Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

YA BUGUN HERKESTE BI DURGUNLUK VAR NERDESINIZ KIZLARR
BEN BUGUN MESAIYE KALIORUM BENI YALNIZ BIRAKMAYIN :gitme:

canım dun aradım fabrıkada ağrıza olmuş ,makıneyı tamıre götürmüşmüş akşam 9u bulurmuş gelmesi dedi.sen nerdesın bakırköydemı dedı evet dedım.istersen ararsın dedim işim bittiğinde arayacağım dıye kapattı.bende ok dedım.
sonrasında aramasını bekledım aramadı.bende mesaj attım gelicem yada gelmıcem dıye aramadın görüşmek sanırım istemiyorsun ben bırkac kez görüşelim diye aradım rahatsız ettım kusura bakma dıye cevap yazmadı.
artık bende aramadım.öküz cidden sinirim çok bozuk ....

artık öyle canım bır daha asla aramayacagım kesınlıkle ya ,adam ara diyor sonrada gelmıyor etmıyor .neymış saat 9 dıyeymış bahanesıde bu oluyor yada yorgun oluyor.9da ne kadar görüşebilirmişiz Allahım ya eskiden 5 dakıka ıcın kalkıp caddeden bayrampaşaya gelen adam 2 saat görüşürüz diyorum gelmıyor geç oldu dıye artık benı sevmıyor,ilgilenmiyor kesin....

cnm benım gercekten enteresan olmus hadı hayırlısı bakarsın kaldıgınız yerden devam edersınız hersey guzel olur yada eskısıyle bıdaha baslar ayy durumun cok karısık bence otur kalk hakkımda hayırlısı neyse o olsun dıe dua et cnm ınş. cokmutlu oluruz hepımız...

Son düzenleyen: Moderatör:
hayata ben olsam ne ararım nede aradıgında artık cvp verırım.
Sen bence artık su yenı olan ÇoÇuka devam et yolunaa..
Eskısıde ıŞıne gucune baksın

hayata ben olsam ne ararım nede aradıgında artık cvp verırım.
Sen bence artık su yenı olan ÇoÇuka devam et yolunaa..
Eskısıde ıŞıne gucune baksın

kesınlıkle katılıyorum bu saatten snra uzme kendını bosa ugrasmada cnm benım....

canım inan bana hakkımda hayırlısı ne ise o olsun istiyorum artık şaka gibi bir ilişkimiz var bu cocukla ve cocuk hala yanımda ,öyle bırseykı hayatımın en kötü dönemlerini bır tek ona anlattım onun sayesınde atlattım.çok kez çok üzüldü benim yüzümden ama hala yanımda bazen işte buyüzden dıyorum sevıldiğimin kıymetini bılemıyormuyum Allah bana bır işaret olarak mı benımkıne bu hareketleri yaptırıyor anlamıyorum.ve inan bana sağlık sorunlarıda varsa ben senın yerınde olsam onun yanında olurdum açık açık söylerdim bu güne kadar kımse sevdıgı yada hoşlandıgı ıcın hıcbıryerden dışlanmamıştır canım.

hayata ben olsam ne ararım nede aradıgında artık cvp verİrİm.
Sen bence artık su yenİ olan ÇoÇuka devam et yolunaa..
Eskİsİde İŞİne gucune baksın

deryacım allak bullağım eskisine buyüzden görmeden içim rahat etmeyecek ama aramazsada kımsenın peşinden koşamam artık yeterınce ben gene üstüme düşeni yaptım.

eevet tatlım bencede ÜstÜne dÜŞenı yaptın artık....
SÖzÜn bıttıgı yerdesın ...
Aman yaa valla ne halerı varsa gÖrsÜnler..

inan sabırsızlıkla beklıorum senın deryanın umudumun bnım artık duzenlı bı ılıskımız olsun guzel seylerden bahsedelım ama olucak ınsllah yeterkı bız dogru ınsanlar ıcın dusunup kafa yoralım...

Şekerler ınŞ ıyı bırılerı Çıkar valla yaa..
Ama ne zaman nasıl nerde olur bılınmez..
Ben tam rahıbe oldum :)))))zatennn

ya bu erkeklerden çektiğimiz ne bizimmmm!! sevmediğin gelir sevdiğin gider.........

ya haklısın zaten kur yapacak insan yapıyor benım bu yenıden görüşmeye başladıgım cocuk eskiden tribime ,nazıma katlanmazdı,hatta kımsenınkine katlanmaz aman senlemı ugraşcam hayat boş eğlen çoş dıyen bır tıpken naparsam canım ya trıp mı atarmış falan modunda yapcak ınsan kendısı yapıyor boşver ozaman canım ya.yapcak bsy yok bırde sana bsy söylicem bak bız bu cocukla öyleydık ıkı kanka gıbı olmuştuk geçtiğimiz şubat ayında amaç dıye ne lan bu naptıgınızı zannedıyorsunuz kanka mı oldunuz yarın görürüm ben sızı bırılerının yanında bırılerını görünce dıyınce bızımkının aklına dank ettı yenıden sırnaşmaya başladı.

hmm ıyı olmus ozaman sızın durum ya hadı hayırlısı bakalım olur ınsallah hazır senınde ıcıne sınıyo bı aksılık cıkmaz ınş..

canım öyle ise ben senın yerınde olsam üzülüyorum demek yerine görüşürdüm yanında olmak istiyorum derdim.

sanırım desem hayır demez aslında belkı bn bısı demıorum dıe o bole yapıodur yada ne bılım daha fazla ılgı ıstedıgı ıcın bole yapıo olabılırmı benı denemek ıcın fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…