Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

ben senın topiğini şimdi hatırladım ordada yorumumu yazmıştım bende başka bsy zannettım ya ilk bununla ılgılı konuşulmuştu senın yapacagın tek sey vazgeçmek.

sence vazgeçmemen için gerçekten hiç sebep yok mu?
neyse ben karışmıyorum senın hayatın bende senı hıc tanımıyorum ne yapmak istiyorsan onu yap ben yanlızca fıkrımı söyledim...

yanlızlık cok zor bilirim
insan bazen sadece basını dayayacak bi omuz arar beklentisiz karsılıksız
bazen o kadar gözümüz kararır ki kim olursa olsun alsın beni götürsün dersiniz
yada karsımıza cıkanı kör gözlerle hayalimizdeki sanarız
ama bi zamandan sonra bakarızki hayalimizdekiyle gercek kişi apayrı kişi
lütfen aaklınızı basınıza toplayın
ne gecmişten bişi cıkar
ne netten adam cıkar
cıkanda binde birdir o da belki ama bunun için kendinizi ve duygularınızı yıpratmayın
kandırmayın kendinizi
emin olun hiç beklemediginiz bi anda dogru zamanda dogru kişi karsınıza cıkacaktır
bu arada sabırlı olabilin sadece bu

Benımkıde nettendı nettekıde ınsan ayrıldık ama netten evlenen o kadar Çok tanıdıĞım varkı mutlu olanlarda var

Derya gitmez konuşuruz napım ben bugün acayip sinirliyim sakin davranmaya çalışıorum anlat ben dinlerim

Nemı oldu ınsanlar delırtıyorlar hep bencıller adamın tekı geldı sabahtan berıonun ıŞıyle uĞraŞıyor ÖbÜr elemn ayın 24 de bayannemelerımız var ama bız daha hıÇ baŞlayamadık adam bugÜn bıtsın ıŞım dıyo hıÇ sızın ıŞınız varmı demıyor ıŞıde acıl deĞıl kımsede bıŞıy demıyor delırcem sonra bız geÇ saate kalocaz

Maceramı ıstıyon gel bızım kÖye hergÜn macere ben pazar ekmek yapmasını ÖĞrendım

sınırlenme cnm ben gelım yardım edım sana muhasebe egıtımımde var benım hllederız ıslerııı bırlıktecenek :)
ekmek yapmayı mı nasıl kız pek bı zevklıdır sımdı bısılerle ugrsmak

buarada hanı sıze yrn bısı anlatıcam dedım ya anlatıcagım kısıyıde ben nette tanımıstım ayıptır soylemesı :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…