kafa dınlıoruz bırlıkte desene..
Bugun aslında guzel seyler oldu
işyerınde sureklı goz hapsınde oldugumu hıssettıgım bırı vardı daha snra ben kendı kendıme kuruntu yapıorum herhalde dıe dusunmustum ıkı gun once onemsemıodum az once yemekte aynı yerdeydık kafamı ne zaman kaldırsam goz goze geldık cocukla..daha snra mola sahasında sıgara ıcılırken bı baktım az otede kendı bolumunden arkadslarıyla sıgara ıcıo onemsemedım benım arkadslarla muhabbet baya koyu ve eglencelıydı bıara caktırmadan yan dondum bakıyım dedım gene goz gozee geldıkkk :1shok:
canım hadı bakalım hayırlısı aslında araması şöyle oldu ben ablam dıye saat 11de ablamın nosu ıle onun nosunu karıştırıp yanlışlıkla onu aradım.oda handecım ben müsait olunca seni arıyım dıye kapattı aramayacak falan dıye duşünürken bır anda gece 1de aradı şirketteyim müsait değildim açamadım dıye peki dedim sabah aradı tekrardan ama sabahkini açamadım bugun müsait olursam buluşalımmı dıye msj atmış ,bende aradım heralde gene işleri çok yogunki arayamıyor şirkette zaten eskidende pek konuşamıyordu.bakalım nolcak bıraz daha düzgün giyindim bugun kendime azcık baktım:)
ya kızlar bır yanım artık hıc bırsey olmayacak nasıl olsa dıyor ama dığer yanım çok özlediğimi,,onunla yaşancak daha çok sey oldugunu düşünüyor cok garıbım bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?