Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

ecrin siz neden ayrılmıştınızdı ki belkide tekrar gelir benımde cok guzeldı haftasonum.

KIZLAR BEN YAKLASIK 5 YIL ONCE TANIDIGIM BIRI BUNUNLA YAKLASIK 3 YIL CIKTI..HAYATIMDA HIC KIMSEYI ONUN KADAR SEVMEDIM BUNDAN SONRADA SEVEBILECEGIMI SANMIORUM.. ODA BENI COK SEVIODU ARAAMIZDA HIC BIR SORUN YKTU SADECE BANA YOGUNLUGUNDAN DOLAYI AZ ZAMAN AYIRIODU VE O KADAR GIPTA ILE BAKILACAK BIR CIFTTIKKI ARKADSLARIMDAN COGU BIZI CEKEMIODU..ZATEN ARKADAS ORTAMIMIZDA BI KAC YAKIN ARKADSIMDA ONA KARSI ICTEN ICE BISILER HISSEDIOLARDI.. 3 YIL BOYUNCA HEP BEN BU KIZ ARKADSLRIMIN DOLDURUSUNA GELDIM ARA ARA VE ORTADA BISI YKKEN ONU HEP BIRAKTIM.. 2 KEZ AYRILDIK VE AYRILDIKTAN COK KISA SURE SONRA BEN PISMAN OLDUM BI SEKILDE KENDIMI AFFETTIRDIM VE BARISTIK. SON BARISMAMIZDA DA BANA SUREKLI BNİ YUZ USTU BIRAKIOSUN COCUK OYUNCAGINA CEVIRDIN BIDAHA BITIRIRSEN ASLA OLMIYCAK DEDI..VE BEN ARADAM BI 6 AY GECTIKTEN SONRA GENE ORTADA HIÇ BIR SEY YKKEN BI ANLIK DOLDURUSLA VE BANA AZ ZAMAN AYIRMASINDAN DOLAYI BITIRDIM NEDEN BITIRDIN BILE DEMEDI SAVASMADIDA CUNKU DAHA ONCEDE YASAMISTIK HAK ETMISTIM HIC BISI YAPMDI ARADAN BIR IKI GUN GECTI BEN GENE PISMAN OLDUM ARADIM FLN HIC CVP BILE VERMEDI.. ARA ARA GENE ARADIM CVP VERMEDI..EN SON 2 AY ONCE MSJ ATTIM VE BNA HAYATIMDA ARTIK BIRI VAR ARAMAZSAN SEVINIRIM DEDI.. BEN SENI HEP SEVDIM AMA SEN OYUNCAGA CEVIRDIN BI GIT BI GEL DIOSUN BANA ARTIK OLMAZ DEDI.. VE AFFETTIREMEDIM BI TURLU KENDIMI..2 YIL OLDU EN YAKINLARIM BU OLAYI BILIR CUNKU O KADAR SACMA SAPAN SEYLER YAPTIM KI ANLATMAYA DA YUZUM YK..ONU HALA COK SEVIORUM VE BENI BILENLERDE ASLA KIMSEYI ONUN KADAR SEVEMEZSIN DIOLAR.. HIC ONUNLA ILGILI KONUSMUYORUM HERKES UNUTTUM SANIO AMA SUAN GERI DONMESI ICIN NELER VERMEZDIM Kİ...2 YIL BOYUNCA BAZEN RUYAMDA GORUORUM VE ONU NE ZAMAN GORURSEM MUTLAKA BISILER OLUYO ACABA DIORUM SIMDI NOLUCAK? NE OLABILIRKI AMA ONUN HAYATINDA BIRI VAR VE GECEN NETTEN BI SEKILDE ARKADASLARIYLA CEKILMIS RESMINI BULDUM SAG ELI GOZUYO HAFIF PARILTI VAR YANI SANIRIM NISANLANMIS... COK KOTUYUM YA..
RUYAMDA BENIMLE KONUSMUYODU UZAKTAN ONA BAKIODUM VE BIRDEN YANINA 1 COCUK VE IKI KIZ GELIO COCUK BUNU DIGER KIZLA TANISTIRIO YANI AYARLAMAYA CALISIO DURUMU BOYLE GORUNCE RUYAMDA AGLIORUM AMA AGLARKENDE BEN BUNU HAK ETMISTIM DIORUM...COK KOTU OLDUM KIZLAR ONU OZLEME BILE HAKKIM YK BILIORUM UNUTMAYADA CALISIORUM AMA 2 YILDA KIMSE SEVILMEZ MI YA KIMSE OLMAZMI DIORUM KI BAZEN ACABA AHIMI TUTTU ?OFF BSINIZI SISIRDIM CENEM DUSTU AMA COK KOTU OLDUM BIRDEN
hoşgeldin ecrincim yorgun savaşcı ılan ediyorum ozaman senı bugunkaydirigubbakcemile3

