Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

olursa ılk bombayı burda patlatıcam zaten yada yenı bı topık acıcamm BULDUM diee :sm_cool::sm_cool::roflol:

derya bırazda sen konus hadı hep bız konusyoruz sende guzın abla gıbı dınlıosun :1closedeyes:

Ne anlatamamı ıstersn evet dınlmeyı sevıorum suan anlatıcak dururumum kalmadı konumu buraya yazmıŞtım bılmıorum okudunmu

evet okudum maşallah topıkten cıktıgım ykkı kaydirigubbakcemile3
ne bılım ılla bu durumlar dgl kastettıgım istnbulun ne tarafındaydın mesela bak bunu hatırlamıorm yerimseniben

Kızlar sizede söyliyim temmuz gibi buluşma yapmayı düşünüyos Ecrinde bilir beklarlar topici haberiniz olsun gelmek isteyen olursa güzel olur...

Ecrın o olaydan sonra kendı yagımda kavruluorum durumum ıdare eder e azından artık umudum yok nebılım tabı ÖzlÜorum

umudum hosgeldın cnm ıyız sen nasılsın?
sabah gunlugunu okudum bı tuhaf oldum hakıkaten ne guzel moralın yerınde gıbı davranıosun goren hıc derdın yk sanıcak
keşke okumasaydın neyse bir anlık yazıyorum unutmuştum boşver hep kötü gitmiyor iyi olaylarda var iyi bir işim anlayışlı patronum var:)) aslında derdim yoktur belki her zaman halima şükrederim annem var babam var istediğimi alabiliyorum ama bir yanım eksik kalıyor sevdiğim yok sevdiğimi hep erteledim onlar için ama onlar asla bilmedi bunu daha doğrusu ben belli etmedim içim kan ağladı ama onlar hep üzerime geldiler tek üzüldüğüm sevdiğim şu anda istediğimde o

[/
UUMUDUM EVETSU İŞ GUCDE OLMASA TAM BUNLAIM OLURDUK HE ZAMNA İYİ GEÇİO UGRAŞLA..
BENDE İSTİORUM ÖZLORUM AMA BİDAHA OLMICAK YAA BİLİORUM....

Ecrİn o olaydan sonra kendİ yagımda kavruluorum durumum İdare eder e azından artık umudum yok nebİlİm tabİ ÖzlÜorum
Benım var zamanla yaralar sarıldıkca grcekten ınsanın karsısına guzel fırsattlar cıkıo ben beklıorum sende bekle kesınlıkle bos degıl bu bekleys ıyı bır hedıye alıcagımıza kesın gozuyle bakıorum

anlıorum cnm herseyının tam olması ıyı bır ısının olması sadece tek eksıgının o olması ınan lafta dgl gercekten anlıorum cunku bende aynısını yasıorum ama guclu bı kıza benzıosun dedıgın gıbı bunlar bı anlık seyler

içimi en çok acıtan ne biliyormusun derya ben ailem için fedakarlık yaptım onun için yaptım ama ikisindende yaptığım fedakarlığı bulamadım
özledimki onu çok özledim şu anda ağlıyorum yanımda olsa dünyalar benim olurdu sesini duymak için bile araymam o başkasının şu anda

ya yapma söle ınan ıcım acıdı soylemek ıstemıorum ama demek deymezmıs kı beklememıs ne bılım dogru dgl belkı dedıgım ama kendın soledın o suan baskasının sana kalan uzuntu gozyası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…