Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

aynen ben de böyle istiyorum ama türkiyede yok fransaya gideceğim

benimde sevgilim yok beklentilerimiz fazla olduğu için bulamıyoruzdur .mesela ben ısmarlıyorum şu an evrene bakalım gelicek mi.ilk önce kariyerli birini istiyorum kesinlikle garanti bir işi olması gerek ,iyi bir okuldan mezun olsun para pul benim için öyle önemli değil kariyerli okumuş olması önemli eğitime önem veriyorum ben .
sonra 180den uzun olsun istiyorum bende uzun boylu sayılır zaten beni tamamlaması gerek ,beyaz yada buğday tenli olsun saç rengi önemli değil gözzde önemli değil
düşünceli,kibar ,sinirli olmayan sinirli tiplerden nefret ederim ,sakin ,kendine güvenen ,30-37 yaşları arasında ahahah evlilik programına katılmış gibi oldum neyse bunlara sahip biri olsun istiyorum .haa bide aldatılmaya ,yalana ve cimriliğe para pul lafı yapan adama sinir olrurum hemen soğurrum anında öylede olmasın isteklerim asgari bir şekilde bunlar hadi hayılrısı ahahah .

yani yazılanlardan şu anlaşılıyor ki yaş her sene bir bir artınca beklentiler de artıyor
biz de bir şeyler yaşayıp onun bunun yaşadıklarını da görünce aa böyle olmalı o zaman
şu da önemliymiş demek ki deniyor
bitmez bu mükemmel erkek istekleri bende ve biz de

sevgilim olursa; bebek sevgisi saf olur ya öyle sevsin.düşünceli olsun. benden illa sevgini göstermiyorsun diye kandırmasın. kısaca hayatı ben olayım.yakışıklılık ve parapulun önemi yok gözümde. ortak bir hayat yolunu birlikte çizelim...bir elin sıcaklığını;paylaşımlarımızı beraber yaşayalım..

benimki de 1.84 boyunda
kumral
ela gözlü
kirli sakallı
avukat-doktor
köpeği olan
bana çok aşık olan biri olsun
evren! al bu mesajı! al al al al

sevgili evren...

bugüne kadar bana düzgün yakışıklı bir adamın sevigisi dışında herşeyi az çok verdin sağolasın.ama unutma ben bir insan olarak açgözlüyüm doyumsuzum.hee bir de artık abazalık mı dersin yalnızLık mı dersin sitem mi dersin bilemem AMA ARTIK BEĞENDİĞİM BİRİ DE BENİ BEĞENSİN BE HACI

bak şimdi sparişimi veriyorum ;

-100 gr kıvanc tatlıtuğ
-50 gr mehmet günsür
-50gr kadar burak özçivit serseri gülüşü,
-70 gr kadar engin akyürek romantik aşık bakışları,
-50gr da çağatay ulusoy olsun bari
-bir de üzerine biscolota erkeği carlos'tan istiyorum 60gr yeterli,

ekstradan adonis kası,geniş omuz,uzun boy,hafif kıskanclık,kariyer,ve bana karşı büyük bir aşk duygusu ekle üzieirne paketi kapat bana kargola.

yai senden istediğim teoride yarım kilo bile değil.el insaf

Ben artık beklenti içine girmeyi de bıraktım. Hevesim kalmadı hiç. Kimse beni beğenmez.

adam qibi adam bulmakda mesele kızlar..artık kriterleri daraltıp adam gibi olsun yeter moduna girmeniz lazım..walla ben öyle yptım

toplamda kaç gr'lık istiyorsun,bu duada eksik var gibi geldi,gr sınırıda koyda geri kalanını evren sana odun olarak versin ,lütfen sakın yanlış anlamayın.annem eksik dua etmeyin der ,o yüzdün yazdım

ya benimde yok sevgilim birçok arkadaşımın var hatta kimisi evlendi çocukları bile oldu ama benim okul bile bitmedi gerçi okulu bitirmeden ciddi bir ilişkiyi yaşamayı ben de istemiyorum hatta ailem bile karşı çıkar ama en azından sevincimi üzüntümü paylaşabileceğim bir arkadaşım olsun istiyorum bazen kendi evim olsun çocuklarım olsun istiyorum bu da bana çok sıkıntı veriyor ama böyle birisi ortada yok zaten şu anda çalışmıyorum da belki işe girince birşeyler olabilir şu anda dershaneye gidiyorum benimle ilgilendiğini düşündüğüm bir çocuk var belki onunla birşeyler olabilir ama zamanı gelince hepsi olur zaten canımızı sıkmayalım

bende aynı durumdayım kızlar
26 yasndayım..mımarım
sevglım oldu 2 kez..2sde olmadı bttı. bana gore deıllerdı zaten iyikide bitmişler amaa....

umudumu ytrdım bende artık.
fazla sosyal bırıde deılım karsıma bırının ckma ıhtmalı pek yok..ısyerıde kadın agrlıklı.
yanı umutsuz vaka
kendımı cok yalnz hssedyorum bende
butn arkdslarımın cddı ılsklerı var cogu evlı.
ınanlmaz mutsuzum

ben 19 yaşındayım ama nedense evde kalcakmışım gibi geliyor :) ben kimseyi beğenmiyorum erkekler genelde beni havalı buluyorlar ve yaklaşmaya korkuyorlar.. bunu bikaç kez duymuştum.. aman olsun daha gencim sevgiliye de zaten ihtiyacım yok. hayat bana güzellll :)

benim de artık sevgilim yok.. siparişi burdan mı veriyoruz ? hımm.. esmerrrr olsun esmer.. kara kaşlı kara gözlü olsun.. sevimli olsun rica ediyorum... gülüşü içimi ısıtsın.. mert olsun.. delikanlı olsun.. insan olsun.. aşk adamı olsun.. aşka önem versin.. sımsıkı tutsun beni.. olgun olsun.. benden biraz büyük olsun yaşı.. çocuk avutmaktan sıkıldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…