Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

Şekeler napcaz bı Şekılde devam .....
Ben apım ben hele offff
bı yanım ıstıo bı yanım ıstemıo
....

canım bak ecrincim gelecek adam geliyor resmen geliyor .bak bızım ne kavgalarımız oldu bana benımkısı neler yaptı bende coğu zaman çok aptalca davrandım.seni çok iyi anlıyorum çünkü adam 72 saat fabrıkada kalırken millet aldatıyor dedıgı ıcın kavgalar edıyorduk.neden çünkü insanlar çekemediler ablası onu doldurdu benım cevrem benı doldurdu.bırbırımıze girdik sürekli.ben kendı halınde bır ınsan bense hiperaktifim diye evdeyim deyip dışarı fırladıgım zamanlarda bıle yakalandım.ve en son attıgım maılı gördün mü bılmıyorum ama ben bu adamla hala konuşabiliyorsam demekki vazgeçmek istemiyor.ve canım sana şunu söyliyim seven insan limanı terkedemiyor inan bana.sen senınkıne yapmışsın benımkısı bana yaptı ılk 6 aylıkken asıstanı ıle aldatıldım ben.çekti gitti.3-4 ay geçti yazlıkta geri dönmek istiyorum dedi tamam dedım bırlıkte kaldık kışa girdik arkadşları ne bıcım kız bunla mı bırlıktesın dedıgı ıcın bitti,gene gitti.2 ay sonra gene geldi.affettim.sonra 6 ay iyiydik gene gitti bır arkadaşının kız arkadaşı sırf sevgılın bana motor dedıı dıye sorma geregı bıle duymadan insanların lafına bakarak.askerlıgı geldı sonra bekledım.askerden gelmeden yogun çalışıyorum yapamayız dıye gıttı gene 1.5 ay sonra geldi.ve 1 ay cıktık gene gitti neymış o ev-iş arasında mekik dokuyormuş ben hareketli yaşam istiyorum dıye gitti bu kez.ve gene görüşmeye devam edıyoruz sorarsan ne kadar suredır bırlıktesınız 3 yıl oldu peki kaç kez bırbırınızden aylarca uzak kaldınız dersen belkide 2.5 yıl kadar uzak kaldık.inan bana seven insan gidemiyor halimi görüyorsun defalarca gitmesine ragmen ben hala onu düşünebiliyorsam demekki gidilemiyor buyüzden kendini suçlama.

aynen ole ders olsun ama bıde kafamı kurcalayan acaba dıorum bedduasını ahınımı aldım ben butarz seylere cok takıorum.. Azcok anlatıorum tam bırıyle olucak bı aksılık cıkıo aklıma ılk o gelıo.. Yanı ben ıstesemde calıssamda kurtulamıorum gıbı bısı kendı ıcımde

kuzular suç bizdemi yoksa seçimlerimizdemi yada yaşanması gerektığı için yaşadıklarımızdamı bence yaşanması gerektıgı ıcın yaşadıklarımızla ders almamız gerekiyordu ve yaşadık derslerimizi aldık.ilerde güzel günler gelecektir.
işte derya bende böyle düşünüyorum oyüzden benımkısını arayıp görüşmek isticem.

Şekeler napcaz bİ Şekİlde devam .....
Ben apİm ben hele offff
bİ yanım İstİo bİ yanım İstemİo
....

merhaba kıslar
konuya cok hakim degilim ama sanırım ayrılıklar konusuluyor
acizane fikrim geecmişin ne olursa olsun gecmişte bırakın
ne kadar arkanıza bakarsanız bi o kadar geleceginizden yitiriyorsunuz
sevmek sevilmek cok güzel fakat bitti ise en azından bi taraf bile olsa bunu bitiren
digeri de düşünmeli neden bitti neden buraya geldik ddiye
burdan cıkarabildigi dersi cıkartıp önüne bakmalı ve aynı hataları tekrar etmemeli
tekrar deneyelim desenizde kendinizi kandırmaktan baska bişi olmuyor
atalarımız bile demiş
bi suyla iki kere abdest alınmaz diye
benden söylemesi

sheinci inan bana başkasına aynı tavsıyelerı veren bırısıyım ama iş kendıne gelince olmuyor gerçekten sevdıgın,yaşamını delip geçen birisini hiç kaybettın mı ,kaybettıgın zamanda aynı şeyleri bu kadar kolay söyleyebilecek misin bılmıyorum ama inan başkasına söylemek çok kolayken insanın hayatını etkilemesi sonucu söylemesi bu kadar kolay olmuyor....

