Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

canım zaten ben ağır dememde yaşanılanlar çok fazla şeydi ben onla herşeyi paylaşmam gerekiyor dedim ve inanki yaşadığım hiçbirşeyden pişman değilim böyle olması gerekiyormuş oldu dıyorum sadece şöyle yada böylesi yok nedeni yok.hakkımızda hayırlısı böyleymiş.
canım kendimi yıpratmak değil bu tam tersi kendime gelmeye ayaklarımın üstüne basmaya başladım .heba etmiyorum canım elimden geldiği kadar mutlu olmaya iyi olmaya çalışıyorum .

günaydın umudum iyim bu sabah işlerimi toparlıyorum bı yandan da sıteye bakıorum acayıp bagımlılık yaptı sızlerle sankı yuzyuze konusuyo dertlesıyo gıbı oluorum bazen baya yer ettınız kız bnde ama yrn hafta sonu ya ıkı gun sıtede olamıycam mafoldumben

sen nasılsın napıosun cnm

bende yazlığa gidiyorum sonunda gitmeye cesaret edebildimzemuszemus
2 gün sızlerden uzak olucam kimbilir belkide yazlıkta gene bırısıyle tanışırımkaydirigubbakcemile3

neden cesaret edebıldım dedın gıtmek ıstemıomusun ?

ohh ınsallahh ınsallahhh guzel haberlerını beklıoruz hıc bellı olmaz kız kaydirigubbakcemile5

neden cesaret edebıldım dedın gıtmek ıstemıomusun ?

ohh ınsallahh ınsallahhh guzel haberlerını beklıoruz hıc bellı olmaz kız kaydirigubbakcemile5

canım ben sevdiğim insanla yazlıkta tanışıp çıkmaya başladım 3 yıl bırlıkte geçti ortak arkadaşlarımız.kuzenlerimiz arkadaş yani aynı ortama girme durumumuz çok yüksek ben onunla aynı ortama girmeye cesaret edemiyordum 3 haftadır.korkuyordum.üzülmekten acı çekmekten çünkü ona uzak olmak beni o kadar yakınken kahredecektir buyüzden cesaret edemiyordum.

anladım cnm haklısın ama olsun gıt bakalım yaz askları meshurdur bakarsın bı baskası daha guzel bı sekılde cıkar karsına gelısmelerden mutlaka haberdar et bızı Şeniz

umarım keşke öyle bsy olsa ne güzel olur benim için hemde o da şok olur.
çok isterim boyle bsy olmasını eger olursa pazartesi söylerim cnm.

Tamam pazartesı devam ederız ama o gÜn ıŞlerım yoĞunlaŞmaya baŞlıycak Şımdı her dakka burdayım sızlerleyım ıŞ olunca ÖzlÜyorum burayı

fırsat buldukca bakarsın ama arada mutlaka bak yanı (bana bak pazarlık yapıorum resmenn ) :roflol::roflol:

umarım keşke öyle bsy olsa ne güzel olur benim için hemde o da şok olur.
çok isterim boyle bsy olmasını eger olursa pazartesi söylerim cnm.

inşallah cnm sela ıle ezan arası dua edıcem hepımıze hayırlı bı ınsan cıkar karsına da keske olsalı konusmalarımızın yerıni ıyıkı oldular alırr :kedi:

inşallah cnm sela ıle ezan arası dua edıcem hepımıze hayırlı bı ınsan cıkar karsına da keske olsalı konusmalarımızın yerıni ıyıkı oldular alırr :kedi:

canım benim çok sağol dilerim Allahtan cuma günü diye dualarını kabul ederde karşımıza iyiki diyebileceğimiz insanlar çıkar.

olmaz bedavaya etmıos bı dua 5 yetale kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ederız tabı hayatım Allah ıcındekını bılıo hayırlısıyla olmsını nasıp etsın ınsallahh :Saruboceq:

hayata tekırdağdamısın sen ?

bı ara bı ılıskım olmustu kısa surmustu oda o taraflardaydı ağaçlı köy die bi yerde oturuyodu oraya 1 haftalık kampa gıtmıstık arkadaslarla bırlıkte tanısmıstık cok tatlı bı cocuktu onuda ortada bısı ykken bırakmıstık o geldı aklıma bazen gerı donup bakıorum cok odunluklar yapmısım zamanında (ayıptır sölemesii )kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fırsat buldukca bakarsın ama arada mutlaka bak yanı (bana bak pazarlık yapıorum resmenn ) :roflol::roflol:
TAMAM CANIM AĞRILAMAM BEN SİZDEN

İNŞ DEDİĞİN GİBİ OLUR

Kızlaar banada dua edin...
Duaya çok ihtiyacım var içimdeki dileğin kabul olması içün lütfeenn...
EDERİZ CANIM SENDE BZİLERE ET

olmaz bedavaya etmıos bı dua 5 yetale kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ederız tabı hayatım Allah ıcındekını bılıo hayırlısıyla olmsını nasıp etsın ınsallahh :Saruboceq:
BEŞMİ BEN OLSAM 10 İSTERDİMkaydirigubbakcemile3

gell gelll dualaraa geelll 10 yetale olduu yokmu arttırannn
çarpılıcam sımdı genclıgımın baharında kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…