sen böyle düşünmeye devam ettikce oda rüyalarına girmeye devam edecek emin ol
bu onunla degil seninle alakalı
eger sen kendini başka seylere adapte edersen inan bana bidaha rüyana degil düşüncene bile girmez
hosbuldum cnm sende hosgeldınnn a.sshinci geçen gün yazdın çıktın hikayeni anlatmadın kızlar çok yazmışsınız okuyamadım ecrincim hoşgeldin
canım benımkısıde varlıklı bır aılenın cocugu babasının kot fabrıkaları var.oralarda çalışıyor ama haliyle başında durması gerekıyor işçilerin.oyüzden cok yogun çalışıyor.suriyeye gidip geliyor vede dedesi aşiret reisi bıtlıslıler.ve benım babam asla kürde kız vermem dıyen bırısı bunları düşünüyor o.onun aılesı benım aılemın ekonomık durumuyla uyuşmadıgı ıcın garıp karşılıyorlar benı.istemiyorlar kısaca.en son attıgım maılde buda vardı.oda kendisi ile benı tam göremiyor.olayın temelinde hep bu durum vardı. bakalım nolcak bılmıyorum .ama bugun aramak istiyorum görüşmek gelirse ,oturup konuşmak olmazsada yoluma devam etmek istiyorum.çünkü evlilik beklemıyorum ondan hayatımın sonuna kadar yanında olacagını bılmek istiyorum.off cok zor bu işler.
ne mutlu sana kapattıysan ne güzel.
bence tutuo beddua yaa ben aldım ondan sonra hiçbirşey dzugun gitmedi hayaımda
şeker allah korusun kimseye karşı hiçbrzaman bir art niyetimaolmadı olmazda..hani derler ya sevenin beddusası tuttar..bizi sevenleri sadece sap gbi ortada bıraktı.
sevmeyenleride gördügün gibi burda yazıoruz yada onları farklı kılan bunlardır ondanmı düşünüoruz...
kızlar benı de ekleyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?