Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

şeker ben ii işte dun kızlarla havuza gittik o işte yagmur bastırdı komik bi gundu ii geçti valla sizi sormanlı

benım hafta sonum yogundu evde pek oturmadım bugunde ıs bası yaptık ıste bakalım neler beklıo bugun bnı
hafta sonu ne zaman yagdı ya ben sahıt olmadımm :S

ecrın en son ms na cvp yazmadım bılıosun su patron ms sonra.
Bana cumartesı gunu gul yollamıŞ yazı falan yok..
Bende baya sını oldum artık..
Yazdım cvp...
Dedım sen benı gayet yakından tanıosun..
Hayatımda bırı olmayabılır ama kalbımde bırı var gayet bÖyle ıyıyım kımseye ıhtıyacımy yok...
Deıdm zaten cesaretlı bırı olsaydın kalkıp facebok arkasına saklnmazdın Çok basıt bı durum..
Dedım bıda benı rahatsız etme.
Umrumda degılsın dedım kım oldugun..
Dahada cvp yazmadı gelmedı bıŞey bılm,rum artık.....

iyi yapmıssın cnm eger eskısıysede almıstır agzının payını ama ıcıme doguyo mutlaka durmıycaktır herkımse bu bugun yrn gene gelısmeler olucak gıbı bekleyelım bakalım

hıÇ hoŞlanmadııgm Şeyler bunlar kımse kım umrumda degıl ecrın belkı bızımkıde degıldır baŞka bırıdır bılınmez zaten bıızmkıne yormakta ıstemıorum....

benım en son ms dan sonra daha tık yok 2 gundur ıŞte.
Salak salak Şeyler..
Kımse evet aldı agzının payını ne yanı kendını gızlemek flan saÇma kımsen kımsın..
Egerkı bence normal bır tanıdık veya arkdaŞım olsa veya eskı Çıktıgım bırılerınden olsa gene aÇıklardı bence arkdaŞk olarak konuŞurdu sonra gene aÇılırdı ecrın yanlıŞmıyım bı benım aÇımdan dÜŞÜn bakalım..karŞık bı durum

Bukadar ÖcÜ veya korkulcak bırı degılız.....ben sahsen bırınden hoŞlansam gene bı Şekılde yakınlaŞır konuŞurum attıgı maıller kafa karıŞtırıcı yazmıŞtı zaten

kızlar ben geldim benım canım çok acıyor sürekli 2.5 gündür ağlıyorum yazlıkta baktıgım her yerde onu gördüm canım cok acıyor dayanamayacağım galiba.aynaya bakmak istemıyorum ağlayan gözler görmek istemıyorum ben artık çok kötüyüm....
cuma erken çıktım yazlıga gittim.2.5 gün kaldım deniz,kum,güneş herşey süperdi ama heryerde anılarımız aklıma geldi gece kriz geçirdim.mideme ve karnıma vurdu.çok kötü oldum cumartesi akşamı ve 2 gündür hıc durmadan ağlıyorum yazlıktan hıc gelmek ıstemedım sankı o gelecekmiş istanbula gelirsem göremeyecekmişim onu görme fırsatını kaçırcakmışım gibi geldi sanırım ben kafayı yiyorum artık çok kötüyüm kızlar.dayanamıyorum Allahım bu canımı alsada kurtulsam bu acıdan.

sizler nasılsınız?

bırı yaa oynamaya calıstı aldı boyunun olcusunu
yada gercekten seven bırı cesaretı yk
eger ıkıncı şıksa mutlaka burda kalmaz bısıler daha olur
ama yanlış bı yol ızlemıs oldu bence hıc hos bır baslangıc dgl

canım nıe boyle yapıosun bıle bıle acı cekıosun hanı cuma gunu artık umurumda dgl demıstın unutmak ıcın calısıcaktın
anlıorum acın daha cok yenı ama dusunmemeye daıp onu dusundugun anda kafanı baska yone cevırıp dagıtıcaktın hanı nıe bole yapıosun
bu saatten snrası sadece aleyhıne ıslıycektır sana hıc bı artısı yk artık yapma lutfen bole...

kızlar hafta sonu bende cok kotu bısı yaptımmm :1no2:

bılmıyorum ki şimdi gördüm adam OL AY VANA SEYZ DET DEY DON RıILY KEYR EBAOT AS.....DıYE GEZıYORUM ıSTANBUL SOKAKLARINDA diye yazmış ben hala onun için acı çekiyorum nasıl bırsey bu ya....

canım elimde değil yazlıkta çok kötü oldum belkide gitmemem en iyisi olacak belli bir süre orası beni kötü yapıyor.....
sen naptın canım?

dedım ya zor olucak daha yenı ama bu sırada sende elınden gelenı yapmalısın
aklına bu saatten snra sana son solemıs olduklarını getırmen lazım guzel seylerı dgl yksa unutma suren ck daha fazla uzun surer...

OL AY VANA SEYZ DET DEY DON RıILY KEYR EBAOT AS.....DıYE GEZıYORUM ıSTANBUL SOKAKLARINDA kızlar bu ne demek?

şarkı sözü mü yoksa kürtçe birşey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…