ya bu erkeklerden çektiğimiz ne bizimmmm!! Sevmediğin gelir sevdiğin gider.........
bıde bısı dıyımmı bazen ıcıme sankı sonunda bununla olucak gıbı doguyor ne bılım bıara hayatımda bırı var arama dedım bı kac gun aramadı sonra aradan 1 hafta fln gectı bıseyı bahane edıp aradı agzımdan laf almaya calıstı bende hayatımda bırı var yalanını soledıgımı unutmusum ykkı bırı ne dıosun ya dıe çıkıştım buna sonra fark ettım soledıgım yalanı baya bı gulmustu sen bir cadısın demıstı bana o gunden sonra ne olsa hep cadı dıyo :kedi:
bıde bısı dıyımmı bazen ıcıme sankı sonunda bununla olucak gıbı doguyor ne bılım bıara hayatımda bırı var arama dedım bı kac gun aramadı sonra aradan 1 hafta fln gectı bıseyı bahane edıp aradı agzımdan laf almaya calıstı bende hayatımda bırı var yalanını soledıgımı unutmusum ykkı bırı ne dıosun ya dıe çıkıştım buna sonra fark ettım soledıgım yalanı baya bı gulmustu sen bir cadısın demıstı bana o gunden sonra ne olsa hep cadı dıyo :kedi:
hadi hayırlısı cnmmm :) darısı basımıza artıklülülülülülü
kızla benimde içime ayrıldıgım çoçuk doguyo neden acaba ben ciddiyim bu konuda...
valla yaa sanki herşey onla olcakmış gibi kendimimi kandırorum acaba bilmiorum sanki döncek diorum ama ....
tabiki istemiorum ama içime doguyo hemde baştan berii bilmiorum allah bilir gene...hayırlısı kimse o olsun..
bazen ne geçio biliomusunuz ...
diorumki çıkıp gelcek benle eskiyle ilgili herşeyi konuşcak ve dertlermize ortak olup ilerlicegiz ..kafamdamı kuruorum
kız ercin ben taktım su çoçugaa guluorum sen şimdi yazıosun yaa anlatıp komedi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?