sevgilisi ya da kocası öpülmekten vs. hoşlanmayan var mı?

Bende hic hoslanmam sapur supur opulmekten abim bayilir öpmeye hele kucukken ne savaslar verirdi beni opebilmek icin. Simdi de esini :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim sevgilim de surekli dokunur, sarilir, oper bunalirdim git oteye biraz rahat birak yaw derdim

Gun gelir devran doner derler ya

Simdi ben oyle oldum adamin dibinden ayrilmiyorum
Surekli saril bana diye tutturuyorum bulusup ayriliyorsak soylenip duruyorum biraz daha sarilaydik ya diye

Belki sizde de gun olur devran doner

Son düzenleme:

kuduruk çıktı buda
adamı tırstırmasaydın
kırmızı kısma koptum

2014 ten beri kudurugum
O halinden memnun sadece etraftan biri laf eder diye endise ediyor
Sokakta da boyleyim cunku

azcık daha sarılaydık
yavrım ne yiyip ne içiyon bu libido mirasmı
yolda adamın tepesine çıkmış biri görürsem öpmek için selam lokum derim

azcık daha sarılaydık
yavrım ne yiyip ne içiyon bu libido mirasmı
yolda adamın tepesine çıkmış biri görürsem öpmek için selam lokum derim

Ahahah çok hoşsun ya
Miras değil alınteri
Ben seni geyik topiginde goruyordum orada anlatirim burada konuyu dagıtmayım

Kimi insan dokunmadan sevgisini hissedemiyo dokunsal zekan baskın senin aslında kadınlar genelde böyledir seninki biraz fazla ama o da kendini kontrol edemeyisinden

Ben de çocuk gibi sevmeyi severim başta endişe ederdim bana deli demesin diye ama o da alıştı seninki de alışır

sevgilinin daralması normal ozaman :))

Ben de öyleyim , aşkımda öyle Buluşup ayrıldık diyelim , yoldan döndürüyorum bende koşa koşa gidiyorum yanağına kocaman bir öpücük konduruyorum eğer bunu yapamıyorum seni çok özledim diye arıyorum ALLAH(C.C)'ım nazarlardan saklasın...(amin...)

benim hiç sevgilim falan olmadı ama olsa nasıl olurum kim bilir...çok sırnaşık bir insanım arkadaşlarımı falan öpmeyi, sarılmayı mıncıklamayı çok seviyorum.

Sen de benim gibisin canıım :) Ben de senin gibi sürekli sarılayım öpeyim sevgimi göstereyim diye düşünüyorum Ama benim sevgilim bunalmıyor çünkü o da öyle

bende senin gibbiyim ama esim bu halimdan cok memnun yapmazsam hemen soruo hayırdır askım uzaksın die.cok seviyorum kocişimi cokk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…