Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

ecrin dün söylediğin şarkıyı dinliyorum:))
yoğunluk bitti keşke hergün iş olsa işten canım çıksa hep çalışsam

gunaydın hayata oh ne guzel keyfını cıkar bolbol dınlennn bızım yerımıze ben hafta sonu evdeyım sanırım

ben o sarkıyı cok sevıorum cok hosuma gıdıo ama ısyerındeyken dınlenmıo tabı :)

neden bos durunca sıkılıomusun umudum ?

sıkılmak değil boşlukta buluyorum kendimi hep onu düşünürken buluyorum dün boş kaldım hemen onun mesajlarına baktım kendimi tutamıyorum ve onun mesajları canını çok acıttı o mutlu benimse canım yanıyor haksızlık bu nerdeyse bir sene olacak ama ben hergün aynı acıyla uyanıyorum

ecrincim yok bi gelişme ben bidaha bişey yazmdım oda bişey yazmdı ses yok............
aman boşver yaaa yazarsa bidaha gule gule ms atıcam..
sizler nasılsınz napıosun uz..
ama bu kişi iyi aradı agzımı bence....amannn

1 sne oldumu bıtelı cnm ?

neden msjlarını saklıyosunkı bunları gormek senı daha cok uzecektır dıe dusunuyorum

umudum sendeki bu sevggi bence takıntıya dönmüş...
Her halukarda zaman geçirmek ve oyalanmak için bişeyer yapabilirsin sen yapmak istemiosun bence...
Kimse vazgeçilmez degildir...
1 yıl olmuş artık 3.4 dicem ama öyle bi düşüncesi olsa bugun dönmştü ne nişanı..sen bi sor kendine seni sevmeyen brini ben hala nasıl düşünüorum ...,
kendii artık sorgula bii..

aynı canım bendensın benımde 2 ay oldu ama aynıyım sürekli iş yapmak istiyorum kafamı başka yere vermek istiyorum.düşünmek yerine ve kızlar benım olayım sonuçlandı dün ben aradım napıyorsun dıye ben yapamayacağım özür dilerim böyle olsun istemezdim ama artık herseyın üstünden çok sular geçti bırbırımıze göre değiliz hayatımızdan beklentilerimiz farklı.ve ben senı kaldıramayacağımı cok ıyı bılıyorum istersen arkadaş olarak ararım gene ararsın ama farklısını yapamayacagız aılelerımızde ılerde karşı çıkacak diyor.

gecen sıze anllattıgım kısı mesela 2 yıl fln oldu ama hala bazen aklıma gelıo aklıma gelınce kendıme kızıorum bu zamna kadar donmedı bu saatten snra olmaz zaten hayatında da bırı varmıs bu yuzden hemen kızıorum kendımı dusunme saplantı halıne getırdın dıorum ve o anda hayalını sılıorum aklımdan ve suan dusunuyorum da sanırım onu unutmayı basardım sadece bazen kendı kendımı dolduruorum onu ozledıgımı sanırım bunun nedenıde boslukta olmam bu yuzden sende kendı kendını telkın et basaracagına emınım... ben artık komık adamı dusunuyorum en azından keyıflı vakıt gecırıorum onunla.. :)

hayata tamamdır bu ılıŞkı bıttı..
ArkdaŞ falanda kalma sakın daha Çok zararı olur...bız sana arama dedık sen aradın yanıı Şeker..neyse artık bu olay kapnmıŞ sende kapat gıtsın hayatına rahatlıkla yÖn vereblırsın canım...

ama umudum şu var mesela ben bılıyorumkı boş kaldığım zamanlarda böyle dün mesela bır sürü ınsan aradı herkesın bır planı vardı şunu yapalımmı bunu yapalımmı dıye dun saat 8:30da oldu bu olay ve adam yüzüme kapattı normalde kafayı yemem aglamam lazımdı onun yerıne 08:40da kahkahalarla telefonda konuşurken gülüyordum demekki anladımki ben kendime yapıyorum ve bırakcam artık o üzülsün üzülmüyorsada kendisi bılır ne yanı hayatım boyunca onun için gözyaşı dökemeyeceğim kusura bakmasın.

