Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

gule gule bızım yerımıze de gezz

deryacım sıkılmak dgl kesınlıkle sadece uzucu konular bunlar duygu yogunlugu oldu bırden fazla duygusallık ıyı dgll

slm kızlar
derya sen muhasebesimisin yoksa elemanımısın bende muhasebecide çalışıyorum

slm kızlar
derya sen muhasebesimisin yoksa elemanımısın bende muhasebecide çalışıyorum

tekstil şirkentide muhasebe.
Daha dogrusu buranın her şine bakıorum kendi işimin patronuyum kimse karışmaz bana ben yönetiorum herşeyi.
Sen noldukiii şeker

bısı yk cnm bugun genel anlamda pek ıyı degıldı gunum o yuzden bı an once eve gıdım ıstıorum son 15 dakıkam

alah seni ne zaman nick değiştirdin bende buna arkadaşlık daveti göndermedim devip duruyorum senide öteki topice gelmiyo diye kızıyordumkaydirigubbakcemile3

kız bende ınanmıycan ama bu ne sogukluk dıorum nese herseyde bı hyır var yksa bole soguk soguk devam edıcektık kaydirigubbakcemile3

kız bende ınanmıycan ama bu ne sogukluk dıorum nese herseyde bı hyır var yksa bole soguk soguk devam edıcektık kaydirigubbakcemile3

SORMA CANIM SEN NE ZAMAN DEĞİTİN NİKİNİ ŞAŞIRDIM ESKİ NİCK DAHA ÇOK HOŞUMA GİDİYORDU AMA SEN ÇIKCAN DİMİ ÇIKMADAN ÖPÜM SOĞUKLUK GİTSİN opuyorumnanaktanŞeniz

SORMA CANIM SEN NE ZAMAN DEĞİTİN NİKİNİ ŞAŞIRDIM ESKİ NİCK DAHA ÇOK HOŞUMA GİDİYORDU AMA SEN ÇIKCAN DİMİ ÇIKMADAN ÖPÜM SOĞUKLUK GİTSİN opuyorumnanaktanŞeniz

ıkı hafta oldu sanırım degıstırelı, ecrın ısmını ck sevıorum bundan snra nıckım ecrın olsun dedım bende kocamaaann opuom senı umudumm opuyorumnanaktan

ailemin uygun gördüğü bana uygun anlayışlı kariyerli bir sevgilim olsun istiyorum artıııııııık

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

buarada herkeslere günaydın hayırlı cumalarr canlarım daha uyuyomusunuz yoksaaammm klava:

hayırlı cumalar
umudum ne acelen var demişsin 22 yaşında olupta çok ağır bır ılıskı yaşadım.sevdiğim insanla çok şey paylaştık belkide kiminin bir ömüre sığdıraceğı şeyleri biz 3 yıla sığdırdık.oyüzden artık yaşayacagım ne var benzer seyler gıbı geliyor ve buyüzden acele ediyorum bıde cogu arkadaşım benden oldukca büyük ve evliler budurumdanda kaynaklanıyor sanırım.
uykucu şirineler sizi.

Cnm benım gunaydın ınan yasadıklarını aynısını yasadım bı an ınsan bu kadar guzel tarıf edılebılırmı dedım.. yasım 20 o benım ılk askımdı ve 2,5 - 3 yıla yakın bırlıktelıgımz oldu o kadar masum o kadar guzldı kı hıc bu kadar sevmemıs sevılmemıstım ama bos nedenlerle bıraktım onu bende senın dedıgın gıbı ondan sonra yasayamayacagım yasasamda bu kadar tatlı olmayacagını dusunuyorum ama gene hıc bısı bellı olmaz... Allah hakkımızda hayırlısını etsın ınsallah...

günaydın hayata benim arkadaşlarımda veli şimdi yaşında çocuklarıda kim istemezki ama olmayınca olmuyor bende isterdim şimdi o yok diye umtsuzluğamı düşmeli hebamı etmeliyiz ben benimkiyle ay çıktım bende o ayda yaşamadığım şeyleri yaşadım hemen evlenecektik çocuklarımızın isimleri bile hazırdı ama olmuyor işte ilişkine ağır demende yanlış yaşadın mutlu oldun ve bitti kendini heba etme insanın ilacı kendidir ilişkine ağır diyorsun ben yaşadılarımı anlatsam senindeki ağırmış dersin ama değerdi onla geçirdiğim hergün hiçte pişman değilim sende böyle düşün bitmesi gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…