Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

günaydın umudumm Şeniz

bnde görmen lazım merakla açtım topiği bi baktım hiç bişicik yk kaydirigubbakcemile3

eee kızz hala kimseciklerr ykkk huuu bayanlarrr sonrada evde kaldık die sızlanıosunuz bu saate kadar uyursanız kalırsınız tabııı nerde kaldı bunlar yaa canım sıkıldı hadıı gelın artıkkkk anlatıcaklarım var sızeeee kaydirigubbakcemile

cimcimem .deryacım hosgeldınız kızlar gunaydınn
aslında cok onemlı bısı degıl ortada net bısı de yk vazgectım olmazsa kalırım ortada netlessın ole anlatıyım:umursamaz:

aday adayı varr cok yakın davranıoo ve cok buyuk bır jest yaptı hafta sonu (en azından suana kadar bole bıs gelmedı basıma) acaba olabılırmı dedım bende :kedi:

Kız anlattırıncay kadar bın dereden su getırmıŞsın kızlara ne jettı yaptı anlat bakalım

bilmiorum kızlar annem de fark ettı eve gelınce ya umıtlendırmıyıom senı ama dedı bu adam bos degıl gıbı ama sen gene dusunme bılemezsın ıcını belkı gercekten sevmıstır ama duygusal anlamda dgl dedı.. yanı haklı umıtlenmıorum... sadece eger ıstersen bu hafta sonu gıttıgınde karvizitini ver bıseye ıht olursa yardımcı olmak ısterım gıbılrınde (bankayla ılgılı fln ) sızce mantıklımı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…