Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

derya benimki uzakta bende görsem diyorum yani uazkta olsa yakın yakında olsa uzakta olsun isteriz bizde bilmiyoruz bazen ne istediğimizi

en ıyısı yanı bı belırsızlık yk oyle olunca zor oluyor..
kız ıstanbuldasın belkı de bırbırımızı yolda otobuste gormuslugumuz vardır ama tanımıoruz ıste ıyıce paranoya oldum yolda kımı gorsem acaba bu da KK lımı dıorum :enbuyukkk:

ecrin çatlkatma kız hadi seni bekliyorum işe dönmem lazım işler yığıldı ben burdan ayrılamıyorum ayrılınca bişiyleri kaçırıyorum

Belkıde umudum bılmıorum ya ben onu gÖrmım o benı gÖrsÜn yaa ....allahım bu nedır bÖyle gÖrmek ıstemıorum Çıkıo...
Ben bu gıdıŞle zor unuturum bÖyle gÖrÜrsemm....

ercin sende hergun bişeyler çıkmaya başladı...
Bugunku konumuz nedir söle baklım çatlatma...

YAA BAK DEDIM SIKILMAYA BASLADINIZ BILEE mafoldumben

ecrin çatlkatma kız hadi seni bekliyorum işe dönmem lazım işler yığıldı ben burdan ayrılamıyorum ayrılınca bişiyleri kaçırıyorum

KIZLAR YAZDIM YAA OZELINIZE BAKSANIZAAAA BILDIRIMLERINIZEE kaydirigubbakcemile

Deryacık canım ben bır senedır gÖrmÜyorum hala unutamadım keŞke bır kez daha gÖrsem dıyorum bazen

en iyisi canım görmemek konuşmamak şimdilik iyiyim deryacım adam beni takmıyorsa daha fazlada yapabileceğim birşey yok artık kendı yoluma bakmak istiyorum ben ve gerçekten farklı bırsey benı benden daha çok düşünen birisi .ilah kızların gözünde bır suru üniversitede bilinen bırısı yurtdışı eğitimle ilgili işlerle falan uğraştığı için .yanı yapmasa ıstemese görüşmek görüşmez ve inanılmaz bır ılgısı var.çok düşündüm acaba dıe dün akşamdan beri ama yeniden ona karşı içimde bsyler oluşmaya başladı napım artık bızımkıylende olmuyorsa olmayacak ben gene bır araması ıcın ne kadar çabaladım hepınız gördünüz ama adam değişmeyecek ve ben artık mutlu ,huzurlu olmak istiyorum.
işlerden arta kalan zamanda bırısıne sırtımı yaslamak istiyorum ve öyle birisi.bakalım nolcak ama ciddi ciddi çeşmeye haftasonu tatili için gitmek istiyorum.ve çok düşünüyorum bız benımkıyle bıraraya bıle gelsek aıleler karşı çıkacaklar.o zaman artık hıcbır anlamı yok gibi düşünmeye başladım sanırım içimden onun sevgisini atmaya başladım ben bakalım zaman ne göstercek.
umudum ınan bazen görmektense görmemek daha iyi.onu ne çok görmek sesini duymak isterdim anlatamam,1 dakika sesini duymak için herseyı verebilirim derdim aradı sonucta ama hiç istediğim gibi değil sırf aramış olmak için aradı değişmiş bir insan buldum karşımda benımle ılgılenmeyen bu daha cok canımı yaktı .
bu arada kızlar benım ıslerım bugun cok yogun ya

hayırlısı en ıyısı ne ıse o olsun senın ıcın canım benım

Ben burda uzun sÜre bıŞey yazmıosam bılınkı yermde degılım veya ıŞım var ......

anlıorum şeker bişeyler kırıldımı daha duzelmio
en iyisini sen bilirisn

ben buralardayımda şu anda bişiy yapasım yok bu gidişle emekli eleman olcam

Hehhehe umudum yok kız nereye ÇalıŞcan emeeklı olana kadar devamÇ...
Anca bı zengın koca bulursak ıyı olurmu acep

benimki zengindi hehe:)))ama ben teptim ne salakım dimi ben çalışcam dedim o büro açarsan dedi ben kabul etmedim acaba düşünüyorum zengindi onla olsam mutlu olacakmıydım onun dediği gibi yapsaydım kapansaydım her yere beraber gitseydin annemlere o götürecekti bayramın son günü benim ailem gelecekti o istiyor diye kapanacaktım hiçbirşeye ihtiyacaım olmıyacaktı ama ben istemedim bazen pişmanım bazende hayallerimin peşinden gitmem gerek diyorum hayat acımasız okumak bu uyduruk işte olabilmek için çok uğraş verdim hangisi doğruydu hayallerimmi aşkımmı şimdi sıkıntı yaşıyorum belki onun yanında hiç olmıycakmıydı diyorum hep sorula sorular

bılınmez kı umudum eger kısmetınzde varsa hıc ummadıgın anda yenıden baslar

benimkide zengin bir aileye sahip ama bende senın gıbıyım umudum tam doğulular dedesi aşiret reisi olsamda mutlu olamayacağım.oda aynı şekilde onun yaında serbest olucam ama dışarda onun kurallarına uyucam .hatta çalışmayacagım ona çocuk doğurcam bılmıyorum hala cok sevıyorum ama bunlar benım onla olamama sebebım ve onunda aynı şekilde benım babamın kürd düşmanı olması bızı oldurmayan en büyük sebep belkide her ıste bır hayır vardır umudum : )
ayrıca ben işimle mutluyum ya .çok sevdıgım bır işim var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…