Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

hoşbulduk iyiyim hemde baya iyi sizde iyi olun bugün cuma dua edin bugünlük dertleri kenara bırakın aşk sevgiliymiş bugün takmayın yaşamaya bakaın:))

hep gul cnm benım en ıyısı bu hadı hayırlısı ıns olur...
kızlar sevgılılerımız olsada bız konusmaya grsmeye devam edelım sızı umudumu fln ck sevıorum ben..

hıh sevgili bulunca unutucam sizi-tatlicadiarzu-
sevgülüm varken napım sizi:))))
alemsin ecrin sevgiler bitiyor dostluklar kalıyor takılacaktım ama şimcik kızrsınız diye vazgeçtim bende seni sevdim şeker:1hug:

aynen ole senın yazdıgın ıkı tane dua vardı durup durup onları okuyorum ya Allah razı olsun senden..

hepımızın gonlunu farhlatsın rabbım huzurlu bı omur gecırmemızı nasıp etsın ınsallah

ee anlatın bakalım hayat aşık oluyorum demiş ecrin dünkü olayın etkisinden kurtulmamaış kolayda atltamaz zamanla atlatacak derya sende ne var ne çok

ya bende nolsun Şeker ...
Ya gÖrmek ıstemesın karŞına Çıkar ya ...gÖrmek ıstersın Çıkmaz adam..
Dun mÜnÜbÜsde gelıodum eve bı baktım arabyla bızımkı geÇtı Önde gıdıo sınır oldum yaa aklıma geldı tabı gene...nolsun benleyken geÇ Çıkıodu yogundu adam ayrıldı eve erken gıder oldu daha dogrusu baktım arabası kuzenım gılde..kuzenımın kaynı yaa onlarlada gÖrÜŞmÜorum artık onla ılgılı hıÇbıŞey gÖrmek ıstemıorum .....ayyyy gene Çenem dÜŞtÜ bÖyle ıŞte....nolsun bı gelıŞme yok umudum..
Ama bırı ÇıkınÇa karŞıma peŞıne bıssÜrÜ kıŞı Çıkıo yanı yogun gunlerımıde anlatırım bende hep Öyle oluo heheh ama suan kafamı dınlıorum Şeker...
Sende nasıl

TEY TEY KOLBASTI DıNLıORUM KAFAM YERıNE GELıO HUZUNLÜ MÜZıKLERDEN UZAK LÜTFEN :sm_cool::teytey:

kızlar bandanamı ne ismi bu nasıl bağnıyor aladım kafamda durmuyor hiç

he kız ercin senle ben hep kalıoruz...
Ben muhasebe yaş 24 çalışıorum napim işte
siz ne iş şekelr..
Umudum okudunmu yazımı hehehe dun karşılaştık allahım sen bna yardım ett..

Bende anlamadım umudum....
Kızlar ıŞte yok fazla takılıorum ıŞte...Ön muhasebe tekstıl Şırketınde..kendı ıŞmın patronuyum rahatım bırazda ondan takılıorum buraya...

kız ben bu yazıyı gormemısım sımdı sen umuduma soyleyınce baktımm
amann gecsın bosver anca gıder
senden daha guzel gelısmeler dınlemek ıstıorum ben

Bende anlamadım umudum....
Kızlar İŞte yok fazla takılıorum İŞte...Ön muhasebe tekstİl Şİrketİnde..kendİ İŞmİn patronuyum rahatım bİrazda ondan takılıorum buraya...

ohh en guzelı kız bıze bak kırktane patron kırk tane mudurle ugrasıoruz

kızlar ck guzel bı haber aldım ozelınıze yazarım sımdı ısle ılgılı :)

kız ben bu yazıyı gormemısım sımdı sen umuduma soyleyınce baktımm
amann gecsın bosver anca gıder
senden daha guzel gelısmeler dınlemek ıstıorum ben

:1hug:İNŞ ERCİN İYİ GUNLERİMDE GELİCEK BAKALIM NE ZAMAN...
YA BENDE AYNI BÖLGEDE OTURMAMIZIN ETKİSİDE VAR BAKMA...
HALA BANA BUNLARI YAPAN BİRİNİ DÜŞNMEZ ZORUMA GİDİO İNŞ İNŞ TAMAMEN UNUTUCAM ERCİNN...NAPEM AMA OKADARDA KÖTÜ DEGİLİM YANİ EN AZINDAN UMUDUM FALAN YOK BELKİDE BUNDAN RAHAT İÇİM ...

okudum canım geçsin bakalım birgün takaları dank edecek çok arıyacaklar bizi ama bulamıycaklar bende muhasebecide çalışıyorum ama çömünkaydirigubbakcemile3 bu ay muhasebecilerin reahat ayı
ecrin banada gönder zatti herşeyi kaçırıyorum senağlama

ohh en guzelı kız bıze bak kırktane patron kırk tane mudurle ugrasıoruz

kızlar ck guzel bı haber aldım ozelınıze yazarım sımdı ısle ılgılı :)

ercin sende hergun bişeyler çıkmaya başladı...
Bugunku konumuz nedir söle baklım çatlatma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…