Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

Evet derya sen daha ıyı bılırsın zaten nabıcagını ama gene cek bakalım kendını ayhhh cokk merak ettım neler olucak acaba

dur bakalım derya mutlaka kokusu cıkıcak..

umudum nıran unsal ve ozcan denızın son duet sarkısı muthıs dınle mutlaka cnm

düşünme bosver bekle bakalım neler olucak sen kendını bılıon nasılsın varsın olsun ıslettıklerını sansın onlar

kızlar ben dedimki işyeri çevremde olsa hepsi patronlar ...öyle bi duurm olmaz..
oda yazmış demekki gelen patronlardan birinin dikkatini çekmissin...kızlar şimdi hiçbişey yazmımı yoksa bida yazmamı diyim.......

derya biraz çık faceten sen konuştukça onla ilgilneiyor izlenimi veriyorsun

kızlar farkettıınızmı hergun bırının mutlaka anlatıcak bıseyı oluo ıyı yada kotu yanı bekarlıgımız bakı dgl elbet bıgun bısıler olucakkk :)))

ecrin arkdaşlık gönderdi 2 kere kabul etmedim kabul etmedim faceboktan canım...
ben salakmıyım lan okadar..karşımdaki agzımı aradı bence sizce...

hersey olabılır cnm bekleyelım bakalım neler olucak ama cıdden ck merak edıorum kım ve amacı ne

kız ben bidahada bişey yazmam sormamda kalsın öylece kimse bana zaten bi şekilde yaklaşır...ecrin sen benimki diemi geçiriosun aklından yoksa kızz.....bende ettim ama kalsın ölece

kızlr bilmiorum yaaa..
ben dedim ya etrfaımda hep patron aadamlar var dikkat bile etmem..
oda yazmış..
iyi ya patronlardan birnin dikkatini çekmissin demekki....bu çok dikkatimi çekti sanki kızgınlık var yanlışmıyım....

birde benim resimlerime yorum yaptı adam bende kayıtlı bile degil..fotolarımı anlattı..
dedim sen göremessin kiii..
hemd daha geçen hafta ekledim ben nasıl görüo...
etrafımızda ortak arkadaşda yok..sadece teyze oglundan görse görür..
yada şifreleri falanmı çözdü acaba zaten msn biliodu şifreyide tutturduyssa aklıma herşey gelio nediosunuz kızlar yanlışmıyım..herşeyi onada yormak istemiorum ama..

kızlarr gunaydın hayırlı cumalar....

cnm bılmıorum ama herseyı bu kadar ıyı bılmesı bıraz tuhaf :sinifsinif:

iyiz canım sen nasılsın yogunluk devam edıomu ?

ben bugun 9a kadar burdayım mesaı var uff cok sıkıcııı :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…