadım...
Onu ta tekirdağdan getirtip yanında sadece 5dk oturup kalkmıştım...
Çok üzmüşüm onu çookk...mafoldumben
Ben de bu yüzden diyorum anlık davranmışsın diye Zamanında ben de çok yol verdim aramadı demekki ilgilinmiyor boşver diye Çok ağır sözler söyledim Yanlışmış yaptığım Şimdi çok daha iyi anlıyorum. Koşa koşa kollarına atla demiyorum ama kapıları da asla kapatma Sen ters davranırsan senin negatif birisi olduğunu düşünür asla ben aramadımda ondan kızdı demez.
kapıları kapatmak yerine kibarca uyarmak en iyisi. Sen aramayınca bende arkadaşlarla çıktım dersin. Sonra görüşürüz dersin Bir daha görüşmek isterse erken araması gerektiğini öğrenir
özel değil canım zaten forumun yarısı biliyor anlaşamadık o evlenmek istedi ben olmaz dedim o beklemedi okulum falan vardı birde çok uzaktı uzaklıktan yiyorduk birbirimizi netten görüşüyorduk bir gün görüşmesek kavga çıkıyordu o bir sene dayanamayız falan derdi en sonundada ilerde anlaşamayız dedi bitirdiumudum cnm ozel degılse senı nıe terk ettı ki bu cocuk ?
ben sevgılımı sebepsız bıraktım uzun surelı bı ılıskıydı 2,5 sene fln surmustu ılk askımdı bı anda fevrı davrandım bıraktım ve aynısını daha once 2 kez daha yapmıstım bu yuzden 3.sunde benı affetmedı...
bıldıgım kadarıyla suan hayatında da bırı var
bazen dıorum acaba onun ahını mı aldım sızce bole bısı olabılırmı
kız daha ne acelen varben şuanda 22 yaşındayım anlaşılan benim birisini bulabilmem için daha çok zamanım var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
en iyice küçükmüşsünbende 20 benım ıcın daha cok var ozamannn kaydirigubbakcemile2
bende 23 yaşındayım ama ben evde kalmadım evlenmek istemiyorum bu gidişke artık hiç istemem sevdiğim gittiohoooo ben sizin ablanızmışım yaa...
Evde kalmış abla...:)) yaş 23
yanlış anlamzsan büyük olabilirsin ama herkezin yaşadıkları farklı vede ben nelerini tanıdım 20 yaşında ama 50 yaşındaki insandan daha fazla görmüş geçirmiş tavsiyelerine gelince bana bazıları doğru gelmedi kızma banaen büyüğünüz benim herhalde 30 Tavsiyelerimi dinleyin Tecrübe konuşuyor a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?