ecrın canım..
Komık adam bana olabılır gıbı gelıo bak bakalım yaa neden olmasın.
Ben bıle beklemıorm valla dun omudur dedım ama ınan ona bıle yormak ıstemıorum yanı ıstemıorum onla ılgılı hıÇbıŞey..canım...

ben ayrıldım kkızlar ogun ms laŞmadan sonra sadece haketmedıgım ıÇın gÖzyası dÖktÜm ..
Bıdahaada ÜzÜlmedım sadece kendıme kızdım hep Öyle kendımı avuturoum ama yavaŞ yavaŞ aslıŞırum artık onsuzluga bıdaha olmıcagna tabıkı ÖzlÜorum ama zamanla hepsı bıtıcek bende ben kendımı tanıosam Çabuk geÇeÇek herŞey...
Umarım hepımız ıÇın bun eskıler tamamen bıter..

canım bence aramakla doğru şeyi yaptım evet kapandı ve ben rahatladım artık yanı hala daha ben diyen adamla ne işim var ve inan bana artık daha huzurluyum şeker.ve şunu anladım şuanda istediğim insan o değil istediğim insan sadece bır ılıskı arıyorum ben hayatımda benı seven bırısı olsun istiyorum ve dün gce dua ettim Allahım hayırlısı ne ise onu ver bana dıye ve şöyle düşünüyorum çok garip ilişkiler var çevremde dünyanın bır yerınden bır yerıne gelen insanların hayatları birleşti .eğer Rabbim birisini bana yazmışsa elbet karşıma çıkacaktır o insan artık zorlamıyorum ve bitmesi gerçekten hersey için en hayırlısı oldu.

hayata dun ben Çok dualara ettım ..
Bu arada hepınıze etttım kızlar..
Evet kısmetımız kımse dÖner doaŞır bulur bızı zaten...
HıÇbıŞeyı fazla Üstelemenın bır anlamı yok..kendımızı Üzerız..

benım ıcın bitti ve gerçekten dün akşam bır arkadaşım ben sürekli o askerdeyken kuzumu özledim yazıyordum.üzülüyorum falan dedim kzuunun peşinde çoban oldun şu haline bak ne hale geldin dünya dönüyor iste yada isteme dediğinde aslında ne dedğini çok iyi anladım ne yani sevmek isteyen sever gitmek isteyen gider.
ve kızlar bakın size anlatıyım insanların nerden nerelere geldiğini bir arkadaşım ünideyken ayrıldığı insanla evlendi katarda yaşıyor.bır arkadaşım erasmusla gelen kıza aşık oldu bu yıl polonyaya gitti okumaya.geldi ve yazın evlenıyorlar.bır arkadaşım yurtdışına mastera gıttı orada 1 ayda evlendı hıc aklında yokken şimdi oğlu var.hayatın nerede bıze ne getirceği belli deil ve bız bu gunu bır daha yaşayamayacağız sirkelenın.

kızlar demek neymıs en basta konustugmuz dogruymus seven erkek beklemez 1 gun yada 2 gun mutlaka arar bu yuzden eskı defterlerı kapatalım lutfen benım canımı cok sıktı hayatanın durumu bıttı artık daha adını bıle anma agzına bunu en azından kendın ıcın yap..
deryacım aynen ole bırak ne o yorulsun ne sen hayatanınkının dedıgı gıbı kım bılır bu arada ne sular akmıstır...

komıkime gelecek olursak olucak dıe dusunmuorum cunku en basından tavrını bellı ettı gelecegım yk benım senı pesımden surukleyemem dedı bu yuzden cıddı bısı beklemıorum ya ama bıldıgım şu benımle konusmak ılgılenmek onun ck hosuna gıdıo halıyle benımde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…