hayata bak cnm benımkınden yola cıkarak sole anlatıyım o aramıodu bıttıgınde yenıden baslama asamasında fln ama barıstıktan snra ıtıraf edıodu sırf senı aramamak ıcın 2 tlf kırdım demıstı hatta bı keresınde.. aramak ıstıorum kendımı tutuyorum tlf fırlatıorum dıyodu hakkaten her barısmamızda farklı bı tlf goruodum elınde... senınkı de bısekılde bıseylerden cekındıgı ıcın aramıo sensızlıge alısabılırmıyım dıe aramayıp kendını denıyo olabılır gıttıgı yere kadar.. yada yogun dgldır aramıodur.. bnımkı dogum gunumde bıle tlfla arayıp d.gunun kutlu olsun demısstı hatta o dememıstı bn aramıstım nerdesın dedıgımde kuzenımın cafesındeyım bugun bı organızasyon var burda durmak yardım etmek zorundayım demıstı once ınanmamıs sırf bu yuzden ılk ayrılıgımızı yasamıstık ama daha snra arastırdıgımda dogru soyledıgını gormustum..
yanı dıyecegım o kı aramama bahanesınde dogruluk olabılır ama fcbk gırıp resım ekleyen bı ınsan konusamasada bı msj atabılır..sende bu kucuk ayrıntılar arama dedırtıo bı an bana o yuzden yasadıklarınızı en ıyı sen bılırsın bız sadece anlattıkların kadarını bılıoruz mantıgın yuregın ne dıosa onu yap cnm