sevgilisi ya da kocası öpülmekten vs. hoşlanmayan var mı?

ama bunun sevgisizlikle ya da daha az sevmekle alakası yok dimi??? "sadece yapı meselesi" de lütfen

Tabiki sadece yapi meselesi benimde iki yillik bir ilişkin var ve seviyorum da ama sevgilim şikayet eder bazen bu huyumdan..

Daraliyorum bilmiyorum masaj falan nefret ederim mesela insanlar masajda rahatlar ben kaskati oluyorum

Surat ifadesine dikkat et sevgilinin çünkü bunaldgni hemen anlarsn o zaman biraz rahat birak yoksa zaman geçtikçe yapilan şeylerin değeri kaybolur onun için sadece bunalmayi ifade etmeye baslar buna izin verme..

Dert etme bence..gayet normal..:) seni az sevdiği imasına gelmez bu asla..rahat ol yani:) bazen ben de eşimin yanaklarını sıkarım..öperim..canını acıtırsam eğer off aşkım napıyosun ya insan gibi sever misin der bana ben de güleeeeeeer geçerim:))) iki dakka sonra yine yaparım baktım bakışları değişti cıvımayı orda keserim:)) sen de sıkıldığını anlayınca bırak:)) merak etme sevgilin seni seviyo

Aynı sevgilim gibisiniz. Allahım gidiyorum yanına kaçıcam kaçamıyorum
10 dk sonra sıkılıyorum. Ya bırak bi tv izleyim ayaklarımı uzatatıp keyif yapayım yok
İlla sarılcak öpecek
Ama o kendisini geri çekince ay bi tatlı geliyo herif
Ağzını yüzünü yidiğim
Siz de biraz frenleyin kendinizi
sevgiyle alakası yok bunun, deli gibi aşığım ama biraz özel alanımın boş olmasına ihtiyacım da var

Ben çok sık öyle seven bi insan değilim bana pek gerçekçi gelmiyor yapmacik gibi hani gerçekliğini yitiriyor bence ama arada bi gelirler bütün ope ope doyamam bi gün sinemada film izlerken öyle yaptim erkek arkadasim bi dur öpme dedi sinirlerim bozuldu opmedim sonradan kendisi yanasti öpme istemiyorum dedim öyle böyle gönlümü aldi (kendisi sever opmeyi yanaklarimi sikmayi )yani demem o ki bence çok öpmek sarilmak gercekliliğini yitiriyor onada söylerim hep

Son düzenleme:

Canım ya okurken sanki kendim yazmışım gibi hissettim inan bana :) Hatta ben bazen alınıyorum gidip uyuyorum :) Galiba çok seviyoruz eşimizi doyamıyoruz :) ama bazen bende takmıyor değilim

ahada iste bu aynen biraz uzak durunca daha farkli geliyor

Dışarıda resmi, evde sırnaşık takılıyoruz biz.
Sevgiliniz dışarıda böyle olmaktan hoşlanmıyorsa doğru olanı yapıyor dışarıda pek hoş olmuyor ama evde yapıyorsa da bunalıyordur sanırım. Sorun etmeyin.

bukadar ballandırmasaydın iyiydi

kızcağız zaten duruma içerlemiş seninkide teselliden çok yarasına tuz basmak olmuş

Benim eşimde senin gibi. :/

Yapı olarak fazlasından hoşlanmıyorum.
Öpersin, sarılırsın, şakalaşırsın ama abartmamak, can sıkmamak koşuluyla.

Cok zor uyuyorum ve tam dalıcakken şapşup öpülüyorum.
İnsan şaşakalıyo yahu. Sonra sen cok asabisin oluyo. :))

Film izlerken baska hiçbişeyle ilgilenmem.
Eşim senin gibi sürekli omzuna yatayım ister.
Ama öyle isterse en duygusal filmi izleyeyim etkilenmiyorum.
Boynumdan baska bişey düşünemiyorum çünkü

Telefonla konusurum gelir şapp öper. Belki ciddi bişey konuşuyorum ama umrunda mı?
Evden yolcu ederken resmen 5 dakika sarılma merasimimiz var.
Asansördende öpücük atar yetmiyo gibi
Bazen cok bunalıyorum ve bozuluyo.

