- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
Öpüşmek kalori yakımına yardımcı oluyormuş benden söylemesi
Bi de öpüşmenin bana faydası baş ağrımı geçiriyorTabi ki eşimle öpüşmek
sana cevap attım kızım görmüyo musun
Bende sevmem fazla mic mic olmayi.. Cabuk sklyorum.. benimde auram darmis demek aura neyse artik..
tavsiyem fazla bunaltma yapma diyorsa yapma cunku ben biseyi yapma diyince yapilirsa cinlerim tepeme cikiyor cok geriliyorum..
kızlar yaa... benim sevgilim onu fazla öpsem,sarılsam falan bunalıo...mesela bazen aşkım bıraksan da adam gibi filmi izlesek falan dio... ben de tam tersine beni sabaha kadar öpse sıkılmam... insanların bazısı temastan fazla hoşlanmaz ya öyle mi acaba diye düşünüyorum??? çünkü ilgisi alakası iyi normalde... günün çoğunda benimle...mesela bazen 2-3 saat ayrı kalacak oluoruz... bir bakıyorum işi gücü bırakıp gelmiş... ben öpmesem falan o zaten sarılıp öpüyor, şakalaşıyor yani soğuklukla falan alakası yok... ben kabul ediyorum biraz fazla sırnaşık bir tipim..Allahım elimi üstünden çekemiyorum adamın ... illa ya elini tutucm,ya koluna yatıcam, ya omzuna dokuncam ya yanağından makas alıcam... doyamıyorum adama:)... yani evet... biraz ipin ucunu kaçırıyorum ama.. merak da ediyorum, başka sevgilisi/kocası benimki gibi olan var mı?
kızlar yaa... benim sevgilim onu fazla öpsem,sarılsam falan bunalıo...mesela bazen aşkım bıraksan da adam gibi filmi izlesek falan dio... ben de tam tersine beni sabaha kadar öpse sıkılmam... insanların bazısı temastan fazla hoşlanmaz ya öyle mi acaba diye düşünüyorum??? çünkü ilgisi alakası iyi normalde... günün çoğunda benimle...mesela bazen 2-3 saat ayrı kalacak oluoruz... bir bakıyorum işi gücü bırakıp gelmiş... ben öpmesem falan o zaten sarılıp öpüyor, şakalaşıyor yani soğuklukla falan alakası yok... ben kabul ediyorum biraz fazla sırnaşık bir tipim..Allahım elimi üstünden çekemiyorum adamın ... illa ya elini tutucm,ya koluna yatıcam, ya omzuna dokuncam ya yanağından makas alıcam... doyamıyorum adama:)... yani evet... biraz ipin ucunu kaçırıyorum ama.. merak da ediyorum, başka sevgilisi/kocası benimki gibi olan var mı?
ay benim eşim de sarılma manyağısarıl sarıl diye tutturur. ben de sevgisini dokunmakla belli eden bi tipim. illa dokuncam öpcem falan ama eşimde bu çok fazla. sarılmadan uyuyamaz. uykusundan uyanır sarıl sarıl diye seslenir sarılırım yine dalar uykuya sabah uyanınca da ilk söylediği sen gece bana hiç sarılmadın
Canım gülmekten çene kaslarım ağrıdı ya. Allah iyiliğini versin. 😄
Allah mutluluğunuzu bozmasın. 😄gül gül halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?