Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

bilmiorum şeker bu saatten ne olur ne biter.ama olcak gibi durumum sanmıorum..
ümidin bittigi yerde neye ne gibi başlarki..

ah ah sevgilim yok
hoşlandığım kişi var
o da benden hoşlanıyor
ama çapkın olduğu için ve benimle oynayamayacağını bildiği için
seni üzerim ben, arkadaş kalalım daha iyi olur dedi
offf aklım hep onda ya
o kadar çok erkek var ki çevremde ama tek ondan hoşlanıyorum
ne yapcam ben

Bencede canım boşwer ondan başkalrıda war artık onuda sen görüceksin hakkında hayırlısı olsun inş canımopuyorumnanaktan

hehehe bende uyanamadım akŞam yatamadım ya dogru duzgun sınır oldum ıyıyce kafam allak bullaktı ..

hem sıcak hem malum kişi valla kendi kendime kızdım yaa...hiçbişey düşünmek istemiorum ben artıkkk

onu unutmanın en ıyı yolu onunla ılgılı konusmamak olucaktır bu konuyla ılgılı artk konusmayalım yksa bıtıcek gıbı dgl

evet şeker öyle diorum ama bi konu açılıo muhabbt ona dönüo..sıkıldım biliomusun onla ilgili herşeyden ve çok kızıorum kendime..

dunde şeker ilk hattımı açtım öglen özelden aranmışım bi kere...
3 tane hat var ama kim ararkı eski bit hat

bılmıorumkı kım aramıs acaba
ama yk artık sen konussanda ben ızın vermıycem cıdden bu topıge gırınce hepımız doldurusa gelıoruz eskılerı anıoruz ama artık paydoss yok bole bısı yapmak baska seylerden konusucaz artık

deniz yıldızı konuş şeker..
ecrin tmm canım kızz..
seninki napıo nasıl yuzsuz askın

dun maıle cvp attı bısı yazmıs anlamadım sen napıosun ıs guc nasıl hıc ıs havası yk fln demıs ama ne demek ıstedıgını anlamadım acıkcasıı :roflol:
ıyı dedım bende yogundum mesaıye kalıcaktım yorgunluktan kalamıycam persembe kalırım herhalde suan eve gıtmek ıcın dakıka sayıyorum dedım
zaten bı 5 dk snra eve gıtmek ıcın cıktım ben cıkarken cvp atmıs sabah gordum 'kaç dakıka kaldı :)) ' die bende bısı yazmadımm :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…