benim yavrucukta ilk günkü gibi ama bazı seyler degişiyor.. mesela hareketler daha rahat farklı sohbetler farklı eglenceler olabiliyor.. ama biz hiç birlikte sıkılmıyoruz mesela.. aksine her gecen gün daha cok egleniyoruz birbirimize asık oluyoruz.. hala cok kibardır cok düşüncelidir ama ben kasmam onu mesela.. istedigi gibi küfreder kızdıgı konulara.. esner aksırır.. adam olabildigince rahattır yani.. bende rahatımdır.. yanımdaki rahatlıgını sever ve benide mutlu etmek için elinden geleni yapar.. birazda karakterinden dolayı belki..
:1rolleyes: mesele anlaşılmıstıra.sşekerım bızde bırlıkteyken mukemmel eglenıyorz o konua hıc sorun yok sıkılmıyrzda ama arada bır romantızımde beklıyrm eskıden arda bır yapardı oyle jesteler sımdı nerdeeeeeeee :) az once bır arkadas sormus sen katkıda bulunuyrmusun dıye bulunmazmıyım cok ıstıkrarlıyım arada bır ona romantık jestler falan yapıyrm ne bıleyım bazen ofısıne,gomlegının cebıne tuvaetın aynasına guzel notlar bırakıyrm ama arada bır yapıyrm enson bırlıkte cekıldıgmız tum resımlerı buyuk guzel bır kartpostala sekıllı sekıllı kesıp yapıstrdım kartposalın etrafınada papatyalrla susledım yapıstrdım ufakda bır dıp not yazdım daha ne yapayım kıssslar elımden gelenı yapıom ısdee :))) eskıden oda oyleydı ama adamda tık yok sımdı bırlıkteyken hersey guzel ayrıyken farklı bır adam anlamadım gttı :))))
benımkide mesela dün şey dedi elini tutuyorrdum aşkım elim terlio dedibe eskiden elini bıraktıgım an somurturdun bana dedim güldüm o da güldü o eskiden di dedi ii dedim tutmam bende sonrada elimi tutmak için fırsat kolluo verirmiyim vermemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3
Kızlar sevgılısı sonradan odun olan varmı ?? hanı ılk anlar,ılk aylar hersey uçuşur aşk oylesıne dolu dolu olur kı ayakların sankı yerde degıldır yuregın ne yere sığar ne göğe..
benım sevgılım ılk aylarda oylesıne delı dolu yasatırdı kı bana hayatı oylesıne romantıkdı kı aradan 7 ay gecdı o adam gıttı yerıne tam bır ODUN geldı sankı o bana onca guzellıgı yasatan adam o degıldı ??
pekı neden zaman elbet herseyı eskıtıyor ama alıskanlık oluyor..ask yerını sevgıye bırakıyor vs sebep okadar cokkı..sızınde sevgılınız zmanla odunlasdımı kısslar merak edıyorum yoksa bır bahtsız benmıyım :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?