Sevgilisi olmayan kızlar, gelin birbirimizi avutalım, fikriniz var mı?

aynen canım ya bunların ikisi de kendilerini bişey snaıyorlar biz kendimize bakalım dönerlerse kazanırlar dönmelzerse kendi kayıpları

aynen biara faceimde fotomuzu paylaşmıştım sil dedi. aramızda kalsın filan demeleri pek mantıklı gelmiyo. acaba diyorm başka bir ilişkisi filan daha var mdır ki böle garip saklamaya çalışıo bişileri. ve o arayacağı zaman açmıcam ısrarla arıycak ve sonra açıcam ama hiç konuşmicam sadece dinlicem. nasıl fikir??:)

canları cehenneme

aynen biz kadınlar her zaman daha güçlüyüz onlara göre ve daha mantıklı....

senin fikirler zaten şahane :)
açıkcası ben de öyle düşünmüştüm acaba başka birisi mi var yani başka açıklama bulamıyorum sevgilisini tanıştırmama sebebini yani

baska bir ilişkisi olmaya bilir ama gözü dısarda olabilir cnm... nerden mi bılıyorm benım eskı erkek arkadasım sevgilim yok diyormuş biz beraberken... işte erkek milleti....

en korktuğum erkek tipleri sorunlu ve dengesiz olanları. dengesiz hepsi ve odunlar biz birer birer yontmuyoruz soyuyoruz....bilmiyorlar zaten en ufak bir ilgide şımarıyolar dengesizler işte...

bide işin kötüsü biz yontuyoruz yontuyoruz adam ediyoruz az da olsa sonra artık dayanamayıp salıyoruz çayıra..
hadiii bütün emeklerimiz de boşa gidiyo

çok emek vermeyeceksin, cok feadkarlık yapmayacaksın ki elden gidince çok yanmayasın .... ama işte biz yapamıyoruz bunu

senin fikirler zaten şahane :)
açıkcası ben de öyle düşünmüştüm acaba başka birisi mi var yani başka açıklama bulamıyorum sevgilisini tanıştırmama sebebini yani
aklıma başka bişey gelmiyo ve bugün yemekten birilerinin beni görmemesi gerekiyodu ki bu kadar sorun çıkardı. sanki böyle yol üstündeydim geçerken senide göriyim gibi oldu. sağol canım.inan denicem sırf meraktan acaba ne dicek filan dökülcek mi eteğindeki taşlar. hani biri susarken neyle yargılandığını bilmez ya o zaman herşeyi birbir anlatır işte bende onu yapcam:)
baska bir ilişkisi olmaya bilir ama gözü dısarda olabilir cnm... nerden mi bılıyorm benım eskı erkek arkadasım sevgilim yok diyormuş biz beraberken... işte erkek milleti....

ya bana yalan söylüyor belli işte.uzun zamandır kimseyle çıkmadım şimdi çok şaşırcaklar birden. ikinci görüşmede onlara açıklayalım filan dedi. bende beni kafanda oturtunca görüşürüz dedm. o öyle bişey desin var ya zaten şu an o kaybetme korkusuyla başbaşa daha beterini yaşatırım ona...

aynen canım sen sustukça zaten senin ne düşündüğünü bilmediğinden tek tek dökülür ağzından kelimeler kafası karışır zaten konuşmadıkça :)

çok emek vermeyeceksin, cok feadkarlık yapmayacaksın ki elden gidince çok yanmayasın .... ama işte biz yapamıyoruz bunu

tatlım çok emek vermiyorum. üstüne çok düşmüyorum. fedakarlık yapmıyorum face olayında yine kendimi düşündüm diye sildim. o öyle söyleyince istikrarsız olduğunu anladım. yoksa sırf o istedi diye birşey yapmam:) bugün çektim gittim acaba içi yanmışmıdır. naptım ben desin istiyorum. bugün de aramadı ne demek oluyor bu:s aklıca tavır mı yapıyor:)

arar kesin arar bence çünkü hep böyle olmuştur ... haklısın cnm sen tavır yapmakla... hangi erkek istikrarlı ki

arar kesin arar bence çünkü hep böyle olmuştur ... haklısın cnm sen tavır yapmakla... hangi erkek istikrarlı ki

demek ki eteğinde ne var ne yok dökülmeye az kaldı:) tabi canım çocuk muyum ondan akıl alcak arkadaş ne ya oooooooohhhhhhh diyorum kenndi kazdığı kuyuya kendi düştü :) erkekler istikrarsız ne yazık ki. onları kısadan adam etcek bi çözümümüz olsaydı keşke

ne yalan söylesemde gönlünü alsamlar ben konuşmayınca ne söylicek çok merak ediyorummm. mesaj atarsa cevap vermicem ki arasın:) dua etmeli ki sessiz halimle bile cevap veriyorum ona:))

gelişmelerden haberdar et bakalım neler olacak zamanla senin planların karşısında bakalım neler yapacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…