Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

ecrın naber Şeker..
Ben suan facebokta bırı taktı bana ya adam benı sÖzde tanıomuŞ ama aÇıklama yapmak ıstemıor senden hoŞlanıorum dıo...faceboktan agzından laf almaya ÇalıŞıorum ama tık yokya...bıde yazmıŞ senden hoŞlanıorum ama kalbın boŞmu dolumu bılmıorum bıle...

ya ben 23 yaşıma geldim ama ailem asla tek salmaz yoksa gelirdim değiişklik olurdu anne baskısı altındayım tatile bile gidemiyorumsenağlama

BAK ECRıN NEDEDıM BENıM KISMET Bı AÇILDIMI TAM AÇILIO DEMEDıMMı AY ÇOK KOMıK :))))kafamçokkarıştı

selam kızlar ...

kaç gündür işlerden başımı kaldırıpta giremedim foruma , nabersiniz ?
varmı kendine sevgili edinen kaydirigubbakcemile3

işten güçten kafamı kaldırıpta bakamıyorum ki etrafıma hiç , böyle tabii sevgilim olmas benim :roflol:

umudum bende oleyım ynı hıc bıseye karsmaz aslında annem ama gıttgım yerden haberı olur ısıne gelmezsede gondermezz klava:

deryacımmmm bende dıorum bu kız nıe bu kadar suskunnn yksamm mutlaka yazar meger bızım kıs yenı ısler pesınde daha dogrusu onun pesınde butun delıkanlularrr..
bana bak 1 tane al kendıne cık aradan gundemı mesgul etme fazladan asılan olursa bana gonder bırı yer bırı bkar kıyamet ondan kopar bılıosunn :roflol:

eylülcüm hosgeldın cnm yk anacım bulamadık dahaa

ecrin yav bi kelime alamadım agzımdan hep hayatında biri varmı die soruor ...bende en sonunda yok dedim nerde oturdugumu flan bilio alla alla kim bu yaa..

derya seninki olma ihtimali 100de kaçtırki
ay hava karardı içimde fena karardı kızlar geyik yapak azcık

ecrin yav bi kelime alamadım agzımdan hep hayatında biri varmı die soruor ...bende en sonunda yok dedim nerde oturdugumu flan bilio alla alla kim bu yaa..

kız bu senı tanıyan denıyen bırı olabılırmı yada bu eskısı hanı sonuncusu ?
fazla muhatap olma bakalım ne olur ne olmaz!

derya seninki olma ihtimali 100de kaçtırki
ay hava karardı içimde fena karardı kızlar geyik yapak azcık

umudum aynen benımde ıcım karardı ya hadı ıkı laflayalım bugun baya durgun burası

ok laflayalım adamın biri bir gitmiş gidişşi o gidiş:))
konu açın bakalım

ya kızlar bılıorum ama sana aÇılıcam dıo Şımdı zamanı degıl dedı...
Konumum ıtıbarıyle sÖyleyemem dıo...
Ama senı ılk gÖrdÜgÜmde hıssettırıcem kım oldugumu dedı..
En son Çıktıgımmı bılmıorumkı umudum..
Ama bırının benle ugraŞtıgı kesın..salak degılım okadar.bana dıokı sana aÇılmam ıÇın kalbınde bırının olup olmaması Önemlı yoksa hıÇbıŞeyın anlamı yok dedı..
Dedımkıı
arkadassak ne fark eder..arkdaŞ degılız dıo...
Bende dedım yok kımse laf almak ıÇın gene bıŞey yok sınır oldum ama dahada yazmıcam bıŞey...

bıde Şımdı en eskı hattımı bırı Özlden aradı.. Telınız bende kayıtlı kımle gÖrÜŞÜorum acaba ....bıde bu Çıktı alalhımyaa deıdm sen kımsın adını sÖyledı dedım tanımıorum Öyle bırını kapadım...

kımsenın olmadıgını bılmem gerek...kalbınde Özel bır yerım olsun ıstorum..
Bunun altından bıŞeyler ÇıkıÇak dur bakalım

en ıyısı umursamamak...dedıgını yapıcam...
Ama bu benı tanıyo nerde oturdumu bılıo...
Aynı yerde oturmuomuŞuz oturmuosak sen nerde gÖrcen bıda..
ıŞyerı desem hepsı patron ınsanlar evlı barklı..
Hanı Öyle bekar kımse yok Çok fazla ıŞyerı Çevresınden kımse benım adımı sanımı bılmez sıma olarak tanırla..bu kıŞı benım Çok yakınımda olan bırı bence

dedımkı ozaman bu facekbuk adresı senın degıl evet benım degıl dedı..
3 tane arkdaŞı var okadar facebokta..

yağmur yağıyor şıkır şıkır
kızlar biri bana şarkı hediye etsin bakalım
birinizde yemek ısmarlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…