Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

iyi olmaya çalışıorum cok doldum cok kotuyum dun gece yasladım basımı annemın göğsüne doya doya ağladım bıraz acıldım ama sımdı gene aynıyım.. neyse sıze de yansıtıp strese sokmıycam...
iyim dıyelım..
sen nasılsın cnm varmı guzel bı gelısme ?

ecrincim canım anlat sıkıntın dağılır kendini üzme konu ne ise değişir.

canım hiçbir gelişme yok ben dün aradım dayanamadım açmadı.sonra mesaj attım mesajıma anında cevap geldi eve gidiyorum hastayım dıye geçmiş olsun dedim o kadar.

kızlar ben sanırım başka bırısınden hoşlanmaya başladım.
nasıl bırsey bu neden ,niçin bılmıyorum ama dun akşamdan beri çok farklı bır duygu hıssedıyorum..
ve artık aramayacagım onu kafam netleşene kadar buna karar verdim.

ben bugun kahvaltı yapmadım gelırken almaya usendım ama suan muthıs acım oglene kadar napıcam bılmıorum :)

nasıl başka biri hayata
ercin sende uzme kendini şeker ...

hayata elle tutulur bı nedenım yk
sadece dun ısle ılgılı yapılan degısıklık fln belkı bunlardandır kendımı pek ıyı hıssetmıorum...

ayrıca benı bırak bakıyım soledıgın seye cok sevındım
ınsallah yenı bırı olur cunku belkı kızıcan ama benım ıcın senınkınden soguk olmuycak bak gorursun zamanını bosa harcamanı ıstemıorum

ya benim eski erkek arkadaşımdı kendisi ama suanda en yakın arkadaş cevremden birisi.bızım benımkıyle ayrılıgımızda biz çıkmıştık ve çok mutluyduk ama ne oıduysa bır anda bıtmıştı o zaman aılesı ,arkadaşlarıyla tanışmıştım hep.mükemmel birisiydi.
10 gün önce görüşmüştük bir elektriklenme olmuştu ve öyle kalmıştı dün akşam ben ona mesaj attım böylece mesajlaşmaya başladık.inanılmaz derecede ilgiliydi eskiden ilah gibi gördüğüm insandı kendisi ve garipti sonra mesajlar yetmedi akşam ben geç çıktım eve gidince aradı.konuştuk sabah 1:30da uyudum ama çok farklıydı hersey ve sabah yüzümde bir gülümseme ile uyandım.hala yüzümde o gülümeseme var beni çeşmeye tatile davet etti gidebilirim falan diye düşünüyorum ve gidersem sıfırdan bır başlangıç olabilir diye düşünüyorum .
ve şunu anladım sevmişse bir insan naparsan yap geliyor peşinden ki benimkisi beni sevmiyor,bahaneler uyduruyor istediği zaman görüşsün etsin istiyor bu belli artık ya müsait olmuyor ya hasta yani hersey bahane bilmiyorum acaba sıfırdan başlamayı mı denemek gerekiyor artık düşüncesindeyim.
yada ilgisizlikten bu halim ama farklı bırsey var suanda yüzümde bir gülümseme var:)

sipariş ettim canım getircekler.

ecrincim ya bazen herkese oluyor benimde değişen çok şeyim var inan şuanda kpı değerlerini falan tutmak için bir depodayım ve depo düzenini yapmak için ama meydanda rapor alabileceğim insanı anca 3 hafta sonra kımın olabileceğini buldum.insanlar kpı degerını tutabılecegım formları tutmuyorlar falan.garıp bır maıl aldım az önce ama hayat devam ediyor öyle yada böyle kendini yıpratma.bugun en hayırlısını Allah hepımıze versin canım.

Son düzenleme:
hep gul cnm benım en ıyısı bu hadı hayırlısı ıns olur...
kızlar sevgılılerımız olsada bız konusmaya grsmeye devam edelım sızı umudumu fln ck sevıorum ben..

hayata umarım hata olmaz nasıl dıyım bende yaŞadım ayrılmıŞtım bıızmkındn ....bırı Çıktı karŞıma arkdaŞ gıbı bı sÜre gıttı sonra devam edemedı tabı o ara bızımkı aramaya baŞlamıŞtı belkıde ondan kafam karıŞtı ÇoÇugu bıraktım..hala gÖrÜorum ıŞyerıne gelen bırı bana dedıkı geÇen ogıttıhımız cafe aÇılmıŞ gıdelım faalan bakarız dedım tatıl falan yokmu bı hafta sonu ayarla gıdelım falan ama ben kıvırdım .....yanlıŞ bıŞey yapmak ıstemıorum..ve bızımkı ms geÇmıŞı bır araya gelmıŞtık nebılım ms ıletlenlerın nosu kalıo yakalmıŞtı kım bunlar dedı yoksa arıcaktı ve Ögrendı ben onu bırakmıŞtım ya ozaman sandıkı ben onu aldattım zaten ordanda kopuklu baŞlamıŞtı..ınanmadı dedım olmadı bıŞey arkdaŞ olarak gÖrÜŞtÜk ınandı gıbı yaptı ınanmadı kafasına taktı suan bu ılıŞkımın bıtme sebeplerınden bırı..guven kalmadı
eger kafanda bıttıgıne emınsen devam et ama sonradan pıŞman olcagın bıŞey yapma ben yaŞadım..sen suan boŞluktasın ılk Önce arkdaŞ olarak yaklaŞderım dÜŞÜnÜosanda hemen baŞlama bıŞeylere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…