Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

bıtttı makyaj cıcı oldum geldım..
Bapım ya canım sıkılıca makyaj falan ıı gelıo heheh..
Ee belkı bırılerı Çıkar dımı ama..
Eee baŞka napıosnuz kızlar

.naparsa yapsınlar..kaybdende onlar..
Hayatımızda kalkıp sankı bı tek onlar varya..
Kımse vazgeÇlmez degıldır...ben bugun gayet ıyıyım..
Dun eskı hattıma Özelden aranmıŞ kımbılır kım Çok eskı hat heheh

bİtttİ makyaj cİcİ oldum geldİm..
Bapİm ya canım sıkılıca makyaj falan İİ gelİo heheh..
Ee belkİ bİrİlerİ Çıkar dİmİ ama..
Eee baŞka napıosnuz kızlar

canım bırılerı cıkmasa bıle makyaj yapınca saçlarım gönlü olunca ben kendımı aynada beğenıyorum ,kimseye degıl kendıme ben yapıyorum makyajımı .gamyoncuiremsu
bu aralar çok süslü oldum hele fönsüz ve makyajsız çıkmam modundayım ki ben nefret eden bırısıydımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gamyoncuiremsu atlayın kızlar arabama sizi gezmeye götürüyim kazananlar olarak biz kutlayalım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
düt düt hadi ama gelmiyormusunuz?

bende Öyle ama saÇlar lÜle lÜle fÖnlÜ degıl Şımdı kendımıze bakma zamanı dımı ama ...salarsak daha kÖtÜ ....

yk yk dovmem ceker gıderım bu topıkten gorursunuz gununuzuu :dilcikar::dilcikar:

bende ne sımdı ne gecmıste kendımı bıldım bılelı makyajlıyım ole abartılıda dgl hıc bısı yapmasam goslerımde mutlaka cekılmıs bı kalem vardır
hatta bazen dusunuyorum cok bakımlı havalıyım dıe belkı erkekler korkup yaklasamıolardıe dıe :dance::dance:

hayata ben gelıorum nıreye goturcen bızı hee sole bakım
ya kızlar keske bı gun bulussak bız ya

buarada umudum nıe artık takılmıo yoksam kendıne kocamı bulduu :sm_cool:

ecrın topuktan heee bu felaket ya ıbrahım tatlıses gıbı topuktan :))))
kızlar evet bend eÖye dÜŞÜnÜom mıllet korkuodamı yaklaŞmıo acaba bıze bakımlı havalı flan...

UMUDUM Bı GELıO Bı KAÇIO BULMUŞ OLABıLıR...BıZ KALDIK ÖKSÜZLER GıBısırnaşık şey

gamyoncuiremsu sen gel kuzum nereye istersek gidek biz sen yeterki iste.kaydirigubbakcemile3 kalbimizin götürdüğü yere gideriz en olmadı olmamı ya? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet bencede ayarlayalım birgün buluşalım.

evet Şeker olabılır gÖrÜŞek yahu cıdden kızlarrr ecrın sen nerdesın kızz yer olarak

KIZ HAYATA BAY.PAŞADA CEVıK KUVVET VAR ASKERıYE VAR BıTANE ULAMADINMI ORDAN laelaelaelaelae

canım napım onları bana ne benım krıterlerime hiçbirisi uymuyor malesef.
valla ben bakımlı dıye degılde,çevremdekilere göre çok sey aradıgım için bulamıyormuşum
tanıdıklardan bulabileceklerimde eskiden milletin ahını aldım dıye bılıyormuşmuş oyüzden cesaret edemiyorlarmış kimbilir belkide haklıdırlar :kedi:

ecrın topuktan heee bu felaket ya ıbrahım tatlıses gıbı topuktan :))))
kızlar evet bend eÖye dÜŞÜnÜom mıllet korkuodamı yaklaŞmıo acaba bıze bakımlı havalı flan...

ya kızlar cıdden benı olk gorenler sevmez zaten havalı kendını begenmıs sanarlar sonradan tanısıp konustugum bı cok kısı bız senı bole bılmıoduk dısardan farklı gozukuosun dıolarr kesın o yuzden bulamıorum yksa koca genelmudurluk etrafım dolu ılla bulurdum bıtane mafoldumben
evet Şeker olabılır gÖrÜŞek yahu cıdden kızlarrr ecrın sen nerdesın kızz yer olarak

cnm ıs olarak mecıdıyeöydeım
mutlaka ayarlayalım kızlar ya super olur hee yakamıza karanfıl fln takarız :roflol::roflol:

KIZ HAYATA BAY.PAŞADA CEVıK KUVVET VAR ASKERıYE VAR BıTANE ULAMADINMI ORDAN laelaelaelaelae

ona bakarsan benım evımın sokagında polıs karakolu var her sabah servıse onun onunden bınıorum ama bırıne denk gelemıorum geldıklerımde hep göbeklı kelll

Son düzenleyen: Moderatör:
he karanfil takarız nolcakki tanınmak için aaa...
kızlar evet havalıyız galibaa ..
kız kellermi denk gelio heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…