Şekeler napcaz bİ Şekİlde devam .....
Ben apİm ben hele offff
bİ yanım İstİo bİ yanım İstemİo....
merhaba kıslar
konuya cok hakim degilim ama sanırım ayrılıklar konusuluyor
acizane fikrim geecmişin ne olursa olsun gecmişte bırakın
ne kadar arkanıza bakarsanız bi o kadar geleceginizden yitiriyorsunuz
sevmek sevilmek cok güzel fakat bitti ise en azından bi taraf bile olsa bunu bitiren
digeri de düşünmeli neden bitti neden buraya geldik ddiye
burdan cıkarabildigi dersi cıkartıp önüne bakmalı ve aynı hataları tekrar etmemeli
tekrar deneyelim desenizde kendinizi kandırmaktan baska bişi olmuyor
atalarımız bile demiş
bi suyla iki kere abdest alınmaz diye
benden söylemesi
Hayata anlattıkların sımdı mantıklı gelmeye basladı cunku cnm benım kızma ben hep anlattıklarının 'arıycaktı aramadı ben aradım bole dedı sole dedı 'kısmına denk gelıorum belkı bu yuzden bu cocuga karsı katıyım benı dınleme sen..
sheinci inan bana başkasına aynı tavsıyelerı veren bırısıyım ama iş kendıne gelince olmuyor gerçekten sevdıgın,yaşamını delip geçen birisini hiç kaybettın mı ,kaybettıgın zamanda aynı şeyleri bu kadar kolay söyleyebilecek misin bılmıyorum ama inan başkasına söylemek çok kolayken insanın hayatını etkilemesi sonucu söylemesi bu kadar kolay olmuyor....
cnm hosgeldın a.s
cok guzel soledın ama gecmsı bırakıp gelecege bakın kısmına katılmıorum cunku ne kadar gelecege baksamda elle tutulur bı gelecek goremıorum yanı olmadımı olmuyo.. ya bazen dıorum gece gozlerını kapatmadan once benı dusunen platonık askım varmıdır???
bu tıple nasıl olmuo benle bırlıkte etrafımdakılerde cok sasıo kızlar bu yuzden gecmısı takıorum kafama acaba haksızlık ettım ahını mı aldım bedduasını mı aldım dıorum..acaba ruyalarıma gırmesı ısaretmı dıorum
shinci geçen gün yazdın çıktın hikayeni anlatmadın kızlar çok yazmışsınız okuyamadım ecrincim hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?