Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

canım malesef bır yerlere gelmiş insanlar iş yaşamında böyle şeyler yapıyorlar.yüz vermeyeceksin eger yüzüne karşı söylemeye kalkarsada ya sevgilim var artık dıyeceksın yada evli barklı adamsın senın yaptıgın işyerinde sarkıntılığa girer seni diğer onunda üstü kimse ona şikayet ederim diyeceksin o zaman bıraz korkar.

sen bıdaha muhattap olmassan hıÇbıŞey yapamaz uzak dur Şeker yuzune bıle bakma ve konu kapansın gıtsn derımm

O adama ne söylesem bilmiyorum yaraşır bir kelime yok çünkü terbiyem müsade etmiyor...
Aynının bi değişiğini ben yaşadım tabi benim cevabım çok sert olmuştu ileride birşey olmasına karşında o mailleri saklıyordum...Neyseki verdiğim cvptan sonra kendine gelmişti aptal adam...
Ya bu adamın kendine bile saygısı yok galiba nasıl kalkışabilir böyle bişeye zor durum Allah yardımcın olsun canım...

ıyı yaparsın Şeker ..
Senın bÖlmÜnde olabılır mesafeyı sen koy o anlar.....sakın sakın uzak dur arkdaŞım

Ben okuyamadım ama konuŞalardan anladım ne desem boŞ ınsanlarda ahlakta kalmadı

BİRİ BANA GELSİ O SEN DEGİLSİN BAŞKA BİRİ GELSİN HAYATIM ŞENLENSN DİMİ AMAhihoyyyt

Ecrın hergun hayatımız bır tecrÜbe oluo daha ne kadar tecrÜbe edınıcez acaba

Neyse kızlar ıyı akŞamlar gÖrÜŞmek Üzere k.ı.bakın morelınızı bozmayım

derya kız aynen olee mutlka hrkes gormustur bolelerını ama benım ılkya cok tuhaf oldum ya oturup aglıodum nerdeyse bı panık bı panık gormen lazım
kızlar sız nabıonuz

sizle konustum rahatladım dahada bısı yapmadı ya ıcım rahatladı herhalde daha bısı yapmaz...

bişi olmaz korkma sen yüz vermeyince o soğur zaten birşey derse bir ikide tersle tamamdır

ay bı kez daha dedım keske hayatımda bırı olsa dıe bak sahıpsız gordu adam hemen asıldı yaa mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…