Sevgilisi olupta sevgililer gününü kutlamayan varmı aranızda?

bizde kutlayamadık çünkü cumartesi akşamı ayrıldık.. nedeni çok farklı şeylerdi.. ikimizde hediyeleri almıştık aslında hatta ben cumartesi sabah aldım hediyesini. aynı gün akşam ayrıldık.. pazartesi ayrıydık.. gece ikimizde çok mutsuzduk böyle bir günde ayrı olduğumuz için.. salı günüde barıştık dünde hediyelerimizi verdik birbirimize şimdi çok mutluyum nazar değmesin sevgiller gününü kutlamasakta olur hep yanımda olsun yeter

Ne gzl fulyaaa sevindiim senin içiin

kesinlikle katılıyorum... ve öyle hissediyorum ki çok saçma olduğunu düşünen pek çok kişi bile bir buket çiçek yada sevgi sözcüklerinin yazılı olduğu bir kart (illa maddi şeylere gerek yok) aldığında mutlu olur...eğer sevgililer gününde hiç birşey yapmayız ama normal zamanlarda sevgilimle birbirimize zaten çok fazla süprizler yaparız diyenler varsa, yani özellikle o güne tepki olarak kutlamamaksa tamam, ama maalesef genellikle bu günleri hiç kutlamadığını söyleyen kişiler zaten çok fazla birbirine süprizler yapmayan özelliklede sevgilisinin kutlamayacağını bildiği için hayal kırıklığına uğramak istemeyen kişiler gibi geliyor (çevremde öyle gözlemliyorum daha doğrusu) ve özellikle biz bayanlarla ilgiyi severiz...
yine de herkesin düşüncesine saygı duyuyorum tabi...

geçen sene bu ayda kaliteli bir sap sevgilim vardı.
bir sürü organizasyon yaptım geldi 5 çeşit hediye almış verdi gitti.
e sen öle bir günde beni bırakır gidersen ne yapacağım belli bide yalan sölüo ya.
direkmen arkadaşlarımla takılmaya gittik.

Nişanlım sevgililer günümü kutlamak yerine kandilimi mübarekledi özel günlerde odunmuş kendisi öyle diyor yontamadım birtürlü...

bizde de ne hediye ne kutlama olmadı, 5 dk kapıya indim öyle gördüm :S

bizde kutlamadik.. acikcasi daha öncede konusmustuk bunun hakkinda sevgilimde bende ayni fikirdeyiz.
birlikte oldugumuz hergün sevgililer günü bizim icin.. o bir günün bir özelligi yok ve sacma geldi bize acikcasi..

Sevgilimin işi dolayısı ile 2 saatcik görüşebilmiş olsak da kutladık biz de ve özel günleri çoook severim ben:78:
Hediye alınması şart değil tabiki de, şöyle içten yazılmış bir kart, beraber yapılmış güzel bir pasta, verilmiş koocamannn bir öpücük hediyeden çok daha değerlidir ve özeldir bence

Bizde kutlamayız...
Ama aynı gün farklı anlam taşıyan çok güzel bir çiçek gönderdi sevdiğim...
Sevgililer günü için olsa önemsemezdim, ama taşıdığı anlam çokk güzel...

özel bi anlam ifade etmeyen bir gün benm için
o yüzden bişey yapmadık ama bi kucak gül almış gelmiş mutlu etti beni
ben bişey yapmadım

kutlamadık. hatta sadece sevgililer günümüz kutlu olsun dedik. benim için doğum günü yıldönümü gibi günler önemlidir bize özel olan günler. .

Bizde kutlamiyoruz. Ya da ben kutlamiyorum. Sacma geliyor. Hergun ask bocegi gibi hediyelesmiyoruz ama ne biliyim oyle evde itilip kakilcak sacma sapan kalpli nesnelerin vitrinlerde oldugu donemde ben bulamiyorum zaten alcak bisi.. Erkek arkadasim cicek gonderiyor sadece...

Biz de kutlamıyoruz. Zoraki bir sevgililer günü saçma geliyor bize. Onun yerine saçma saçma her ay dönümümüzü kutluyoruz Zorla bir günü sevgililer günü yapmak bana saçma geliyor ne bileyim..

Bana cok sacma geliyor... heryerde cicekler, kalpler, cikolatalar, falan filan..

Ekonomi hareketlendirilsin diye icat edilmis bi günü neden kutlayalim ki?
Bana göre ne ifade ediyor? Hic birsey. O yüzden anlamsiz buluyorum ben.

valla bızde pek onemsemıyoruz.oylee adı hazır sevgılıler gunuyken azck romantk oluyo ama 1 gunle sınırlandırmya gerek yok..yanlz degılsınn

maalesef sadece sevgililer günü değil doğru düzgün kutladığımız bir gün yokk gibi her defasında bişeyler çıktı iş güç falan bende o zaman yapmadın şimdide yapma diyorum içimde bişeyler oturuyor ama napalım kısmet değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…