ercin sende hergun bişeyler çıkmaya başladı...
Bugunku konumuz nedir söle baklım çatlatma...
ecrin çatlkatma kız hadi seni bekliyorum işe dönmem lazım işler yığıldı ben burdan ayrılamıyorum ayrılınca bişiyleri kaçırıyorum
en iyisi canım görmemek konuşmamak şimdilik iyiyim deryacım adam beni takmıyorsa daha fazlada yapabileceğim birşey yok artık kendı yoluma bakmak istiyorum ben ve gerçekten farklı bırsey benı benden daha çok düşünen birisi .ilah kızların gözünde bır suru üniversitede bilinen bırısı yurtdışı eğitimle ilgili işlerle falan uğraştığı için .yanı yapmasa ıstemese görüşmek görüşmez ve inanılmaz bır ılgısı var.çok düşündüm acaba dıe dün akşamdan beri ama yeniden ona karşı içimde bsyler oluşmaya başladı napım artık bızımkıylende olmuyorsa olmayacak ben gene bır araması ıcın ne kadar çabaladım hepınız gördünüz ama adam değişmeyecek ve ben artık mutlu ,huzurlu olmak istiyorum.
işlerden arta kalan zamanda bırısıne sırtımı yaslamak istiyorum ve öyle birisi.bakalım nolcak ama ciddi ciddi çeşmeye haftasonu tatili için gitmek istiyorum.ve çok düşünüyorum bız benımkıyle bıraraya bıle gelsek aıleler karşı çıkacaklar.o zaman artık hıcbır anlamı yok gibi düşünmeye başladım sanırım içimden onun sevgisini atmaya başladım ben bakalım zaman ne göstercek.
umudum ınan bazen görmektense görmemek daha iyi.onu ne çok görmek sesini duymak isterdim anlatamam,1 dakika sesini duymak için herseyı verebilirim derdim aradı sonucta ama hiç istediğim gibi değil sırf aramış olmak için aradı değişmiş bir insan buldum karşımda benımle ılgılenmeyen bu daha cok canımı yaktı .
bu arada kızlar benım ıslerım bugun cok yogun ya
en iyisi canım görmemek konuşmamak şimdilik iyiyim deryacım adam beni takmıyorsa daha fazlada yapabileceğim birşey yok artık kendı yoluma bakmak istiyorum ben ve gerçekten farklı bırsey benı benden daha çok düşünen birisi .ilah kızların gözünde bır suru üniversitede bilinen bırısı yurtdışı eğitimle ilgili işlerle falan uğraştığı için .yanı yapmasa ıstemese görüşmek görüşmez ve inanılmaz bır ılgısı var.çok düşündüm acaba dıe dün akşamdan beri ama yeniden ona karşı içimde bsyler oluşmaya başladı napım artık bızımkıylende olmuyorsa olmayacak ben gene bır araması ıcın ne kadar çabaladım hepınız gördünüz ama adam değişmeyecek ve ben artık mutlu ,huzurlu olmak istiyorum.
Işlerden arta kalan zamanda bırısıne sırtımı yaslamak istiyorum ve öyle birisi.bakalım nolcak ama ciddi ciddi çeşmeye haftasonu tatili için gitmek istiyorum.ve çok düşünüyorum bız benımkıyle bıraraya bıle gelsek aıleler karşı çıkacaklar.o zaman artık hıcbır anlamı yok gibi düşünmeye başladım sanırım içimden onun sevgisini atmaya başladım ben bakalım zaman ne göstercek.
Umudum ınan bazen görmektense görmemek daha iyi.onu ne çok görmek sesini duymak isterdim anlatamam,1 dakika sesini duymak için herseyı verebilirim derdim aradı sonucta ama hiç istediğim gibi değil sırf aramış olmak için aradı değişmiş bir insan buldum karşımda benımle ılgılenmeyen bu daha cok canımı yaktı .
Bu arada kızlar benım ıslerım bugun cok yogun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?