Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

DERYA KIMSE KALMADI YAA GENE YALNIZ KALDIK
YKSA SIZ MSN DEN FLNMI YAZISIONUZ BENSIZZ mafoldumben

cnm lısteyı kopyalayıp duanı ekleyebılıosun persembe gecesı yanı yarın hepımız kuranlarımızı okuyup namazlarımızı kılıp dua edıcez..

kızlar sıze haberım var...
Bu benım ılk Çıktııgm 3 yıl Çıktıgım ÇoÇuk vardıya..
Bıraz Önce aradı telınden tanıdım ama sesımı dınledı..
Bende nosunu Özel yaptıgını sanıo ama Çıktı..
Alo alo dedım konuŞmadım kapadım...
Nosuda hala ezberımde kalmıŞ bende ŞaŞırıdm hayırdır deıdm baktım sesımı dınledı bende anlamamıŞ gıbı yaptım...

şeker aslında benim açımdan bişey oldugu yok açıkçası...
arada 5 yıl geçti
geçen sene gene yurt dışındayken armıştı...tabi ozaman bu lale dende ayrıdydım bir araya geldik görüşürken öbür lale aramıştı kafam karışmıştı gene bunu bırakmıştım....
bir araya gelmiştik ama ben bişey hissetmedim yaa nasıl oluo 3 yıl çıktım ve ilk çıkıtıgmdı onu çok sevdigimi sanmışım..
canım o insana daha fazla zarar veremem çünki gene istemicem ben kendime guvenmiorum...

anladım derya dun bahsetmıstın bu cocuktan ıcıne dogdu herhalde bugun aradı bakk kaydirigubbakcemile2
sen daha ıyı bılırsın tabı bosver o zaman dusunmeye deymez kaydirigubbakcemile

bu insan çok iyi biri ...dürüst guvenilir..ben daha 18 deydim çıktıgımda..
ciddiydik ondan başksını gözüm görmüodu hatta ilk başlarda ben bundan hşlanıodum..
araya meshep sorunu çıktı aynı mah oturuoz zaten laflar gezdi ailesi istemedi benden biranda bitti..çok geldi peşimden kaçalım falan dedi ben korktum ozaman yaşda küçük..öylece bittii.
benden sonra sadece 1 kızla 2 hafta görüşmüş yapmamış kızada demiş sevdigim biri var unutamıorum bitsin...ve hala beni beklio ..bir ara görüştügümzde gecen sen işte yapamıorum dedi sensiz olmuo bende bu durumda olmak istemezdim dedi ama seviorum işte...benim yuzumden içmeyen insan içkiye başladı serseri gibi takılmaya başadı bissürü şey ama olamyınca olmuo...

ecrin dünkü arar diorum dedigim kişi degilki bu eskisi ...
merak etme onunda yakındır araması..
bak göüomusun seni deli gibi seven biri var istemiosun..
seni semeyen birini bekliosun ne biçim dunya adalet bu...
bu insanı üzemem hakkımda yok ....

yk cnm hanı demıstıkya dun evde kalsamda gel demıs dıe ben anlatmıstın sende benı bole seven var demıstın o dglmı ?

aynen ole senı delı gıbı seven hala bekleyen etrafında dıvane olanı gormez gonul nerde umutsuz cıkmazda olan bırı varda kosar pesınden gonul :sinifsinif:

hıhı evet şeker oo işte..
ya bide özel sanıo telini sesimi dinlio bende bozmadım napim
evet canım öyle valla seveni görmüo gözümüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…