benim sevgilimde öyle
bir de der ki sen benim sinirli halimi görmedin
ben güzelce tartışalım orta yolu bulalım sonrada konu kapansn istiyorum
ama o öyle mi en ufak birşeyde sinirlenir sakinleşmeside uzun sürer
kıslar çoğu evlenince sinirli erkek düzelir diyolar önceki kadar olmazmış örnekleide var gördüm ama umarım bnde o şanslılardan olurum
Insan sinirli olabilir saman alevi gibi siniri gectikten sonra uzatmadan özür dilemesini gönlünü alabiliyorsa en önemlisi uzlasmaci ise onunla yasamasini bilirsin sorunda olmaz
Ama öfkesi gecmez ve triplere girer tavir alirsa bazende durduk yere allah sabir versin ve hakkinda hayirlisi olsun derim..Yaranamazsiniz böyle insanlara ne kendi icinde mutludur ne de sizi mutlu en önemlisi huzurun olmaz..
Saygi duyuyorsa haddinide bildikten sonra sinirlide olsa mutlu olabilirsin sinirli sevgiliyle :)
aynı dertten muzdaripiz arkadaşım ve aynı cümleler diyebilirm galiba aynı kalıptan çıkma bunlar peki sen nası davranıyosun sinirlendiğinde uzakmı duruyosun napıyosun
Eski eşim flört döneminde hissettirmişti sinirli olduğunu. Çok üzerinde durmamıştım ama evliliğimde ceremesini çok çektim. Bana pek haykırması olmazdı ama ailesine,iş ve arkadaş çevresine zehir ederdi hayatı. Çok utandığımı,rezil olduğumuzu hissetmişimdir onun bağrışları ile...
Ben sakin mizaçlı bir kadın olarak hep rahatsız oldum bundan.
Boşandım.
Hala yüksek ses duyunca bir irkilirim.
Büyük konuşmayayım ama sinirli insanla işim olmaz artık. Rabbim uzak tutsun benden!
Şükürler olsun ki Rabbime sevgilim benden sakin,ben azıcık gerilsem hemen gülümsetir beni.
sevgilimin şu hayatta ki en sinirli insan olduğunu iddia edebilirim. 2 yıldır birlikteyiz. İlk başlarda o sinirliyken bende bağırıp çağırıyordum büyük kavgalar çıkıyordu. Biraz huyunu alınca susup oturmaya başladım. Ama artık eğer çok ciddi bir konu değilse şımarıklığımla, cilveyle hemen üstünü örtüyorum. Zaten ben böyle davranınca sinirlenemiyor.Kesinlikle en iyi yöntem bu diyebilirm kızlar. Rabbim bizi erkeklerin sinirinden korusun
bence sen yanında olduğun için şanslısın ve sakinleştirebilyosun ama ben malesef uzaktayım ve yanındaki kadar etki edemiyorum malesef yine onu çok seviyorum iyki var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?