Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

Kız yanı nıe fcbk nasıl guvenıcen adama uzun suredırmı tanıon yenımıı
hemen hoslanma bence bı arastır fln

ya yeri yurdu belli
zaten resimlerinden okuduğu okula kadar gayet açık ve net
ve tam istediği,aradığım türden birisi
çevremde bulamıyorum öyle insanlar

hayata cnm sen yrn ykmusun ama ben bısı anlatıcaktım yrn dınleyıp yorum yapamıycksın onemlı bısı dgl aama olsun

O zaman tanı canım konuş kimdir nedir öğren bi belki bişeyler olur haydi hayırlısıopuyorumnanaktan

aslında onu tanıyorum da nedense kendim kaçtım o sen napıyosun diye bi soru yöneltince cevap vermedim o da çıktı gitti face den
acaba kendime fazla mı görüyorum bilmiyorm ki
ama hayalimdeki insan o ?

aslında onu tanıyorum da nedense kendim kaçtım o sen napıyosun diye bi soru yöneltince cevap vermedim o da çıktı gitti face den
acaba kendime fazla mı görüyorum bilmiyorm ki
ama hayalimdeki insan o ?

Canım o zaman konuş kaçma tanımaktan bişey olmaz kafana göre değilse konuşmassın bi tanı önce sonra kaç

Kız yanı nıe fcbk nasıl guvenıcen adama uzun suredırmı tanıon yenımıı
hemen hoslanma bence bı arastır fln

sorması ayıptır ama tanımadıgın ınsanın neyınden hoşlandın? ya yapma lütfen nasıl tanışcaksın tanışsan bıle ıstedıgın bırısımı platonık olursun anlarım tanırsın seversın söyleyemezsinde seninki tam bir saçmalık özür dilerim ağır oldu belki ama kesınlıkle böyle.ve sana bsy söyliyim benim şuanda hoşlanmaya başladığım çocukta eskiden öyleydi benimde cevremde cok ınsan var öyle kızlarla tanışıyorlar ,aşık ediyorlar,sonra kullanıyorlar hiö umursamıyorlar.kendi kaşındı ben napım deyıp kenara geçiyorlar.ve gercekten bunu kendı cevresınde efendı olarak tanınan türkiyenin ciddi iyi ünilerinde eğitim gören insanlar yapıyor yapma canım tanımıyorsan erkek mılletıyle faceden,yonjadan tanışma olmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…