Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

Cnm sılınmıoo edıt de sılındı yaz yapıcak bska bısı yk dıe bılıom ndn sılcen hayatm

YAZDIĞIN YERıN ALTINDA EDıT VAR ONA TIKLA DÜZLT SONRA KAYDET CRıN ARKADAŞ AZ ÖNCE ADINI YAZDIDA FACE EKLEMEK ıÇıN AMA ANLIŞ YERE YAZDIkaydirigubbakcemile3

ecrin bsy sorcam ben böyle oldugunu bılseydım başta tepki göstermezdim dedin sence benimkinin böyle olması aılesınden ve yaşadığı aile yapısından mı kaynaklanıyor?
ve kızlar bana akıl verin akşam görüşeliim mi diye arasam mı?

yavvv şeker arama arama bırak o arasın görüşmek için şeker......
hem o aramıcakmıydı canım

hayata bak cnm benımkınden yola cıkarak sole anlatıyım o aramıodu bıttıgınde yenıden baslama asamasında fln ama barıstıktan snra ıtıraf edıodu sırf senı aramamak ıcın 2 tlf kırdım demıstı hatta bı keresınde.. aramak ıstıorum kendımı tutuyorum tlf fırlatıorum dıyodu hakkaten her barısmamızda farklı bı tlf goruodum elınde... senınkı de bısekılde bıseylerden cekındıgı ıcın aramıo sensızlıge alısabılırmıyım dıe aramayıp kendını denıyo olabılır gıttıgı yere kadar.. yada yogun dgldır aramıodur.. bnımkı dogum gunumde bıle tlfla arayıp d.gunun kutlu olsun demısstı hatta o dememıstı bn aramıstım nerdesın dedıgımde kuzenımın cafesındeyım bugun bı organızasyon var burda durmak yardım etmek zorundayım demıstı once ınanmamıs sırf bu yuzden ılk ayrılıgımızı yasamıstık ama daha snra arastırdıgımda dogru soyledıgını gormustum..
yanı dıyecegım o kı aramama bahanesınde dogruluk olabılır ama fcbk gırıp resım ekleyen bı ınsan konusamasada bı msj atabılır..sende bu kucuk ayrıntılar arama dedırtıo bı an bana o yuzden yasadıklarınızı en ıyı sen bılırsın bız sadece anlattıkların kadarını bılıoruz mantıgın yuregın ne dıosa onu yap cnm

canım ıstanbula geldiğinde ararsın dedi ve en son konuştuğumuzda sanki ailesi bıraz engel gibiydi eve girerken telini kapatmak zorunda falan kalan bı tıptı gene oldu.bana sureklı napıyorsun nasılsın falan dedi yazdıgım maılden dolayı acaba gerçekten ona layık olamazmıyım düşüncesi sezdim mesela sunu dedı işlerinin iyi olmasına sevindim ben naparsam yapım daha fazlası olamıyorum senin karşına çıkamıyorum tarzında bsy dedı yada ben surekli-ev iş başka bsy yapmıyorum sende ne var ne yok dedi ben sana benzedim izlenimi yaratmaya çalıştım zaten öyle hayat insan yoruluyor falan dedım başka şeylerde düşünüyor olabilir bılmıyorum ki ya

Allah yarabbım cıkamıorum bu ısın ıcınden alıp numarasını ben arıycam sonunda ykmu ısmı soyısmı sole belkı bankamız musterısıdır bulım bılgılerını kart pazarlıycam dıe gırerım konuya sonra asktan meskten acar sızın konuları deşerimm (gercı kartla pazarlama bolumunde fln dglm ama ossun artıkk bankacıyıkkk en nıhayetındee ):roflol:

kızlar sıze bısı danısıcam bısı anlatıcam ama yarın anlatıyım bı gunde ıkı konu anlatmak olmaz bugun eskısı geldı aklıma onu anlattım yrnda uzun zamandır hayatımda olan sevıomu sevmıomu nıe ılgılenıo anlamadıgım bırını sorucaö yrn sızee...

Sabah sabah seda sayan gıbı oldu buda ya bı gun onceden konuklar bellı oluoya benım konularda bı gun onceden bellı oluooo )kaydirigubbakcemile3

kuzum adı x bak faceden bakılıyor resımlerıne falan.
numarası var akşama en ıyısı sen aramadan ben arım.adam sen ararsan ne bu manyakmısınız falan olur:)
neymış anlat bakalım yorum yapım yarın ben gıremeyebılırım toplantı var yarın girmeyeceğim buyuk olasılıkla ama girersemde dınleyemem.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…