Herkese karşı böyle cana yakın desem o da değil. Gayet resmidir.
Bi bana bi annesine böyle sevgi böcüğü :))

Ay ne bileyim. Ben çocukkende bayramlarda saklanırdım o el öpme muhabbetlerinden.
:))
Teyzeler ve babaannem ben de travmaya sebep oldu

Kizma da sen resmen adama yapismissin. Tamam, sIk oper sarilirsin da, hic ayrilmadan surekli bir orasina yaslan, bir surasini op, bir yanagini mincir filan, insana artik fenalik getirir boyle hareketler. Hoslananlar da varmis konudan anladigim. Ama seninki hoslanmiyormus iste. Adama nefes alacak alan birak bence. Guzellikle soylemis, devam edersen bunalip kacma yoluna gidecektir. Su anda seni sevmiyor degil, kendiliginden de opuyormus. Ama bu bogucu hareketlerine devam edersen sogumasi an meselesi. Ben de sevgilin gibiyim, sevdigim insanlari opmek, sarilmak hosuma gider, ama bunu her an yapan insandan kacarim.

Eşim de çok şikayetçi ama bana fenalık geliyo habire, mesela bi işle uğraşırken gelir öper, uyurken gelir öper hayır sonradan allahtan belanı mı istiyosun diye soruyorum kendime ama yok hoşuma gitmiyo işte.

Senin sevgilin gibiyim bende.Hiç sevmem fazla ilgiyi öpmeyi vesaire.Aksine benimkide acayip sevecek öpecek sarılacak dokunacak yanaklarımı sıkacak

Böyle heralde bu işler denge misali bir taraf yapacak bir taraf yapmayacak

hadi öpmek falan neyse de o makas almak hayatta katlanamadığım şeydir

Ben normalde soguk nevalenin tekiyimdir ama konu benim sevgili olunca bambaska olurum...
Ne isirmam biter ne opmem, ne sarmam sarmalamam, ne sirnasmam...
Bazen sakasina tekmeyi salliyacagim simdi der
Ama cogunlugunda o da bana boyledir bazen de ben daralirim
Biraz yapisina bagli sanirim, bariz rahatsiz oluyorsa birazcik frenleyin kendinizi, belli bir sure sonra sinir edici olabilir...
Acik acik sorun ya da ona gore orta yol bulursunuz

Sogukluk degıl de bunalırım gıt basımdan opme dedıgım halde opuyorsa :) . Inanın yapı meselesı . O sızden daha cok sıze sarılmak ıstıyordur da o duvarı asamıyordur:) nadıren yanıma gelıp sarılıyo dıyorsunuz daha tatlı degıl mı oylesı :))

Benim eşim de böyle :) Bende öyleyim ama eşim daha abartı yanağımı tahriş ediyo artık öpmekten ve sıkmaktan bide ısırıyo arada Ama çook hoşuma gidiyo, sadece ısırtmamaya çalışıom kendimi

Benimkide hiç sevmeez bi kere sarılym öpiyim yeter der

Kişilikle alakalı bişey bence

Bende çok severm öpiyim sarılym seviyim diye ama hoşlanmıyir,işte yapcak bişi yok malesef az yapıyorm tutuyorm kndimi

dışarıda bizi kanka zannederler, el ele bile tutuşmayız genelde. hoşlanmam oyle insanların icinde mıçmıç olmayı.

ama evde şakalar, o bilgisayarda ciddiyetle iş yaparken birden bire arkasında zıplamalar, şarkı soylemeler...
hic durmam :)) ilgisini cekebilecek her seyi yaparım...
ne yapayım ciddi oldugunda cok karizmatik ve sempatik geliyor....

sonra tamam der elindeki işi bırakır, ıı-ıııh ben kaçarım, galiba tam bir baş belası gibi davranıyorum...
bir de çalışırken izlemeyi cok seviyorum... anlıyormus gibi yorumlar yapıyorum falan

tam tersi de benim elimde iş oldugunda gecerli oluyor... özetle bir taraf hep sıkılan ama ikna olmaya da hazır oluyor :))

fakat film izlerken sarılmaktan opulmekten hic hoslanmam, dikkatim dagılmayacak. insan bunaldıgını soyluyorsa dogrudur.
yani artık onunla tam beraber kitap okuyacagımız film izleyecegimiz sıralarda direkt uyarıyorum, yoksa antipatik geliyor...

bende biraz öyle

benim sevgilim sıkılmaz o da öper koklar sarılır ama bende dokunarak sevenlerdenim ya elim elinde ya kolum kolunda mutlaka değmem lazım

erkek arkadaşımda sizin gibi ve ben aşırı temastan bunalıyorum kafede karşılıklı oturamıyoruz mesela illa yanımda oturur, yemek yerken bile bi eliyle benim koluma dokunuyo, alış veriş yapıyoruz ben kıyafetle bakıyorum o bana bakıyo her fırsatta sımsıkı sarılıyo tamam çok güzel ama nefesim daralıyo benim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…