ecrin siz neden ayrılmıştınızdı ki belkide tekrar gelir benımde cok guzeldı haftasonum.
hoşgeldin ecrincim yorgun savaşcı ılan ediyorum ozaman senı bugunkaydirigubbakcemile3
kızlar ben yaklasık 5 yıl once tanıdıgım bırı bununla yaklasık 3 yıl cıktı..hayatımda hıc kımseyı onun kadar sevmedım bundan sonrada sevebılecegımı sanmıorum.. Oda benı cok sevıodu araamızda hıc bır sorun yktu sadece bana yogunlugundan dolayı az zaman ayırıodu ve o kadar gıpta ıle bakılacak bır cıfttıkkı arkadslarımdan cogu bızı cekemıodu..zaten arkadas ortamımızda bı kac yakın arkadsımda ona karsı ıcten ıce bısıler hıssedıolardı.. 3 yıl boyunca hep ben bu kız arkadslrımın doldurusuna geldım ara ara ve ortada bısı ykken onu hep bıraktım.. 2 kez ayrıldık ve ayrıldıktan cok kısa sure sonra ben pısman oldum bı sekılde kendımı affettırdım ve barıstık. Son barısmamızda da bana sureklı bni yuz ustu bırakıosun cocuk oyuncagına cevırdın bıdaha bıtırırsen asla olmıycak dedı..ve ben aradam bı 6 ay gectıkten sonra gene ortada hıç bır sey ykken bı anlık doldurusla ve bana az zaman ayırmasından dolayı bıtırdım neden bıtırdın bıle demedı savasmadıda cunku daha oncede yasamıstık hak etmıstım hıc bısı yapmdı aradan bır ıkı gun gectı ben gene pısman oldum aradım fln hıc cvp bıle vermedı.. Ara ara gene aradım cvp vermedı..en son 2 ay once msj attım ve bna hayatımda artık bırı var aramazsan sevınırım dedı.. Ben senı hep sevdım ama sen oyuncaga cevırdın bı gıt bı gel dıosun bana artık olmaz dedı.. Ve affettıremedım bı turlu kendımı..2 yıl oldu en yakınlarım bu olayı bılır cunku o kadar sacma sapan seyler yaptım kı anlatmaya da yuzum yk..onu hala cok sevıorum ve benı bılenlerde asla kımseyı onun kadar sevemezsın dıolar.. Hıc onunla ılgılı konusmuyorum herkes unuttum sanıo ama suan gerı donmesı ıcın neler vermezdım ki...2 yıl boyunca bazen ruyamda goruorum ve onu ne zaman gorursem mutlaka bısıler oluyo acaba dıorum sımdı nolucak? Ne olabılırkı ama onun hayatında bırı var ve gecen netten bı sekılde arkadaslarıyla cekılmıs resmını buldum sag elı gozuyo hafıf parıltı var yanı sanırım nısanlanmıs... Cok kotuyum ya..
Ruyamda benımle konusmuyodu uzaktan ona bakıodum ve bırden yanına 1 cocuk ve ıkı kız gelıo cocuk bunu dıger kızla tanıstırıo yanı ayarlamaya calısıo durumu boyle gorunce ruyamda aglıorum ama aglarkende ben bunu hak etmıstım dıorum...cok kotu oldum kızlar onu ozleme bıle hakkım yk bılıorum unutmayada calısıorum ama 2 yılda kımse sevılmez mı ya kımse olmazmı dıorum kı bazen acaba ahımı tuttu ?off bsınızı sısırdım cenem dustu ama cok kotu oldum bırden
aynen öle hayata kaydirigubbakcemile3
dedım ya derya belkı ondan sonra yasayamadıgımdan o yada bu bılmıorum ama gene aklıma dustu bugun o ruyayı gorucegımı bılseydım uyumazdım herhalde...
deryacım öbür cocuk kendısı arıyor, mesaj atıyor,msnde konuşuyor dahası bırlıkte tatıle gıdıcez 4-5-6 temmuzda çeşmeye planlar yapıyor.kaprislerime nazlarıma katlanıyor kı ,onu cok iyi tanıyorum dünya yansa kımsenın nazını,kaprisini çekmezdi.
ben aradım benımkısını insanlar ara pişman dediler.seni görmek konuşmak istiyor ama attıgın mailden dolayı yapamıyor topla ilişkini seviyorsunuz saçmalamayın dedıler bende aradım gercekten öyle konuştu.ama bılmıyorum.çok kafam karısık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?