evet canım deymezmiş ama insan hazmedemiyor belki o en doğrusunu yaptı belkide rabbim böyle istedi evet şuanda nişanlı sevse bana baktığı o gözlerle başkasına bakamaz ben aylar geçmesine rağman hala onu özlüyorumya yapma söle ınan ıcım acıdı soylemek ıstemıorum ama demek deymezmıs kı beklememıs ne bılım dogru dgl belkı dedıgım ama kendın soledın o suan baskasının sana kalan uzuntu gozyası
içimi en çok acıtan ne biliyormusun derya ben ailem için fedakarlık yaptım onun için yaptım ama ikisindende yaptığım fedakarlığı bulamadım
özledimki onu çok özledim şu anda ağlıyorum yanımda olsa dünyalar benim olurdu sesini duymak için bile araymam o başkasının şu anda
hosgeldın cnm gorurum ben senı bıkac ay sonraa kaydirigubbakcemile3vaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooooooooooow!!! burda bekarlara ozel bolumde varmıs yenı kesfedıyorummm kaydirigubbakcemile3 kızlarrrrrrr boyle hersey cok daha guzel bekarlık gıbısı var mı yaaa??ben de 1 bucuk ay once ayrıldım erkek arkadasımdan gayette iyiyim.özgurluk gıbısı var mı
AşkDuası
Rabbim…!!!
Bir insan koy kalbime!
Ama o insan Senin de sevdiğin
olsun.
Ve beni öyle bir insan sevdir ki;
O insanin kalbi Seninle yanan bir
mabed olsun.
Beni öyle bir insanla buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen
olasın.
Onunla el ele
tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen
olasın…!!!
Bana öyle gözler göster ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir sevgili ver ki
O gözler,Cennete açılan iki
pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın
Ey Rabbim…!!!
Öyle bir sevgili verki bana,
Ona
sarıldığımda
kainat bize baksın.
Birbirine sarılsın.
Sevgimiz kurtla kuzuları
barıştırsın
Bize bakıp şeytan Adem’e
secde etsin.
Günah sevap uğruna kendini
feda etsin.
Ölüler birer birer uyansın
sevgimizle…!!!
Bize öyle bir sevgili ver ki
Rabbim! Sevgimizde,Muhammed(S.A.V)
sevilsin.
Öyle sevelimki birbirimizi.
Hz. Hatice göklerden bize
seslensin,
Ve desin ki;
“Bak Ya Muhammed bak şu
sevgililere onlar bizde… bizde
onlardayız.
Bak Aşkımız birkez
daha yaşanıyor yer
yüzünde..
Allah Aşkımızı
öyle çok seviyorki binlerce insana
yaşatıyor..”
benmde öyle heralde cafeye 2 hafta sonra bi kızla geldi öbür hafta parmagında yuzuk ve bana nispet yapar gibi arkdailarına gösterdi göstemeyi sagladı die düşünüorum o ortama bida adımımı bile atmamam.tabi net bildigim bişey yok kuzenimin kaynı oluo kuzenime bile gitmiorum onunla ilgili bişey duymak istemiorum bi gitsem herşeyni tam ögrenirim e gerek var bu sefer haber almaya glemiş gibi sorsamda ama üzemem kendimi.
Anlıcan umudum ikimizde bi umudu kalmadı bitti yani beklesenn nolcak gene olmıcak ben kafaa yerşleştirdim bekleyemem beklememde olay bitmş.bidaha olmıcak..1 ayda adam parmagına yuuzuk takııosa dice bişey bulamıorum...
Bende özlüorum ama elden bişey gelmio onlar nasıl çizdiyse bizde çiizicez. Hiç aglmadım ama üzüldüm evet bence sende aglama o seni haketmiomuş öyle düşün...sevmemiler bizi bu bukadar açık hemen sevgili buluosalar zaten biz boynuzalanmışız haberimiz yok....allah önümüze iyi insanlar çıkarsın ay çenem düştü
evet canım deymezmiş ama insan hazmedemiyor belki o en doğrusunu yaptı belkide rabbim böyle istedi evet şuanda nişanlı sevse bana baktığı o gözlerle başkasına bakamaz ben aylar geçmesine rağman hala onu özlüyorum
doğru dedin derya üzüldüm seninkide niapet yapmış resmen ama allahtan tek dileğim birgün kapıma gelmesi sadece benim çektiklerimin daha beterini çeksin rabbim görüyor bana evlilik sözleri verdiğini her şeyi gördü o daha iyisini biliyor ama insan ız kadere isyan ediyoruz belki çok mutlu olacaz ben mutluyum ama arada dayanamayıp mesajlarına bakıyorum şu anda mesajlarına baktığımdan kötüleştin beni bir sene bekleyemeyen adam seneye evleniyor hani bekleyemezdi o kızı nasıl bekliyor sadece içimde kalanlar var bunları söyleyemedim söylesem haykırsam yüzüne rahatlarım belkide daha ona ödül olur arada gelince mesaj çekerim en sonkinde hakkımı hela etmiyorum dedim o kıza baktıkça beni hatırla dedim taş sanki hiç bişiy yamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?