Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

pazarlık yapıp adamı imandan cıkarma at 10 tl edelım ıste işine gelirse yksa başka topıge hadı anacım uğraştırma bizi klava:klava:

kaydirigubbakcemile3
canım bızım yazlığımız var tekırdagda tekırdag merkezlı sayılıırm oyuzden. ama ben aslen ıstanbulluyum ve ıstanbulda yaşıyorum.

tamam ama peşin olmaz ilk önce dileğim kabul olsun sonra olmazsa zırnık virmem lmaz:

tmm şimdi oldu hadı ras gele kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
canım bızım yazlığımız var tekırdagda tekırdag merkezlı sayılıırm oyuzden. ama ben aslen ıstanbulluyum ve ıstanbulda yaşıyorum.

hmm anladım cnm bende ıstanbuldayım
ıste bı kere gıttım oralara ama begendım denızı fln ck guzell
bahcelerde agaclar vardı meyveler fln cok guzeldı hatta ben ıstedım dıe cock agaca cıkıp erık toplamıstı hey gıdı gunler heyy :kedi:

Allahh yarabbımmm sennn gor kabul eyle burda senden ıstek ve dılekte bulunan kullarının dualarını...

içten soluorum Allah hepımızın yolunu acık etsın

Allahh yarabbımmm sennn gor kabul eyle burda senden ıstek ve dılekte bulunan kullarının dualarını...

içten soluorum Allah hepımızın yolunu acık etsın
amin canım inş gönlümüzdekiler gerçek olur mubarek cuam günü

Kızlar bilirsiniz dualar önemlidir helede arkadaşın arkadaşa duası kabul olur çünki tanımıyoruz birbirimiz iyimidir kötümüdür diye düşünmeden içten dua edicem şimdi ben

Rabbim buradaki arkadaşlarımın gönlünde aklında ne dileği isteği dua sı warsa sen kabul et herşeyin hayırlısını göster hayırlı bir insanı çıkar karşımıza doğru yoldan ayırma can acısı duyurma dualarımı kabul et allahım AMİN

Hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

aramıza hosgeldın cnm yanı en azından ben ılk defa goruyorum senı a.s.

Allah kabul etsın ınsallah senın de gonlunde ne ıstegın varsa olsun ınsallah tez zaman suan amın dıyen herkes ıcın ınsallah :Saruboceq:

kızlar sızı bılemıycem ama bugun ben cok buyuk keyıf aldım sıtede cok bereketlı bı cuma aAllah daım etsın ınsallah ellerımız hıc kapanmadan sureklı dua etmemızı sukretmemızı nasıp etsın ınsallah a.s

amin

canım ona okuıyorum sürekli fırsat buldukça...

ben yeni gördüm aslında dün gördüm sabah konu kapanmış başka başlıkla açılmış bilsem okurdum

Hoşbuldum canım burdayım ben takipdeyim hepinizi sewgilerle duaların kabulu olması dileğiyle a.s.

amin

ben yeni gördüm aslında dün gördüm sabah konu kapanmış başka başlıkla açılmış bilsem okurdum

amin allah hepimizin dualarını kabul etsin yarabbim.
Allah herkesin gönlüne göre versin..

arkadaşlar allahtan ne istediysem dilediysem oldu biliomusunuz her konuda ama içte dua ederdim olurdu...

canım benim olması ayrı bir dert olmaması da daha ayrı dert.... doğru insan olmazsa çok yoruyor.... bir de bu arada bi insanla en fazla 2 yıl çıkıp evleneceksin yoksa yoruyor sonuda evleneceksen de evlenemiyorsun...uzatmayacaksın...olursa bir deçok fazla telefonda konuşma... yüzyüze görüş daha çok... telefonda insan tanınmıyor:S:S

günaydıınnn gızlarrr
bıraktığım gibi iyi bari bişi kaçırmamışımmm nasılsınız ?
hepinize iyi haftalarr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…