AYNEN ÖLE HAYATA kaydirigubbakcemile3

kız bende dun akşam çok eski erkek arkdaşımı gördü ruyamda umursamadıgım biriydi...
bize geliomuş tuaftı ruya....
ozaman o çoçuk tam ailesiyle tanıştırcaktı ben istememiştim ah kafam ahh ...
hayata eminmisn kız hoşlandıgndan öbür çoçuktan...
gey resmi derken

benı ekleyın kzlar ozelınıze yazım ısmımı soy ısmımı sız ekleyın ben bıara gırınce kbul edıyım cunku fcbk engellı burda haftada bır fln acık oluo evdekını kesın actırıorum zaten ordan da daha sık gorusuruz

canım bende senin gibi durumlar dan çok ayrıldım millet lafını getirip götürüodu bak şimdi kimse bişey meio bana onla ilgili adam bıktı en sonunda çoçuk oyuncagımı dedi bence bizim hatamız başklarının lafına gitmek.tartışıoduk onun üstüne biride gelip bişeyler söylüoda haydaa bitsin.....noldu bizmkide bir süre snra buldu hatta parmagında yuzuk vardı ama son sebep suçlu ben degilim ama kendi bitirdi mahfettii..
Canım biz çok abartıoruz yeri gelince hayrıl barış lafı geçtite onlarda kaçıo demekki ben bunla evlensem kavga etsem bu babasının evibne gider.. Belkide biz onları elimizde sandık ...bizimkinin son ayrılmamızda bende ebep oldu onun için diorum...
O yuzden biahada dönmicekler şeker bekleme boşuna..
Ercin sen neden onla ilgili herşeye yönleniosun.....
Başk şeylerlee ilgien...

ya bılmıyorum yani dudağında ruj var gibi bır resım ya tonlama olarak resim öyle çıktı yada farklı bırsey var.bılmıyorum ama garıp bır resım şaşırdım kaldım dumur oldum.canım benımde bu hoşlanmaya başladıgım dedıgım cocukla 1 aralık 2008den beri aynı durumdayız tek fark benım eskı erkekk arkadaşımdan vazgeçememiş olmam ve hala cocugun bız olucaz dıye savaş vermesi.herkesın dedıgı bır sey var kımse senı bu kdar çekmez belkide bundan dolayı benı hıcbır zaman benımkının yapamayacağı yada yapmayacağı kadar şımartmaya çalışıyor.buyüzden belkide bılmıyorum ama yüzümde tuhaf bır gülümseme var aramak,sesini duymak ıstıyorum yada onun mesajıyla uyanmak istiyorum.
benımkını aradık çok soguktu ama şunu bılıyorum bana karşı çok kırgın attıgım maılden dolayı ama yazdıklarıma hak vermeye başlamış ıstde geldıgınde ara konuşalım ,görüşelim dedi ok dedim.belkide benimkini görmem lazım artık bunun zamanı geldi.
ama inanın bana kafam karmakarışık ve şöyle birşey var acaba dıyorum ben hırsmı yaptım benımkını elde etmek için çünkü ben benımkıyle bırlıkteyken sabaha kadar hiç mesajlaşmadım uyuyup kalıyordum yada naz kapris yapmıyordum yapsamda dayanmazdı ama artık bu cocuga yapıyorum ve cıdden benim kaprislerime dayanıyor.darmadağınım kızlar çok kötüyüm.
ve bız hep benımkının başkalarının lafına uyup gıtmesı sonucu ayrıldık.ben ona layık degılmışım.onun çevresını kaldıramazmışım falan fılan dıye bıcok kez gıttı bıcok kezde yaptıklarım yüzünden belkide ilişkinin miladı dolmuştur yada boşluktayım dıye bu haldeyım onuda bılmıyorum.

hayata sen bence senınkınden sogudun artık...
BaŞka bırı ıle ılgılenıosan onuda bırak gıtsın armada bıda Şeker..
Yenısı ıyıse onla bak bakalım

dedım ya derya belkı ondan sonra yasayamadıgımdan o yada bu bılmıorum ama gene aklıma dustu bugun o ruyayı gorucegımı bılseydım uyumazdım herhalde...

ecrın senı cok iyi anlıyorum inan başıma gelmese anlamazdım.benım suanda hayatıma girmek isteyen insanla bız yanlızca 15 gun cıktık ama arkadaşca görüştük erkek arkadaşım oldugunu falan hep bıldı ve bırcok kez deyıp yerindeyse arkadaşlarına karşı çok kötü durumlara getirdim genede sevdi beni.sevmeyi engelleyemiyorsun ama bıtmesı gerekıyorsada bıtırmelısın belkide artık kendı hayatına yön vermelisindir kımbılır.

deryacım şu var yenısı cok daha ıyı ama ben eskı günlerimden vazgeçemiyorum belkide hata boşluktayım dıye düşünüyorum ve bu cocugu üzmemek için görmek istiyorum buakşamüstü arayacağım umarım görüşürüz de bende ne oldugunu gerçekten sogudum mu yoksa boşluktayım dıyemı böyle oldugunu anlayabılırım....

