Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

tam muhabbet heçoçuk gırgırda geçio baksana şeker...
hadi bakalım umarım olur..
şeker bugune kadar aklıma ne geldiyse basıma geldi..
bilmiorum genede alah biliri..
dönecek diorum ama ...zaman tabiii<<<<
ama farklı biride çıkrsa denerim yani ama.
sanki dönüp dolaşıp kısmetin o olcakmış gbi

ercin cim o çoçukla iyi zaman geçer heee canın sıkıldıgında onla konuş sen hiçbi derdin kalmaz..kaydirigubbakcemile3

derya ınan böyle benımde tam tersi.hatta benımkının ılk aradıgında arayacak falan dıye kuzenım demişti tabı falan dıyıp gülüşmüştük bır baktım bıkac saat sonra aradı aptal olup kalmıştım.....

yani şeker içimize dogan olurmu dersin..
aslnda ümidim yok ama bazende doguo bilmiorum içime böyle şeyler diorumki saçmalama derya..bitti mevzu sen bile kabul etmiceksin diorum kendime..ha onu beklediigmden falan degil bu durumum suan sadece kafaı dinliorm okadar...

ercin sen bizi ekklmedin ama face şeker..
ekleki görek x enişteyi hehe
ercinnnn sırnaşık şey

kız bana nıe eRcin dion ki benım nıckım eCrinn aşkımız basınımı dondurdu yoksaammm :roflol::roflol:

ya umıtlendırmıyım senı ama sadece su kadarını soylıyım benım ıcıme bısı doguyosa oluo allahın ıznıyle ya yanı ınsanın hıslerı yanıltmaz kendısını

ARAMAK ıSTıOSAN ARA ŞEKER NEDEN OLMASIN.......ARKDAŞCA NASPIOSUN BASIMIN BELASI DESENEsırnaşık şey

cnm evde net kapalı burdan da face engellı bazen acılıo haftada bır fln beklıorum acılsın eklıycem sızı aklımdasınızz :))

kız ecrın valla bazen bana gelıolar Öle bı geÇıo aklımdan sonra gıdıo..
Ama alllahımdan ne ıstedıysem oldu bılıomusun ıÇımden gelerek ısteyınce..
Ama dua ederken Çok ıÇımdede gelmıo olsun falan dıe belkıde kırgınlık ıŞte..
Hep dua edıorum hayırlıysa yoksa ıÇımden bu sevgısını tamamen alsın..
Çok pıŞman olcak ama ıŞ ıŞten gecmese barı...
Zaman Çok Şeyı alıp gıdıoo....
Kızzz ecrın enıŞteyı gÖrek facekte ekledınmı

ben onun gÖzÜnde Çok farklı bırı oldugumu bılıorum ÇÜnkı hayatında en son zarar vercek kıŞı benım...bak ben okadar Şey yazdım maıl ms da daha dÖnÜp kÖtÜ bı ms kelıme kullanmadı..okadar sınırlı ve asabı bırıdır kendısı...onun dÖnmesı zor benım gÖzÜmde kÜÇÜk duruma dÜŞtÜ malasef gurur yapıcagı kesın hata yptıgının farkına bıle vardı ama dÖnemez zor bı Ümıt benımkı...ben hayatta arama Ölcegmı bılsem yapım bÖyle...Şekeerler zaman gÖsterır bı Çok Şeyıı..
Belkıde kendımı kandırıorum bana bol bol dua edın kızlarr..

bız bır ara ayrıldık bana ınat gıttı kızın bırıyle gÖrÜŞtÜ..
Bana geldı dedıkı herŞeyde ılk sen aklıma gelıosun bu nasıl bıŞey dedı..herŞey guzel senle dedı ama anlaŞamıoruz sen Çok ası bırısı laf sÖz dınlemıorun ...
Tabı bende Çıt yok ıÇımden guluodum zor tuttum kendımı ozaman
o kızda hep senın yuzunden oldu zaten dedı benı suÇlamıŞtı..
BÖyle bırı benı hıÇ sevmemıŞmıdır. Yaaa

YAV SEN HERGUN BÖYLE YAZ ECRİN BEN GULUN NOLUR YAA delikafadulden

ahh cnm ahh bılmıorum kı ama soz Allah'ın ıznıyle dua edıcem sana ınsallah hayırlısı olur senın ıcın..

kızlar dedım ya fcbk gıremıorum suan gırınce kabul edıceemmm aaa yeter kactır yazıom aynı seyyııı okumuomuzunuz sız yazdıklarımııı
ya hayata ve umudum nerdee ya

ya hakkaten derya ıkımızden baska kımse kalmaddı mıllet kactı kız bu yazıları sıldırelım sıte yonetıcılerıne bızımkıler bıgun kazala google bısı ararken buraya duserlerse resıl oluruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…