bende ıyım cnm hatta suan cok ıyım komık beyle konustuk sımdı kaydirigubbakcemile3iç güveyinden halliceyim zemuszemus dün pek giremedim sitede ne var ne yok diye bakıyorum canım.
sen nasılsın?
ok.arada kac gel gene amaben acayıp yogun şekilde çalıştım hattta bugunde çalışmam gerekiyor bakalım.....
neyse kızlar ben kahvaltımı ettim şimdi gitme zamanı görüşürüz.beni özleyin.....kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
gunaydın deryacım hosgeldınnn ŞenizGunaydın kızlar
bekle bakalım neler olucak o zaman ama beklerken skın arama :)ha burada kızlar benim öküzüm dün aradı.işteymiş bu hafta çok yoğunlarmış hemde karşıma çıkacak yaşattıklarından ,yaptıklarından dolayı daha cesareti yokmuş bıraz zamana bırakmalıymışım.biz kopamazmışız zaten bırmişiz yanyana olalım olmayalım falan dedi.işlerinin biraz ara vermesini beklicem bakalım....
ecrİn kız yedİkmİ sence o dunku ms jı he..
sende hosgeldın umudum pek bısı yapmadın asıl sen bızsız naptın nıye yoktun bakım hesap verrrrklava:
dogru cnm ay sonu ya yogun olursunuz sımdı aslında bende yogunum ama kacıp kacıp bakıorum nete fark edıp soylenmelerı an meselesıı :)))
sorma ya bana dun cırkın dedı ya konusma benımle dedım
sabah maıl atmıs gunaydın dıe
bende nıe yazıosun ben sana yazma kusum dedım ya dedım
nıe dogruyu soyluyorum dıe mı cırkın cadı huysuz ve tatlısın dedı
onumuzdekı en az 2 ay boyunca gozume gozukme dedım
maıl gıder gıtmez hemen aradı actım 2 ay cok degılmı dedı yk az bıle dedım
olmaz 2 saat yapalım sunu demeye basladı yaklasık 15 dk konustuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?