Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

kızlar ben geldim kafam gene allak bullak oldu .
ama üzülmemek en dogrusu inanın nişanlanmasa bile arasa bıle insanı hayatından bezdirebiliyorlar.

günaydınlar
hayrola hayat agene ne oldu birbririnizi rahat bıraksanız biraz

bendede bişiycik bugün gene yalnızım işte tek başıma iş yapasım gelmiyor tv izliyorum

kafa dınle cnm benım ızle tvnıde ohh ne guzell :)
kızlar sızın evınızde net varmı
benım vardı 2 ay once kapattım pek ısım olmuodu haftada bı kere aksamlara takılırsam takılıodum nete o kadar bende bosa para odemıyım dıe kapattım ama sımdı yenıdn acmayı dusunuyorum sızce napım?

benim evimde yok imkanım olsa alırdım evde canım sıkılınca girerdim
ama kullanmıyorsan alma derim boşuna para ödeme

Benim evde var şimdi komşularada vericem ortaklaşa kullanıcaz hepimize ucuza gelcek öle yapsanıza..
Ben akşamları giriorum canım sıkıldıkça napimzaman geçmio

hoşgeldin acemperisi
yeni kampanya yok sanırım bir tek falash bellek veriyorlar kayıt yaptırana

benim evimde var, ıstedıgım zaman girmek istiyorum ben ve babamda benim kullandıgı için neti olması gayet iyi oluyor.

hayata kimseyi değiştirmeye çalışma lütfen olduğu gibi kabul et biri seni değiştirmeye çalışma hoşuna gidermi benim sevgilim beni değiştirmeye çalıştı devamlı kısa kollu giyme dedi kapanmamı istedi ben kabul ettim ama mutlu olmadım çünkü beni bilyordu ben açıktım ha bende istiyorum kapanmayı ama baskıyla olmaz ve çalışmamamı istedi ben devamlı istedim sorun oldu bu sana örnek ya olduğu gibi kabul et yada yol ver benimki değiştiremeyceğini anlayınca ayrıldı ve beni değiştirmeye çalışması bunu hala hazmedemedim sende bunula çıkmadan önce biliyorodun onu şimdi biliyorum özlüyorosun geri gelmesini istiyorsun ama o istemiyorsa affedersin birtarafını yırtsan nafile o isterse gelir

yk cnm aslında komsu dedın de tam yarama bastın
üst komsumuz var 15 yıllık bı arkadslıgımız vardı kardes derdık bırbırımıze yedıgımız ıctıgımz ayrı gıtmezdı ama son 1 senedır gordumkı benımle gercek dost degılmıs fırsat bulsa ılk hamlede arkamdan vurucakmıs dusunebılıomusunuz ben kuzenlerımın bıle evınde yatıya kalmamısken onlarda kalmısımdır.. aynı yastayız hıc bole olucagımız aklıma gelmzdı... aynı okulda bırlıkte okuduk ılk bırlıkte asık olduk ıyıyıyı kotuyu hep bırlıkte yasadık.. taki okul bıttı ben basamakları Allah'ın ıznıyle guzelce cıkmaya basladıktan snra.. o ıse suanda evde calısmıyor bıle bu yuzden sureklı acık acık yapmasada kinini bellı edıo.. tek ustunlugu suanda bı erkek arkadsı olması dusunebılıomusun ben etrafında sevılen sayılan bırı halıne geldım ıs ve ozel hayatım cok ıyı dıe bunu hazmedemıo ve fırsat buldukca belden asagı vuruo.. aşkım bole yaptı aşkım sole yaptı.. yanyana gelınce tlf elınden dusmuo madem yanyana geldık azcık konusalım dımı yk gormemısler gıbı tlf sureklı elınde.. nasıl bole olduk bılmıorum ama bu durum canımı ck sıkmaya basladı.. hergun bırbırımızı gormeden duramayan bız artık 2 ayda bı ylda apartmanda bırbırımızı gorursek yalandan canım cıcım dıye dıye konusuyorz..

ay cenem dustu ne alaka nıe anlattın dıosunuzdur sımdı ama ne bılım dolmusum galıba
kımseye guvenemıorumm artık ınsanlar cok tuhaf ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…