- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
benim de artık sevgilim yok.. siparişi burdan mı veriyoruz ? hımm.. esmerrrr olsun esmer.. kara kaşlı kara gözlü olsun.. sevimli olsun rica ediyorum...gülüşü içimi ısıtsın.. mert olsun.. delikanlı olsun.. insan olsun.. aşk adamı olsun.. aşka önem versin.. sımsıkı tutsun beni.. olgun olsun.. benden biraz büyük olsun yaşı.. çocuk avutmaktan sıkıldımmm
seni hatırlıyorum canım neden bitti. evlilik planları yapıyodunuz dimi
22 yaşıma girmek üzereyim artık tek bir sevgilim oldu ama öyle yoruldum ki onla da en son 8 ay önce falan ayrıldık artık sevgililik beni yorar diye düşünüyorum
en iyisi evlenmek gibitabi birini bulursam
aradığı aşkı sevgiyi sevgiliyi mutluluğu bulamayanlardanım ben de malesef
mutlu olmak neden bu kadar zor ki yaa
yengeç burcuyum aşka sevgiye hasretim yaa
ben de istiyorum artık mutlu olmak ama olmuyor bir türlü :/
benim hala sevgilim yok :26:
bütün arkadaslarım sevgili yaptı hatta nışan yaptı bi be kaldım kara bahtım kör talihimle.kısmetler var ama gönlüm kaymıyor ki. ne demiş ünlü düşünür ismail yk :" beni begeneni ben begenmem,benim begendigim ise beni begenmez yoksa ben zurna mıyım ha!"
hayır şimdi kadınlar kulübü de ekşi sözlükte ifşa oldu.tek tek tüm üyeler olarak fişlenmezsek iyi valla:82:
sedaecrin; neden mutlu olamıyoruzzz ya neden kimse hak etmio yada anlamıyor bizi... senin en son durumların ne oldu canım?
sonu kötü bitti malesef son 2 3 aydır ben yokmuşum gibi davranıyor resmen hiç konuşmuyor bile ben de sildim çok üzdü beni çünkü mutlu olamadık olmadı ya :/ sen de durumlar nasıl ?
bende durumlar çok değişti. bende kamptan tanıştığım biriyle çıkmaya başlamıştım. 2 hafta filan oldu yani. herşey iyi gidiyordu fakat dün aradı görüşelim mi iftara filan gitcem ordan dedi. tamam olur dedim. biraz oturduk arkadası geldi. sen gelmiyor musun iftara filan dedi. bu sıraada bana mesajlar atıo gelme sıkılırsın filan. anlamadım tabi çıkınca gelcekmisn diye sordu. ve kızlar filan olcakmış diyince jeton düştü ve nasıl bırakiim kızların arasında filan dedim. tuttu kolumdan götürdü ve sonra bana seni sevgilim değilde arkadaşım diye tanıştırcam. henüz aramızda kalsın bu ilişki demedimi şok oldum ve 2 seçeneğin var filan dedim ya sevgilin yada döner giderim dedim. tamam o zamna kakus diyim. hayır dedim. döndüm gittim.
hiç ilgilenme bence zman geçince arar. hep kafalarına sonradan saksı düşer ya. aynen öyle. benim durumum nasıl çok fenaa demi
çok fena hem de yaa madem bir ilişkiye başlamışsınız ne demek arkadaşım diye tanıştırmak canım ya sen bence yapman gerekeni yapmışsın üzülme sakın eğer seviyorsa zaten döner seni de shaiplenir.
ben de ilgilenmiyorum canım sildim ya bitti olmayacak benim ki ben biliyorum beni hiç umursmaıyor çünkü
artık benim de yok ben de sizdenim..
amaan onlar kaybetti
hiç dönüp bakmadım arkama bile ve ne sanıyo anlamadım zaten. hiç aramamış bile baktım telime. aradığı zaman dicem zaten. ne sanıyosun filan diye.sert çıkcam artık kendine gelsin yani. faceimide dondurdum sildim filan sansın die... hiç üzülme canım umursamıyorsa sende onun yaptığı gibi umursama bakalım aradan birkaç ay geçince kendi tıpış tıpış gelcek eminim.... sen o zamana dek sıkma canını gez toz keyfine bak bence:) en önemlisi bakım tabiki. umursamıyor dedin ya senin ilginin tozunu dumanını algılamıştr.sen ilgilenmiyince mesaj atarsa ilk mesajına hiç dönme bırak arasın:)
onlar sanki özellikle kaybetmek istiyorlar gibi ya. ilgi filan istemiyolar galiba:) hepsinin köküne kibrit suyu:))
onlar sanki özellikle kaybetmek istiyorlar gibi ya. ilgi filan istemiyolar galiba:) hepsinin köküne kibrit suyu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?