Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

canım benim genede yardımım olur die düşündüm kız... =) sewaba girerim azcık ne war

günaydın ecrin iyi çok şükür sen nasılsın dün anlatacağın konuyu anlat baklım dinliyelim

ben hala yorgunum ya kollarım agrıo haftasonunun yorgunlugunu henuz atmıs dglım..
kıs dur daa kahvaltı yapmadım yımegımı yıyım ole anlatıyım olarmı ? kaydirigubbakcemile3

yok kuzum ya benım sabahtan toplantım vardı sonra işe başladım ondan dolayı bıraz yogunluk var dıye sen anlat bakım bugun anlatıcagın seyı merak ettık hepımız:ecrin_bebek:

dedım ya ole onemlı bısı dgl sadece fıkrınızı sormak ıstıorum

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bak benım suanda acaba olabılırmı dıye dusundugum ınsanla nasıl tanıştıgımı anlatıyım sana üniversitelerin girdiği bir arkadaşlık sitesinde ilişkilerdenbahsederken bende şikayet ederken ilişkimden bir anda tanıştık 1 yıl falan tamamen o kendı ılıskısınden ben kendı ılıskımden bahsettık.sıkı dost olduk görüşelim dedik ama o sırada ben yurtdısına gittim,sonra o gitti.görüşemedik 3-4 ay bu şekilde sonra görüştük.ama taksımde ve daha önce hıc resımlerımızı görmemiştik ilah gibi bsy gördüm taksımde ne guzel keske bu olsa diye içimden geçti tesadüfen o insan çıktı .onun işleri var falan dıye ona gittik o bana o güvenı vermıştı çünkü ve süperdi cidden sadece muhabbet ettiğim bir insandı o.sonrasında hoşlanmaya başladım.çıktık tüm cevresıyle annesı,ablasıyla bıle 15 gunde tanıştım.ama benımkısı agır bastı ve ayrıldım sımdı yenıden görüşmeye başladık ne arkadaş ne sevgılı ıkımızde ne oldugunu bılmıyor.ve ben ablamla falan tanıştırdım arkadaşım dye mukemmel bırısı süper eğlenceli falan dedi cidden öyle ve adam o zamanlar itüde okuyordu halen ordaki en popüler cocuklardan bırısı,yurtdısındaki ögrencilerle ilgileniyordu nerdeyse bırlıkte olmadıgı kız yok gıbıydı bı kaçan kurtuluyordu bırde uçan istanbulda bırkac bar işletiyordu düşün ne kızlar vardı cevresınde bır sıteden kız bulup aşık olacağı aklına gelmezdi adamın.tabı benımde bu zamana kadar onun bana aşık olacağı aklımdan geçmezdi.kendım en güzel örneğim temmuzun ılk haftası 3 gunlugune onla tatıle gıdıcem.bana bugun yıllarca tanıdıgım ınsanlar veremıyor bu guvenı.eğer ona güvenebiliyorsan ve hala o sana karşı bırsey hıssedıyorsa terreddüt etmeden dene derim.
bende ablama söylediğimde ilk tepkisi nasıl olur nasıl tanışırsın falan demişti sadece arkadaşım dıye bılırken bıle,sonra abla sevmıyormusun sen guvenmıyormusun tanıyorsun yalanmı dedim ablamda ıyı yapmışsın cok yanlış ama cıdden iyi birisi diyerek sustu.cocugu tanımadıgım için bılemem ama sen guvenebılıyorsan neden olmasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…