Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

selam kızlar nasılsınız..
Dedım arama bak arar dıe.
Hadı bakalım konuŞun nolcak..hayaata

deryacım mrb herzamankı gıbı benden baska kımse ykkk bıktınız herhalde her mrb dedıgınızde mrba dememdenn ama benden kurtulus ykk yanı ıyı bır sevgılı bulana kadar kaydirigubbakcemile3

merhaba Şeker heheh bende Öyle herkes barıŞmıŞ heralde kımsenın sesı Çıkmadıa gÖre....bendede tık yok kafamı dınlıorum Şeker bakalım yenı bırı kımblır ne zaman olur

kafa dınlıoruz bırlıkte desene..
bugun aslında guzel seyler oldu
işyerınde sureklı goz hapsınde oldugumu hıssettıgım bırı vardı daha snra ben kendı kendıme kuruntu yapıorum herhalde dıe dusunmustum ıkı gun once onemsemıodum az once yemekte aynı yerdeydık kafamı ne zaman kaldırsam goz goze geldık cocukla..daha snra mola sahasında sıgara ıcılırken bı baktım az otede kendı bolumunden arkadslarıyla sıgara ıcıo onemsemedım benım arkadslarla muhabbet baya koyu ve eglencelıydı bıara caktırmadan yan dondum bakıyım dedım gene goz gozee geldıkkk :1shok:

olabilir neden olmasın kısmet bu işler..ilerleyen zamanlarda belli olur herşey...

canım hadı bakalım hayırlısı aslında araması şöyle oldu ben ablam dıye saat 11de ablamın nosu ıle onun nosunu karıştırıp yanlışlıkla onu aradım.oda handecım ben müsait olunca seni arıyım dıye kapattı aramayacak falan dıye duşünürken bır anda gece 1de aradı şirketteyim müsait değildim açamadım dıye peki dedim sabah aradı tekrardan ama sabahkini açamadım bugun müsait olursam buluşalımmı dıye msj atmış ,bende aradım heralde gene işleri çok yogunki arayamıyor şirkette zaten eskidende pek konuşamıyordu.bakalım nolcak bıraz daha düzgün giyindim bugun kendime azcık baktım:)
ya kızlar bır yanım artık hıc bırsey olmayacak nasıl olsa dıyor ama dığer yanım çok özlediğimi,,onunla yaşancak daha çok sey oldugunu düşünüyor cok garıbım bugun.

yk olmaz herhalde cunku cocuk abımle aynı bolumde calısıo yanı bu sekılde olan hatta hoslananlar bıle var sureklı kızlar cıtlatıo kulagıma gelıo ama abımle aynı yerdeyız dıe cekınıolar bakmakla yetınıolar :1ninca:

hayata kız herkese ıcten ıce dua edıorum aklıma geldıkce gecırıorum ıcımden ama sana ayrı bı edıorum ne bılım bı an once netıcelensın ıstıorum belırsızlık ınsanı cok uzer cok yorar cunku bu yuzden eger hayırlıysa sonunuz varsa baslarsınız ınsallah ama sana yenıden aynı durumları yasatıcaksa olmasınn

Hayata bugunmu gÖrÜŞceksınızı.
Kafan kalbın karıŞık karŞı karŞıya gelınce herŞey bellı olur bence...

amin kuzum inşallah Allah hakkımızda her ıkımız içinde ne hayırlısı ıse onu nasıp etsin diye bende dua ediyorum canım.

kzılar bılmıorum ama bu kendımde kafamda buyuttugum bısı degıl hanı bısı olur ya 'hadı cnım bana ole gelıo dersın 'ole degıl ıste bu cocukta hıssedıorum var bısı bakarken gozunu ayırmdan sende bak der gıbı bakıo.. bıde dun ogle yemegı donusu benım 1. katta dıe asansore bınmedım onunda 4. katta benı gordu asansore bınmedı yavas yavas yurumeye basladı bende normal yurudugum ıcın halıyle yanyana yuruduk.. nse kafama takıldıgından yada ılla olsun ıstememden dgl sızınle paylasmak ıcın anlattım kızlar yanlıs anlamayın lutfen..

canım oyle ıstemış ama bakalım ben o sırada yogundum sonra aradım aramadı ve kızlar garıbım ya sımdı sahte faceımden girdim faceine yeni video eklemiş 10da ama beni aramadı onu ekleyene kadar arayabilirdi ne bılım ya garıbım umarım bır an önce görüşürüzde ne olacak ise olur.

k.ı.bak hayata takma fazla herŞey olucagna varır..
Ercın neden olmaın olur belkıı zamangÖsterır herŞeyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…