- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
ama bunun sevgisizlikle ya da daha az sevmekle alakası yok dimi??? "sadece yapı meselesi" de lütfen
kızlar yaa... benim sevgilim onu fazla öpsem,sarılsam falan bunalıo...mesela bazen aşkım bıraksan da adam gibi filmi izlesek falan dio... ben de tam tersine beni sabaha kadar öpse sıkılmam... insanların bazısı temastan fazla hoşlanmaz ya öyle mi acaba diye düşünüyorum??? çünkü ilgisi alakası iyi normalde... günün çoğunda benimle...mesela bazen 2-3 saat ayrı kalacak oluoruz... bir bakıyorum işi gücü bırakıp gelmiş... ben öpmesem falan o zaten sarılıp öpüyor, şakalaşıyor yani soğuklukla falan alakası yok... ben kabul ediyorum biraz fazla sırnaşık bir tipim..Allahım elimi üstünden çekemiyorum adamın ... illa ya elini tutucm,ya koluna yatıcam, ya omzuna dokuncam ya yanağından makas alıcam... doyamıyorum adama:)... yani evet... biraz ipin ucunu kaçırıyorum ama.. merak da ediyorum, başka sevgilisi/kocası benimki gibi olan var mı?
Aynı sevgilim gibisiniz. Allahım gidiyorum yanına kaçıcam kaçamıyorum
10 dk sonra sıkılıyorum. Ya bırak bi tv izleyim ayaklarımı uzatatıp keyif yapayım yok
İlla sarılcak öpecek
Ama o kendisini geri çekince ay bi tatlı geliyo herif
Ağzını yüzünü yidiğim
Siz de biraz frenleyin kendinizi
sevgiyle alakası yok bunun, deli gibi aşığım ama biraz özel alanımın boş olmasına ihtiyacım da var
Aynı sevgilim gibisiniz. Allahım gidiyorum yanına kaçıcam kaçamıyorum
10 dk sonra sıkılıyorum. Ya bırak bi tv izleyim ayaklarımı uzatatıp keyif yapayım yok
İlla sarılcak öpecek
Ama o kendisini geri çekince ay bi tatlı geliyo herif
Ağzını yüzünü yidiğim
Siz de biraz frenleyin kendinizi
sevgiyle alakası yok bunun, deli gibi aşığım ama biraz özel alanımın boş olmasına ihtiyacım da var
h
hımm.. bu içimi rahatlattı birazcık...demek ki adamın yapısı bu.... peki mesela siz daralsanız da karşınızdaki sarıllmaya,öpmeye devam etse.... bir süre sonra soğukluk duyar mısınız? yani benden bunalmasın bu adam sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?