Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

bu işler nasip işi olmayınca olmuyor ilki olsaydı benim en son darbe yediğimle tanışmayacaktım belkide buda benim cezamdı

ılkten kastınız ne kızlar ılk gercekten ıcten sevdıgımızmı ılk cıktıgımızmı ?

ben sevmedim açıkcası o zorladı aynı işyerindeydik istemedim bana şans ver deyip durdu denedim yapamadım oda anladı ayrıldık ama o sevdi buna o kadar eminimki belkide ahını aldım ama ben ona dedim ik başta

ben bırınınkını aldım sanıodum ama ondn helallık ıstedımmm..
benı cok sevıodu suan desem suan gene gelır gecen soylemıstım hanı evde kalırsan senı ben alırım demıstı :)
sırf ıyı bır ısı yk unv.mezunu dgl dıe annemler ıstememıstı. ben sıkıldıkca aramıstım onu maksat zaman gecırmek maksat muhabbet olsun dıe bu yuzden ahını aldıgını dusunmustum onada soledım ısım ras gıtmıo dedım bn hakkımı helal ettım ınsallah ıstedgın gıbı eli çantalı bırıyle olursun demıstı.. çok gucume gıtmıstı ama yanı sonucta helal ettım dedı yanı dımı sorun yk

okudum umudum ...gÖrÜnce bz hıÇbŞey yapmamıŞ gıbı geldı..askkla ılgılı...
BoŞ Şeyler yuzunden mahfetmıŞız hatta ılıŞkımızı..

Benım doĞrularıma ters Çok sevsemde evlı bır adamla ımam nıkahını kabul edemezdım galıba alllah bÜyÜk konuŞmayım ama burda tek maĞdur o adamın eŞı ve Çocukları tek ÜzÜldÜĞÜm onlar

umudum orası öyle zaten ona bişey demiorum ama..
burda askta önde baya kızında fazla suçu yok ama gerçekleri ögrendigide evet çekip gidebilirsi hatası burda tabiki...

bilmem ama keşke bende cesaretli olabilseydim tamam seni seviyorum herşey tüm şartlarına kabul ediyorum diyebilseydim ama diyemedim bu kıza bakınca acaba sevmedimiki diyorum ama sevmesem niye acı çekiyorum ay ne karışık bu aşk bana göre değil ben feminist olcam

Cok tuhaf oldum ben yorum yapamıycam ınsan ogluyuz ne olucagı bellı olmaz bundan snra allah yardımcısı olsun

bende okudum o yazıyı ben ilişkim için herseyi yaptım yapmayada hazırdım ama güvenını sarsıcak çok şeyde yaptım gerçi o ilişkinin başında yaptı sonrasında o da bu adama benzer bırısı oldu,ilgisiz çaba sarfetmeyen ben artık unuttum kızlar.zamanla acım geçecek sadece verdiğim emeğe acıyorum.sevmek bu kadar ucuz degıl olamaz,ve ben kzıın yerınde olsam gerçeği öğrendiğimde çeker giderdim.yada şunu sorıyım kızın aılesı nasıl bır aıleki cocuk kzıınızı istemek ıstıyorum dıye arayabılıyor aılede cocuga gidiyor yapmayın arkadaşlar hangımızın aılesı kabul eder bu durumu.hele evlı oldugunu öğrenince imam nikahı kıycaklar ama maddi manevi yardım edecekler yok böyle bsy benım babamda çok modern herseyı kabul eder sırf ben ıstıyorum dıye ama bu kadarda degıl ya kımsenın aılesınınde bu kadar large olabileceğini ben düşünmüyorum bazı şeyler bana abartı geldi.

aaa bizim topicc özlemısım kız burayııı :))
nabıosunuz ben cay aldım kendıme cayımı yudumluorum :))

Ecrin hadi annem bizim topiğe dön de bana bi yorum yap, fikir ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…