Hayata anlattıkların sımdı mantıklı gelmeye basladı cunku cnm benım kızma ben hep anlattıklarının 'arıycaktı aramadı ben aradım bole dedı sole dedı 'kısmına denk gelıorum belkı bu yuzden bu cocuga karsı katıyım benı dınleme sen..
ya bıde hanı bu 3 yıl ıcınde toplasan ne kdar ayrı kalmısız 2,5 yıl fln dedın ya aynı bızz yolsam sen ben mısınn :roflol:
neyse kızlar bana duygusallık yakısmıo ruyanın etkısıyle doldurdum gene kendımı hep bı aksılık cıkmasının olmamasının nedenı hayırlı olmamısıdr belkı

cnm hosgeldın a.s
cok guzel soledın ama gecmsı bırakıp gelecege bakın kısmına katılmıorum cunku ne kadar gelecege baksamda elle tutulur bı gelecek goremıorum yanı olmadımı olmuyo.. ya bazen dıorum gece gozlerını kapatmadan once benı dusunen platonık askım varmıdır???
bu tıple nasıl olmuo benle bırlıkte etrafımdakılerde cok sasıo kızlar bu yuzden gecmısı takıorum kafama acaba haksızlık ettım ahını mı aldım bedduasını mı aldım dıorum..acaba ruyalarıma gırmesı ısaretmı dıorum

bu ne demek yanı aramalıyım sence onu?
ve fıstıkım benımkıde çok yogun çalışıyor yoksam aynı kişidenmi bahsedıyoruz : )

yk benım kı calısmıo yanı cok varlıklı bı aılenın cocukları cok ıyı bıldıgınız dershanenın ve bı kac sırketın varısı tum bunlar ıcın okuması gerekıo ve suan okuo bı yandan da ıslere goz atıo toplantılara fln katılıo..
arayabılırsın gıbı gelıo ama ıcınden ne gelıosa onu yap kuzum en dogrusunu yuregın soyler sen onu dnle bence

yasadım canım yasadım
evet kolay demiyorum ama yapılması gerekiyo
biraz duygulardan sıyrılıp mantıga yönelirseniz oluyor

sen böyle düşünmeye devam ettikce oda rüyalarına girmeye devam edecek emin ol
bu onunla degil seninle alakalı
eger sen kendini başka seylere adapte edersen inan bana bidaha rüyana degil düşüncene bile girmez

shinci geçen gün yazdın çıktın hikayeni anlatmadın kızlar çok yazmışsınız okuyamadım ecrincim hoşgeldin

canım benımkısıde varlıklı bır aılenın cocugu babasının kot fabrıkaları var.oralarda çalışıyor ama haliyle başında durması gerekıyor işçilerin.oyüzden cok yogun çalışıyor.suriyeye gidip geliyor vede dedesi aşiret reisi bıtlıslıler.ve benım babam asla kürde kız vermem dıyen bırısı bunları düşünüyor o.onun aılesı benım aılemın ekonomık durumuyla uyuşmadıgı ıcın garıp karşılıyorlar benı.istemiyorlar kısaca.en son attıgım maılde buda vardı.oda kendisi ile benı tam göremiyor.olayın temelinde hep bu durum vardı. bakalım nolcak bılmıyorum .ama bugun aramak istiyorum görüşmek gelirse ,oturup konuşmak olmazsada yoluma devam etmek istiyorum.çünkü evlilik beklemıyorum ondan hayatımın sonuna kadar yanında olacagını bılmek istiyorum.off cok zor bu işler.

evet sheinci bende hikayeni merak ediyorum.
canım haklısın ben vazgecmek ıstemıyorum çünkü ilkim benim abimde oldu,babamda,sevgilimde herşeyimde oldu.şimdi hiçbirşey olması zor gelir.ama son kez oda görüşmek istiyor son kez görüşüp sonrada yok sayabılırım eger gercekten istemiyorsa.
inan bana bende aynı düşünüyorum çünkü artık başkaşeylere odaklandım eskisi kadar canım acımıyorsa zamanlada bıtecek bılıyorum..

şekerler napalım eskiyi özlüo insan ha dedinmide asık olnmuo kimseye....
hayata kız senleonularımız aynı nerdeyse allahımyaa ...
ama bak sonumuza bu denli ilişkilerde hüsran işte

canım benım bakalım zaman ne göstercek bana içimden bir his bitmeyecekmiş gibi geliyor ama bıtersede kendı yoluma bakıcam artık ben çok üzüldüm yeni birisndende hoşlanıyorum yanı en azından egom yükseliyor oyüzdende yoluma bakarım ama bakalım napcak.
ama acayıp telefonda bıle laf takıyorum ona cumartesı taktım yanı : ) bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…