Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

bende düşünmekten yoruldum artık yav vhele ben tam umutsuz vakayım yaaa..
Hala onu düşünüorum yazık bana valla ....
Onu düşünmekle hata yaptıgımı bildigim halde..

Yk cnm bu dun anlattıgım cocuktan 1 ay sonra tanıstıgım cocuk ne olduysa amelıyat olayları cıktıktan snra oldu

derya sana bısı dıyımmı sen son evrelerını yasıosun ole doguyo ıcıme sen gıdıcısın az kaldı bırı karsına cıktı cıkacak bak gorursun

ercın hızlısın Şeker....
BaŞarılar dılıorum tatlım...
Olumluysa ıstıosan neden olmasın tatlım karar senın
..

ercin ama çoçuk baya peşinde şeker...
Okudum birz ok de bence sende bi yakınlaşmaya bakk

yk kız ne hızlısı hızlı olsam sımdıye yenıden baslamıstık

Son düzenleyen: Moderatör:
ne bılım kızlar uzun zamandır gorusuyoruz dıe belkı acayıp farklı bı duygu var ıcımde ona karsı yanı cok guven verıo bana belkı bundandır.. herseyden onemlısı bununla konusurken dun anlattıgım cocuk aklıma gelmıo ne kadar gıt desemde gıtmemesı farklı bı duygu uyandırıo ıcımde

hadi hayırlısı cnmmm :) darısı basımıza artıklülülülülülü

fıstıkım aynı durumdayız bende hayatımda benımkı oldugunu benımkıyle barıştıgımızı söylemıştım adam geri çekilmişti sonra konusurken yok artık o falan dıyınce gene başladı ve bende aynen boyyle dusunuyorum o yüzden benımkıyle görüşmek istiyorum gerçekten yoksa o çocuğa karşı bsyler hıssetmeyı denemek istiyorum.buyüzden benımkıne görüşelim diyorum zaten.ama benımde içime ıcıme sankı sonunda bununla olucak gıbı doguyor .yanı aynı sayılırız.

cnm ya hadı bakalım ınsallah hepımız ıcın en ıyısı olur sonunda
ben cok konustum bugün susuyorum artıkk :kedi:

kızla benimde içime ayrıldıgım çoçuk doguyo neden acaba ben ciddiyim bu konuda...
valla yaa sanki herşey onla olcakmış gibi kendimimi kandırorum acaba bilmiorum sanki döncek diorum ama ....
tabiki istemiorum ama içime doguyo hemde baştan berii bilmiorum allah bilir gene...hayırlısı kimse o olsun..

bazen ne geçio biliomusunuz ...
diorumki çıkıp gelcek benle eskiyle ilgili herşeyi konuşcak ve dertlermize ortak olup ilerlicegiz ..kafamdamı kuruorum

hadi hayırlısı cnmmm :) darısı basımıza artıklülülülülülü

AMIN CNM HEPIMIZ ICN INSALLAH SENDE KONUS BIRAZ HEP DINLEME TATLIM OLARMI :)

YA ACIKCASI SOLE SOYLIYIM BEN INSANIN ICINDEN GECENE INANIORUM YANI INSANIN ICINE BISI DOGUYOSA BU BOSA DGLDIR DIORUM AMA SEN GENE BANA BAKMA

kız ercin ben taktım su çoçugaa guluorum sen şimdi yazıosun yaa anlatıp komedi yaaa

YA INAN ABARTMIORUM AYNI BOLE
BIDE BAZEN DIORUMKI BU COCUKLA OLMIYCAK (ONUN ACISINDAN ) BU ONUN FARKINDA AMA MAKSAT MUHABBET OLSUN DIE ARAYIP SORUYO BOLE OLURMU SIZCE ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…