slm şeker nasılsınız
keşke okumasaydın neyse bir anlık yazıyorum unutmuştum boşver hep kötü gitmiyor iyi olaylarda var iyi bir işim anlayışlı patronum var:)) aslında derdim yoktur belki her zaman halima şükrederim annem var babam var istediğimi alabiliyorum ama bir yanım eksik kalıyor sevdiğim yok sevdiğimi hep erteledim onlar için ama onlar asla bilmedi bunu daha doğrusu ben belli etmedim içim kan ağladı ama onlar hep üzerime geldiler tek üzüldüğüm sevdiğim şu anda istediğimde oumudum hosgeldın cnm ıyız sen nasılsın?
sabah gunlugunu okudum bı tuhaf oldum hakıkaten ne guzel moralın yerınde gıbı davranıosun goren hıc derdın yk sanıcak
keşke okumasaydın neyse bir anlık yazıyorum unutmuştum boşver hep kötü gitmiyor iyi olaylarda var iyi bir işim anlayışlı patronum var:)) aslında derdim yoktur belki her zaman halima şükrederim annem var babam var istediğimi alabiliyorum ama bir yanım eksik kalıyor sevdiğim yok sevdiğimi hep erteledim onlar için ama onlar asla bilmedi bunu daha doğrusu ben belli etmedim içim kan ağladı ama onlar hep üzerime geldiler tek üzüldüğüm sevdiğim şu anda istediğimde o
Benım var zamanla yaralar sarıldıkca grcekten ınsanın karsısına guzel fırsattlar cıkıo ben beklıorum sende bekle kesınlıkle bos degıl bu bekleys ıyı bır hedıye alıcagımıza kesın gozuyle bakıorumEcrİn o olaydan sonra kendİ yagımda kavruluorum durumum İdare eder e azından artık umudum yok nebİlİm tabİ ÖzlÜorum
keşke okumasaydın neyse bir anlık yazıyorum unutmuştum boşver hep kötü gitmiyor iyi olaylarda var iyi bir işim anlayışlı patronum var:)) aslında derdim yoktur belki her zaman halima şükrederim annem var babam var istediğimi alabiliyorum ama bir yanım eksik kalıyor sevdiğim yok sevdiğimi hep erteledim onlar için ama onlar asla bilmedi bunu daha doğrusu ben belli etmedim içim kan ağladı ama onlar hep üzerime geldiler tek üzüldüğüm sevdiğim şu anda istediğimde o
Kızlar ne toplantısı bu bÖyle ben anlmadım bİŞey
Kızlar ordamısınız
içimi en çok acıtan ne biliyormusun derya ben ailem için fedakarlık yaptım onun için yaptım ama ikisindende yaptığım fedakarlığı bulamadım
özledimki onu çok özledim şu anda ağlıyorum yanımda olsa dünyalar benim olurdu sesini duymak için bile araymam o başkasının şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?