tamam ama peşin olmaz ilk önce dileğim kabul olsun sonra olmazsa zırnık virmemlmaz:
kaydirigubbakcemile3
canım bızım yazlığımız var tekırdagda tekırdag merkezlı sayılıırm oyuzden. ama ben aslen ıstanbulluyum ve ıstanbulda yaşıyorum.
gell gelll dualaraa geelll 10 yetale olduu yokmu arttırannn
çarpılıcam sımdı genclıgımın baharında kaydirigubbakcemile3
amin canım inş gönlümüzdekiler gerçek olur mubarek cuam günüAllahh yarabbımmm sennn gor kabul eyle burda senden ıstek ve dılekte bulunan kullarının dualarını...
içten soluorum Allah hepımızın yolunu acık etsın
Kızlar bilirsiniz dualar önemlidir helede arkadaşın arkadaşa duası kabul olur çünki tanımıyoruz birbirimiz iyimidir kötümüdür diye düşünmeden içten dua edicem şimdi ben
Rabbim buradaki arkadaşlarımın gönlünde aklında ne dileği isteği dua sı warsa sen kabul et herşeyin hayırlısını göster hayırlı bir insanı çıkar karşımıza doğru yoldan ayırma can acısı duyurma dualarımı kabul et allahım AMİN
Hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
aminKızlar bilirsiniz dualar önemlidir helede arkadaşın arkadaşa duası kabul olur çünki tanımıyoruz birbirimiz iyimidir kötümüdür diye düşünmeden içten dua edicem şimdi ben
Rabbim buradaki arkadaşlarımın gönlünde aklında ne dileği isteği dua sı warsa sen kabul et herşeyin hayırlısını göster hayırlı bir insanı çıkar karşımıza doğru yoldan ayırma can acısı duyurma dualarımı kabul et allahım AMİN
Hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
canım ona okuıyorum sürekli fırsat buldukça...
aramıza hosgeldın cnm yanı en azından ben ılk defa goruyorum senı a.s.
Allah kabul etsın ınsallah senın de gonlunde ne ıstegın varsa olsun ınsallah tez zaman suan amın dıyen herkes ıcın ınsallah :Saruboceq:
kızlar sızı bılemıycem ama bugun ben cok buyuk keyıf aldım sıtede cok bereketlı bı cuma aAllah daım etsın ınsallah ellerımız hıc kapanmadan sureklı dua etmemızı sukretmemızı nasıp etsın ınsallah a.s
amin
ben yeni gördüm aslında dün gördüm sabah konu kapanmış başka başlıkla açılmış bilsem okurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?