Şeker normal kafanın karŞık olması...
SeÇım yapmak zor bı yandn eskısı bı yandan yenısı..
SeÇım senı n sen karar verıcen..
Senmı aradın senınkını hafta sonu Şeker omu..
ÖbÜr ÇoÇuk arıomu pekı

deryacım öbür cocuk kendısı arıyor, mesaj atıyor,msnde konuşuyor dahası bırlıkte tatıle gıdıcez 4-5-6 temmuzda çeşmeye planlar yapıyor.kaprislerime nazlarıma katlanıyor kı ,onu cok iyi tanıyorum dünya yansa kımsenın nazını,kaprisini çekmezdi.
ben aradım benımkısını insanlar ara pişman dediler.seni görmek konuşmak istiyor ama attıgın mailden dolayı yapamıyor topla ilişkini seviyorsunuz saçmalamayın dedıler bende aradım gercekten öyle konuştu.ama bılmıyorum.çok kafam karısık.

hayatıma yon verdıgım dıyebılecek kadar yol kat ettıgıme ınanıorum en azından o hayatımda varken dost gıbı gorunup bana hep zarar veren arkadslarımdan uzaklastım yolda gorursemsadecee mrb..
iş hayatımı duzene soktum.. ve dılımde bıtırdım onu.. ama bazı anlar gelıokı cok guzel vakıt gecırmısız hıcbıtmıycek bıseyı bıtırmısım yazık etmısım dıorum yanı belkı suan onla ılgılı konusmamın nedenıde sucluluk duygusu ben yaptım ben ettım dememden kaynaklanıodur.. oyleki kızlar bız bu kadar zaman ıcerısınde toplasanız en fazla 2 kez kavga etmısızdır... butun sorun bana az zaman ayırmasıydı...
uff neyse bırakın benı sızler nabıonuz ne var ne yk

dedım ya derya belkı ondan sonra yasayamadıgımdan o yada bu bılmıorum ama gene aklıma dustu bugun o ruyayı gorucegımı bılseydım uyumazdım herhalde...

şşeker bak benimki sizinkinden daha betr..herşey paramparça oldu ve ben hala herşeyde onu düşünüorum ne kadar gider bilmiorum....
Belki o maili falan gördügümde oturup konuşmam gerekti belki destk olurdum atlatırdık zamanla diorum..
Benim ona kızgın ms atmam ters laflı oda öylemi yazdı diorum..
Sonra bide üstüne mail attım tamamen bittigini gösteren ...o yuzden dömez zaten ama dinlemem gerektigini düşünüorum ama ben apamadım o sinirle nededigimi bile bilmiorum...onun içinde bitmiş zaten demekkii.
Bende dirum ama gelmio gelmezde..bırak herşey böyle kalsın diorum kurcalamamda.. Yola devam neden olmıcakmış hayatımda biri olucak sonuçta ama ercin sen hayatını mahfediosun cidden ben seni anlıorum üzülüorumda aynı şeyleri yasıoruz ama 2 yıl olmuş şeker ne kadar belicen daha

cnm benım ben gene dıorum bu cocuga karsı ıcım soguk ne bılım sonunuz yk gıbı gozuyor ya yenısıne bır sans vermelısın dıe dusunuyorum

hayata sen boŞluktasın canım hata yapma ıstıosan eskısıyle bak bı derım ama ıstıosan karar vermen zor..Şeker bende bÖyle bı dÖnem yaŞadım baŞkasıyla gÖrÜŞtÜm bızımkı bı aradı kafam allak bullak ettı tekrar ona dÖndÜm sonra sende pıŞman olma derım ama duygular senın tabı

ercın bende senın gıbı o ınsanlardan uzaklaŞtım en azından onlarla bı yerlere gıtmıorum gÖrÜorum mecbur slm verıorum oo..
Cafeye falan bıle gımıorum..ÇÜnkı bıunde dÖnÜp dıolar nedıyelımm ..
Kızım ÇoÇugun arabası falan vardı havası vardı onlarda kımse dÜzgÜn bakmıodu geldı gıttıler laf getırdıler bende hata neden antıosun ılıŞkını problemlerını.salaklık bızde canım erkekler hoŞlnamıo Öyle laf sÖzden....bunlarda bıze terÜbe olsun ıŞte

kızlar ...
Yenı turkÜden ..
Olmasa mektubun olmasa yazdıların olmasa..
Şarkısı benden sıze gelsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…