- Konu Sahibi akli_karisik
-
biz varız tatlım aslında 2 yıl kutladık ama gecen yıl ve bu yıl kutlamadık.
ikimizede sacma gelyo sevgiyi sadece 1 gunle sınırlandırmak
doğru söylüyorsun cnm bizde kutlamayı düşünüyorduk sonra ben anlamsız geldiğini söyledim bugünde bişi yapmadı
Kizlar bende kutlayamadiiimm çook üzgünüm ama... :gitme: yaa tmm benim için de saçma sadece bir günün sevgililer günü olmasi... her gün bizim günümüzz ..
ama Bu ILK sevgililer günümüzdü ve O bana bir mesaj bile atmadi.. çok kirildim senağlamasenağlama
Ne yapmaliyim simdi
gereksiz bi gun bence biri uydurmuş herkeste sani sevgisi sadece o gun olyomuş gibi kutluyo.tabi bu benim gorusum
aynı şeyi bende yaşadım ama hiçte üzülmedim bizimde ilk sevgililer günümüzde hiç konuşmadık bugün seni çok iyi anladım cnm ama oda sevgililer gününü çok saçma buluyordur yada senin saçma bulduğunu biliyorsa ondan kutlamamıştır
o zaman anneler günüde saçma, annemizi sadece bir gün mü seviyoruz diyebiliriz, ama demiyoruz, kutluyoruz, çünkü bu günler bi bahane, illa ki para harcamaya gerekte yok, bi pastanın, bi içten sarılmanın, koklaşmanın nesi kötü kibilmiyorumkismile
aynen şekerim aynen cokacimcoooko zaman anneler günüde saçma, annemizi sadece bir gün mü seviyoruz diyebiliriz, ama demiyoruz, kutluyoruz, çünkü bu günler bi bahane, illa ki para harcamaya gerekte yok, bi pastanın, bi içten sarılmanın, koklaşmanın nesi kötü kibilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?