sevgilisi yada eşi çok sinirli olan bayanlar

ya yengeç yada ikizler canım. saattinden dolayı belli değil.

durduk yere trip atıyorsa
senı sürekli yanlış anlıyorsa
seni deli ediyorsa
annesine çok düşkünse
aşırı kıskanç ve kalabalık ortamlardan hoşlanmıyorsa
yengeçtir

Son düzenleme:
hahahhhh evet valla erkeklerede bazen acıyorum yaaaaaaa cocuk gibiler aynı

durduk yere trip atıyorsa
senı sürekli yanlış anlıyorsa
seni deli ediyorsa
annesine çok düşkünse
aşırı kıskanç ve kalabalık ortamlardan hoşlanmıyorsa
yengeçtir

evet canım uyuyor hepsi.
Ama bendede sabır bırakmadı valla.
salak salak şeyleri tersliyor.
iDAre etmiyebilirim daha fazla.

evet canım uyuyor hepsi.
Ama bendede sabır bırakmadı valla.
salak salak şeyleri tersliyor.
iDAre etmiyebilirim daha fazla.

idare etme durumu karşılıklıdır
tek taraflı olması yorar insanı.

insan ancak seviyorsa idare eder ( tripler dışında başka yanlışları yoksa eğer).

kızlar henuz nışanlıyken sıze sınırını gosterıyorsa bence bırakın.evlılık o kadar kolay degıl ..cok zor.ve ne nışanlılığa nede cıkmaya benzıyor .bır anlık sınır nelere sebep oluyor bır bılsenız..bence ıyıce duşunun derım.yerı gelıyo sen sınırlı oluyorsun ama devamlı sınırlenın erkek bunu kaldıramıyor.ınanınkı ınsan cok yıpranıyor.benım eşim cok sınırlıdır ama her zaman degıl anlık sınırlenır 5dk ıçinde susar.yumuşar ama ınanınkı 5 dk yı gelın sorun nasıl dıye.ondan sonrada cok yumuşak olur.

sevgilim sinirlidir biraz , ama ben ondan daha sinirliyim.

o sinir krizi geçirirse
bende cinnet geçiririm susan ''o'' olur yoksa bu erkeklerın önü alınmaz.

sen deliysen
bende deliyim.

sen hastaysan, bende hastayım

vuuuu süper taktik.. dikkat ettimde bazen kavga edersek ve ben cinnete doğru gidiyorsam kedi gibi oluyor "tamam aşkım sakin ol aşkım" diyor hemen..
ama aklıma taktik olarak gelmemişti..
hasta olmasından gerçekten sıkıldım ama artık o ne zaman hastaysa bende hastayım diyorum o beni teselli ediyor

benımde dikkatimi çekti uygulayım denemekten bi'şey olmaz dedım
öyle başladı herşey.

benımde dikkatimi çekti uygulayım denemekten bi'şey olmaz dedım
öyle başladı herşey.

kesinlikle denicem.. bizim bi arkadaş atanmada tercih konusunda nişanlısını dinlememişti ve kızın dediği çıktı tabi kız arıyo çocuğu "ben sana demiştim" diyecek bağıracak bu açmış telefonu "allah b... versin bunların hayatımı mahvettiler" vs vs diye bağırmış kız da "sakin ol aşkım "diye onu teselli etmiş.. bunu bana saftirik sevgilim anlattı tabi oda denedi bikaç kez ama yemedi..

kısasa kısas
o kadar

idare etme durumu karşılıklıdır
tek taraflı olması yorar insanı.

insan ancak seviyorsa idare eder ( tripler dışında başka yanlışları yoksa eğer).

Tabiki canım.
İnsan sevdiği adama defalarca şans verirmiş.
Tabi anlayana...
Ne zaman neye kızıcağı belli olmuyor.
Beni üzüncede çok umrunda olduğunu sanmıyorum.
Yeterki ben huzursuzluk çıkarmıyım ses çıkarmıyım onun dediklerine o zaman mutlu oluyor.
Bugün aradı müşterin geldimi dedim.
Geldi dedi. İçeridemi dışarıdamı oturdu dedim.
Sen nasıl bana böyle mantıksız bir soru sorarsın diye tersledi.
Şok içinde kapattım telefonu.
Böyle alakasız şeyler oluyor sürekli işte.

anlıyorum canım,,,benim erkek arkadaşım böyle bir cevap verse ona zından ederım o gününü.kaldı ki, hayatta davranmaz bu şekilde .
erkek arkadaşının seni yeterince sevdiğinden emin misin?

kıslar benim sevgilim ben bişey paylaşmak istediğimde konuya direk giriyoum oda sinirleniyo ve sen nası ikna ediceni bilmiyosu diyo nazla cazlamı anlatıcam anlamadımki yani vede sinirlendiğinde canavarlaşıyo korkutuyo beni ama ben nedenini uzakta olmaya bağlıyorum yanyana olsak bu kadar uzamıycak bnce erkekler bazen çok fevri olabiliyolar galiba kaybetme korkusu olmuyo öyle bi emin oluyolarki sevgimizden

Sinirli olmazmı... Sevgilim akrep burcu yalana dolana gekemez şahibeli işlerre tav olur. Herlşeyiyle akrep adamı. Buda bana surekli agresifim ben gelme ustume mantıgını yapıştırdım baa bagırsada takmıyorum Bu seferde buna tav oluyor

"Can çıkmadıkca huy çıkmaz " ne de güzel demiş atalarımız .eğer bir erkek daha sevgiliyken ya da nişanlıyken bu kadar herseye sinirleniyorsa onu evliyken düşünemem bile.zannetmeyin ki evlenince bunların siniri geçiyor.daha bi sinirli oluyorlar.eğer nişanlıyken sinirli olduğunu farkettiyseniz bence o insanla evliliği düşünmeyin .cunku sinirli insanlara katlanmak cok zor...

evet katlanmak zor ama tek olumsuz yanı buysa hadi bitti demek kolay olmuyo arkadaşım huyuna suyun gitğin sürece sorun olmaz benimki öle ozamn sorun yok.

ben sevgilimden daha cok sinirliyim.

yapı meselesi

her seye sinirlenebiliyorum
alıstı o da bana yapacak bir şey yok

Son düzenleyen: Moderatör:
anlıyorum canım,,,benim erkek arkadaşım böyle bir cevap verse ona zından ederım o gününü.kaldı ki, hayatta davranmaz bu şekilde .
erkek arkadaşının seni yeterince sevdiğinden emin misin?

Bende bir daha konuşmadım onunla canım.
Çünkü bu sürekli hale geldi. Ve kendimi kötü hissetmeme sebep oluyor.
Sevdiğini söylüyor ama gösterme konusunda yeterince sevdiğinden emin değilim.
Gerçi annesine de böyle davranıyor hatta benim yanımdada tersliyor onu.
Psikolojisinin iyice bozulduğunu ve kendisine biran önce çeki düzen vermesi gerektiğini düşünüyorum.
Yoksa yazık edicek.

Haklısın canım.
Evlenince bu azalmaz hatta daha çok artar ve böyle bir durum da ömür boyu çekilmez.
Çekilsede insanı yaşlandırır, hayattan soğutur.
Şimdi bile yeterince sinir bozucu zaten.
Ben kötü söz duymadım ağzından ama sürekli bir aksilik, eleştiricilik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…