Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

sen böyle düşünmeye devam ettikce oda rüyalarına girmeye devam edecek emin ol
bu onunla degil seninle alakalı
eger sen kendini başka seylere adapte edersen inan bana bidaha rüyana degil düşüncene bile girmez

buda cok mantıklı gelıo aslında belkı bılınc altı ama kızlar ble bısı olamaz bırının ahını almak fln bunlar gercekten varmı sızce ?

shinci geçen gün yazdın çıktın hikayeni anlatmadın kızlar çok yazmışsınız okuyamadım ecrincim hoşgeldin
hosbuldum cnm sende hosgeldınnn a.s

bıtlıs asıretlerını bılırım cnm bıze cok yakın kalıolar ordan bılıorum onlarla yasıyabılecekmısın cnm ole bısı olursa farklı bı yasam tarzları var cunku :S
benımkı karadenızlıydıı :)

ercin şeker senin resmin yokmu bide hiç arkadaşın yok gözüküo ben anlamadım yahuu nasıl eklicem

ne mutlu sana kapattıysan ne güzel.

bu sanırım benimle alakalı
ilişkide iken tartar biçerim olurunu olmazını
olmayacak seyleride söylerim muhatabıma düzeltilmeye calısırım
emek veririm ama olmuyosa bitiririm
bunu yaparkende herseyi düşünür hesabımı yaparım
bu devrede mantık önde giderr
noktayı koyduktan sonra tekrar tekrar temcit pilavına döndürmem olayı

Cnm benım bılerek oyle arkadslarım ve resmım gozukmuo zaten koca fcbkta benım ısım ve soyısımde sadece ben varım ekle gonul rahatlıgıyla cnm

bence tutuo beddua yaa ben aldım ondan sonra hiçbirşey dzugun gitmedi hayaımda

saçmalamayın kızlar yaa
olcakla ölecegin önüne gecilmezmiş
bu kadar beddua tutacak ne yaptınız
kullandınızmı,kandırdınızmı, dolandırdınızmı,içiniz başka dısınız başkamıydı
onlar severken sizin amaacınız mı baskaydı
eger bunları yaptıysanız
onların saf temiz duygularıyla oynadıysanız bilemem
ama görüyorumki hepiniz acı cekiyorsunuz
böyle bi amacınız olmadıgı belli
o zaman bunları düşünüp kendinize eziyet etmeyin

şeker allah korusun kimseye karşı hiçbrzaman bir art niyetimaolmadı olmazda..hani derler ya sevenin beddusası tuttar..bizi sevenleri sadece sap gbi ortada bıraktı.
sevmeyenleride gördügün gibi burda yazıoruz yada onları farklı kılan bunlardır ondanmı düşünüoruz...

Ya benı ruyalarıma gırdıgı zaman mahvedıo aklıma gelıo yoksa aklıma gelsede ben bastırıorum dusunmemeye calısıorum ama bole yapmaya devam kendı adıma konusıyım suan kapatıorum benım konumu dıkkatımı dagıtmam lazım kızlar yksa olmuyo ıs yerındeyım ve degıl ısıme benım yuzume bıle yansıo neyın var kımsıktı canını dıe sorup duruolar..

eger bunlardan oldugunu düşünüyosanız o zaman ne düşünmeye ne konusmaya degerler

tabıkı deymezler sadece burda hazmededgımız ıÇın belkıde bukadar takıntı yaptık yada ydıremıoruz....
Ama herkes bı Şekılde yolunu bulmaya ÇalıŞıo hıÇbıŞeyde kolay unutulmuo ...
Zaman hepımızın zamana ıhtıyacı var canım olaylarda Çk yenıı...atlatıcaz tabkı kımse kımse ıÇın Ölmez ama paylaŞarak azaltıolar canım burda ıŞte....

canım ben hıç bilmiyorum nasıl bır yaşam tarzı olduklarını yanı yazlıkta falan çok normaller ama dıyorum ya ayrılmadan önce son zamanda yapamazsın olamazsın ailemle senı bılıyorum demeye başlamıştı.bır anda askerden sonra değişti.yani gerçekten sıkıya gelemeyecek bır ınsan varsa oda benım.bılmıyorum o yüzden emin deilim.heleki bır bıtlıslı aıleyle nasıl yaparım bılmıyorum.sürekli suriyeyle falan ilişkileri var.açıkcası bir kürdün suriyede ilişkisi pek hayra olmaz gibi geliyor bana.ama dediğim gibi bu konudada fikrim yok.istanbulda büyüdü istanbulda yaşıyorlar ama sonuçta dedeleri falan hep orda cidden bılmıyorum.ne yaşadıgını ben bunlarlada hiç ilgilenmemiştim yanlızca ilişkimi yaşamıştım.çünkü evlilik lafı yakından uzaktan yoktu askerden gelene kadar.
canım sen nerelısın cidden çok mu zor?

hayata aıleleyde anlaŞmak Önemlı Şeker...
Sıkıyada gelemıorum dıosun...
Bunları enıne boyuna dÜŞÜnmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…