Sevgılısı sonradan odun olanlar varmı aranızda ???

sweet1912

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
199
0
0
İstanbul
Kızlar sevgılısı sonradan odun olan varmı ?? hanı ılk anlar,ılk aylar hersey uçuşur aşk oylesıne dolu dolu olur kı ayakların sankı yerde degıldır yuregın ne yere sığar ne göğe..
benım sevgılım ılk aylarda oylesıne delı dolu yasatırdı kı bana hayatı oylesıne romantıkdı kı aradan 7 ay gecdı o adam gıttı yerıne tam bır ODUN geldı sankı o bana onca guzellıgı yasatan adam o degıldı ??
pekı neden zaman elbet herseyı eskıtıyor ama alıskanlık oluyor..ask yerını sevgıye bırakıyor vs sebep okadar cokkı..sızınde sevgılınız zmanla odunlasdımı kısslar merak edıyorum yoksa bır bahtsız benmıyım :))))))

Pekala onun odunlaşmamasını sağlamak için sen bi katkıda bulundun mu? canım

benim yavrucukta ilk günkü gibi ama bazı seyler degişiyor.. mesela hareketler daha rahat farklı sohbetler farklı eglenceler olabiliyor.. ama biz hiç birlikte sıkılmıyoruz mesela.. aksine her gecen gün daha cok egleniyoruz birbirimize asık oluyoruz.. hala cok kibardır cok düşüncelidir ama ben kasmam onu mesela.. istedigi gibi küfreder kızdıgı konulara.. esner aksırır.. adam olabildigince rahattır yani.. bende rahatımdır.. yanımdaki rahatlıgını sever ve benide mutlu etmek için elinden geleni yapar.. birazda karakterinden dolayı belki..

ormantik ikili -tatlicadiarzu-

ara ara odunlukları tutuyo ama gecici bir süre...cok üzdügüde oldu ama şimdi mahşallah herşey cok güzel allahıma şükürler olsun yaaa..papaz her zaman pila yemiyo..bazen degişiyo insanlar ama ne yap ne et eski haline döndür..baştan bırakırsan ipi vallahi bir daha ele alamazsın...duygusuz olucaksın sende biraz o zaman ne oluyo bunlara deyip tekrar başlıyorlar ilgi göstermeye...

şekerım bızde bırlıkteyken mukemmel eglenıyorz o konua hıc sorun yok sıkılmıyrzda ama arada bır romantızımde beklıyrm eskıden arda bır yapardı oyle jesteler sımdı nerdeeeeeeee :) az once bır arkadas sormus sen katkıda bulunuyrmusun dıye bulunmazmıyım cok ıstıkrarlıyım arada bır ona romantık jestler falan yapıyrm ne bıleyım bazen ofısıne,gomlegının cebıne tuvaetın aynasına guzel notlar bırakıyrm ama arada bır yapıyrm enson bırlıkte cekıldıgmız tum resımlerı buyuk guzel bır kartpostala sekıllı sekıllı kesıp yapıstrdım kartposalın etrafınada papatyalrla susledım yapıstrdım ufakda bır dıp not yazdım daha ne yapayım kıssslar elımden gelenı yapıom ısdee :))) eskıden oda oyleydı ama adamda tık yok sımdı bırlıkteyken hersey guzel ayrıyken farklı bır adam anlamadım gttı :))))

:1rolleyes: mesele anlaşılmıstıra.s

valla benimkisi bana göre cok roantiktir ama ben pek romantizme gelemiyorum..-tatlicadiarzu-
yada eskisi gibi degilim.. romantizm yerine eglence, cıvıtmak bana daha cazip gelio o nedenle ne desem bilemedim şimdi...
ama onun yaptıklarını hatırlatan seyşer söyle... mesela "aşkım sen hani bi gün böyle ypmıstın ya cok mutlu olmustum" falan diye.. biraz sürdür bu konusmaları oda hatırlasın ne kadar romatik oldugunu.. eger her dakka birlikteyseniz bi kac günlük ayrılıkta degiştirebilir adamı..yerimseniben

ama genelde bir zaman geçtikten sonra o heyecanlı aşk bitiyo..bayanlarda daha uzun suruyo bu..ama birlikteyken cok iyi oluyorlar..ayrıykende farklı oluyorlar bunlar ilişkinin dogl halii.ilerde evlenincede öyle olucak sanırım..bu yüzden ben böyle kabul ettim sevgilimi..zaten onunla zaman geciriken o ana odaklıyorum kendimi biliyorum evine gidince biraz farklı olucak..yaniii bunu bende yasıyorum..ama o eve gidince hiç arayıp sormuyorum 1 kere arıyosam gunde başka aramıyorum o arıyo sürekli..günün çeşitli saatlerinde..ilişkinin ilk basındaki gibi ilgi beklemiyorum..artık alışkanlık oldu zaten baglılık oldu iyice..o yüzden bir gun onunla elenicegim gunu düşünüyorum allah izin erirse inşallah bu yüzden onsuz olmanında tanıdını cıkarmaya başladım kendimce...yanii mutlu olmak için kendimeee bir sürü yol buluyorumm..başarıyorum da galibaaaa

benımkide mesela dün şey dedi elini tutuyorrdum aşkım elim terlio dedi be eskiden elini bıraktıgım an somurturdun bana dedim güldüm o da güldü o eskiden di dedi ii dedim tutmam bende sonrada elimi tutmak için fırsat kolluo verirmiyim vermemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

:teytey::dance:

Önceden benım için daha cok şiir yazardı mesela,daha cok heycan yapardı,daha çok önemserdi fılan..

Daha cok hedıye alırdı.

Şimdi ev yapma,evlenme,ev düzme... vs. telaşı düştü cocuga,şiirler nadiren oldu,hedıye ise rafa kalktı,ama en azından doğum günümde bari alsaydı dimi mafoldumben

yaşasın tek degilmişimmm :)) işin şakası bır yere yok benıms sevgılımle ailesı ve arkadsları dalga gecıo dıe romantzmını kaybetmıs light dıolarmıs vs vs bussuru sey dedı he he dedım ne dıyım aman ne yapım erkek ısde bölee gelmıs böleee gıder hele bız bı nısanlanalım o zman gostercem ben ona bu nazı :))))))

anacım odunlaşınca budayıver gitsinklava:

Benim sevgilim de çıktığımız ilk aylarda kasılıyordu utanıyordu sanırım yemek bile yiyemezdi karşımda artık çok rahat kaydirigubbakcemile3
Romantiklik bakımından falan aynı gerçi halen heyecanlanıyo opuyorumnanaktan
İnş. hep böyle sürer.

ya benımkı odunlugu kaybettı böyle şey oldu tırtıklı tırkllı bı kalas parcası oldu cıktı kaydirigubbakcemile3
ılk alırken mobılyaydı tabı böle guzel süslü bır yatakodası makyj masası gıbıydı sımdıyse tam bır tırtıklı kalas cok degısıyorlar, sevgıısı vssı tamam ama cok cok degsıyorlar

gecen senekı sevgılım bır anda degısmıstı o da oyleydı okeşke hıc degısmeseydı.... bazen bazı degısımler daha üzücü oluyor.

bence her ılıskıde olan seyler bı süre sonra heycan fln gıdıyo

romantıklıkk azalıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…