sevgilisi varmış :(

canım çocukla facedeki konuşmalarınızı aç printscreen yap yolla kıza inanmıyosa

anlatmışsın doğru olanı yapmışsın inanmamış gibi görünse de emin ol acaba doğru mudur anlattıkları diye düşünüyordur.

olaya gelirsek bahsettiğin erkek bence ikinizin arasında kalmış belki seni tercih edip kızı terkedicekti ama sonra baktı seninle olacak gibi durmuyor bir şekilde soğudu senden kız arkadaşımı da kaybetmiyim dedi ve seninle iletişimi kesti.

sen kıza söyleyerek yapman gerekeni yaptın artık unut gitsin.

merhaba arkadaşlar. benim bi konuda acil fikrinize ihtiyacım var birilerine anlatmazsam çatlıycam gerçekten. :( ben 3 hafta önce biriyle tanıştım bi konu hakkında konuşurken birden duygusal anlamda bi yakınlaşmamız oldu. bi hafta kadar telefonda,facebookta vs. konuştuk. bildiğiniz sevgili gibi olduk resmen sonra bu beni bi gece aradı ben konuşamadım telefonda uyuduğum için ertesi gün birden telefonları falan kapattı facebooktan mesaj atmadı.. attığım mesajlara dönmedi tabi ben kendimi suçladım benim yüzümden oldu flan diye en son attığım mesajlara biz birbirimize göre değiliz allaha emanet ol diye cevap yazdı ve beni facebooktan sildi . ben çok üzüldüm tabi hep kendimi suçladım. bütün gece ağladım :( derken ertesi gün oldu facebook sayfasını bi açtım başka bi kızla çekinmiş resmini ve 24 kasımda ilişkisinin başladığını gördüm.. şok oldum çünkü benimle o tarihten çok sonra konuştu yani benimle konuşurken sevgilisi vardı.. :( ben bunu öğrenince aradım ama telefonu kapalıydı facebooktan mesaj attım sevgiline herşeyi anlatacağım diye tabi hemen kendi facebookundanda kızın facebookundanda beni engelledi.. sonradan öğrendimki sevgilisi şehir dışındaymış ondan benimle rahat konuşabiliyomuş o aradığı gecenin sabahındada sevgilisnin yanına gitmiş o yüzden telefonu kapatmış yada başka bi numarası vardı bilmiyorum:( şimdi ben bi şekilde sevgilisini ekledim facebootan ama anlatsammı bu olayı anlatmasammı bilemiyorum.. bi akıl verin ne yapsam canım çok yandı kıza durum bundan ibaret diye anlatsammı yada bu konuyu tamamen kapatıp yoluma devammı etsem :( yardım edin fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...

canım söylemen çok iyi olmuş sen üzerine düşeni yapmışsın geçmişe sünger çekmek gerekir..... benm sevdiğim çocugunda sevgilisi var :(:(:(

Son düzenleme:
doğruları anlat neden anlatmayacakmışsın

anlat ne mal olduğu bilinsin , ama kendini yıpratma

anlattımda kız inanmadı. ama aklında şüpe oluşmuşdur her ne kadar inanmamış gibi görünsede..
nasıl kandırdıysa kızı o asla öyle bişey yapmaz bidaha bana mesaj atma dedi.. bende atmadım.

herkes kocası ya da sevgilisi için 'asla öyle bişey yapmaz' der. peki bu aldatanlar kim o zaman :D çoğu erkek yapıyo ama farkettirmeden yapıyolar. bazı kadınlar da saf olduğu için inanıyolar işte.

Bence sen kendi yoluna bak
Anlatsan bile inanacak mı ? Çocuk bayağı uzman gibi yine kandırır kızı
Muhtemelen sendne başka da birileri olacaktır zaten, kendi görürse inanması daha kolay olur

bence kıza bişey anlatma
zatn kız öğrense de ilişkiye devam ederler
canın yandı diye başkasınınkini de yakma
ayrıca bekar insan yani evli değil ve alternatifleri düşünebilir
flört bunun için var
seni belki daha yakın buldu evlenmek için düşündü ve anlaşamayacağınızı da görünce yolları ayırdı
bu yüzden adamı suçlama
sevgilisi varmış karısı yok yani

Ben olsam kesinlikle bende söylerdim, inanmasa da emin ol soru işaretleri kalır aklında.
Sen kötü bir şey yapmıyorsun ki, olanı bilsin yazık.

bence kıza bişey anlatma
zatn kız öğrense de ilişkiye devam ederler
canın yandı diye başkasınınkini de yakma
ayrıca bekar insan yani evli değil ve alternatifleri düşünebilir
flört bunun için var
seni belki daha yakın buldu evlenmek için düşündü ve anlaşamayacağınızı da görünce yolları ayırdı
bu yüzden adamı suçlama
sevgilisi varmış karısı yok yani

ya olurmu hiç öyle şey.. bi insanın sevgilisi varsa başka birine bakmaz. bakarsada karaktersiz aşağılık bi adamdır. ki öylede zaten

Bence anlat, o seni üzüp kandırırken o kızı aldatırken problem yoktu da sen açığa çıkarınca mı sorun oldu? Yalnız anlatacaksan facebook konuşmalarınızın capslerini al, sana gönderdiği mesajların fotoğraflarını numarasıyla çekip gönder, kız karar versin neyin ne olduğuna.

Anlat..
Doğru olan da bu bence..
Adamla ilgili bildiğin çoğu şeyi de söyle ki, iyice inansın..

bence hiç bir şey anlatma arkadaşım anlatsanda inanmayacaktır daha çok incinip yıpranabilirsin bence önüne bak onun yaptığı ahlaksızlık kalitesiz insanmış bence hiç uyupda üzülme boşver

Back
X