Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

omajj omajj demee olee kızarımm bakk klava:
guzel gunlr senı beklıo sadece toparlan ve zamana bırak :1hug:

ben kendıme ayrıldıktan sonra daha cok bakmaya başladım eskiden makyaj yapmaya üşenirdim şimdi makyaksız dışarıya çıkmıyorum.
deryacım lale devrı bıtmedı tam tersi yeni gelecek faceinede yazdım zaten şeker aynen artık onlar hakkında konuşmak yok lmaz: hayat güzel zemuszemuszemuszemus hatta hadı eller havaya dünyaya acı çekmeyemı geldık aaahihoyyythihoyyyt

ohh masallah bızım hatunlar bugun bomba gıbı supperrrr bı gelısme bu kaydirigubbakcemile5

iyi cnm senden nbr ?
kız cok merak edıorum sızı bı face ye gırsemde gorsem sızlerıı

bende senı cok merak edıyorum canım.
deryayı gördüm ben.
kızlar ben bugün çok mutluyum zemuszemuszemuszemus

canım ben universiteye gıderken aılemın güvenını kaybetmıştım.özelliklede ablamın güvenini.ve ablamın çeşmeye gitme olayıma cok kızıcağını düşünüyorudm tam tersi gitmelisin değişiklik olur hatta izin alamazsan ben ararım rica ederim falan dedi müdürümü tanıyorda onu demesi bıle yetti.demekki artık bana güvenıyor.her zaman arkamda olacak.zemuszemuszemuszemus

bu gercektn ıyı haber ınsanın aılesının yanında olması cok guzel ya allah bozmasın daha ıyı olsun ınsallah :)

bu gercektn ıyı haber ınsanın aılesının yanında olması cok guzel ya allah bozmasın daha ıyı olsun ınsallah :)

amin canım ya hep yanımdaydılar aslında üni dönemim benim çok hareketli geçti yabancı öğrencilerle ilgilendiğim için bir nevi onlar gibi yaşamaya başladım.buda aıleme zor geldi.bıryerden sonrada güvenleri bitme nokatasına geldi naparsam şüphe ile karşıladılar.ama dün anladımki yeniden başarabildim güvenlerini kazanmayı buda cok güzel inşallah canımzemuszemusopuyorumnanaktan

cıdden sevındım farkındaysan hayatında yenı bı syfa acılıo hersey bekledıgınden ıyıye gıdıo degerlendır cnm bunları hersey senın elınde Şeniz

derya heralde malzemeleri kendı imalat edıyor bu kadar uzun sürdüğüne görekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cıdden sevındım farkındaysan hayatında yenı bı syfa acılıo hersey bekledıgınden ıyıye gıdıo degerlendır cnm bunları hersey senın elınde Şeniz

evet öyle canım ve buyuzden çok mutluyum bır tek o yok aman olmazsada o kaybeder kaydirigubbakcemile3zemuszemusopuyorumnanaktan

herhaldee cıcımmm sallaa gıtsın bosver cıdden karar aldım artık eskı konuları konusmak yk konusanada kızıcamm cızzzz klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…