sevgilisi yada eşi çok sinirli olan bayanlar

bende aynen senin gb alttan alıp sakinleşmesini bekliyorum ama bu sakinleşme bazen günlere yayılıyo uzun sürebilyo yani bende bu durumdan nefret ediyorum ne zamn ondan önce arasam bu durumda yine ters tepki yapıyo ama nezanki o arıyo herşey normale dönüyo benimkide bu model işde :)

Amannn!! Ben onu aramayacağım onun aramasını bekleyeceğim! Bu bizim için ayrıca bi kavga sebebi. Hemde hepsinden daha geçerli bi sebep. Kavga etsekte sinirli olsa da ben uğraşacağım, gönlünü alacağım. Kendi haline bırakınca daha çok kızıyor beyimiz

çok şekersin canım ya :) valla benimki ben ne kadar aramzsam o okadar memnun hiç sorun deil kendi arasında ne kadar zamn geçerse geçsin öenmli değil önceden ben 3 gün zo dyanırdım şimdi 10 gün aramadığımı biliyorum

İşte hepsinin karakteri farklı. Şimdiye kadar kimbilir kaç defa ayrılıp barıştık ama ayrılıklarımız bile en fazla 5 saat sürmüştür. Benimki çooook kıskanç. Arayıp sormazsak yaramazlık yapıcağımı düşünüyo sanırım Allah sabır versin bize.

ha haaaa sen çok yaşa emi güdürüdn beni haklısın canım bizde öle çok ayrılıklar yaşadık ama ayrılmak isteyen hep ben oldum hiç birinde kabul etmedi 6 sene olunca bazı şeylerde değşşiyo tabi

İşte en çok buna gülüyorum. Baştan esip gürlüyolar. Sonra ben ayrılıyorum deyince kuyruklarını sıkıştırıp kuzu gibi oluyolar

Benim sevgilimde çok sinirlidir ve bende sinirliyimdir ama ona göre daha sakinim.
O sinirlendiğinde susarım biraz dinlerim ılımlı konuşmaya çalışırım sakince durumu anlatırım iki güzel söz söylediğim anda yumuşamaya başlar zaten ertesi günde hatasını anlar ve hiçbir şey yokmuş gibi devam ederiz :)

yenı evlı biri olarak sizlere cevap vermek istedim kızlar....
sınırılı oldugunu bılıyor ve eger boyle ılıskınıze devam edıyorsanız;
evlenınce yemegını camasırını temızlıgını dort dortluk yaptıgınız adamın suratınıza bakmadıgını goreceksınız..
sıze bagırarak emır verdıgını goreceksınız...
evden cıkıp gıdıp sıze hıc bırsey soylemeden eve gec geldıgını goreceksınız..
bu senın gorevın dıye sıze sınırlenıp kırlılerını yere attgını goreceksınız...
sınrlı oldugunda sıze bes kurus para vermeden gıttıgını goreceksınız...,
sıze sınırlı ya artık hayır aılene goturmuyorum dedıgını goreceksınız...
istediğin kadar agla diyip arkasına donup uyudugunu goreceksınız.
sınırlenıp belkide dayak yiyecegını bır tokatta olsa yıyecegınız gunlerı göreceksınız...

allahıma sukur ben bunları yaşamadım.. ama cevremdekı cıftlerden bılıyorum.. evlılık sevgılı gıbı olmaz... sevgılıyken heycnaın toz pembe gosterırı herseyı..ama evlendıkten sonra o toz bulutu kalkar ve gerceklerle yuzyuze gelırsınız.. su an benım yazdıklarım aklıma gelenler.. ve belkı daha bırcok sey yasayacaksınız... inşallah yasamazsınız ama ne yazıkkı erkegın dogası ve evlılık kuralları bı sure sonra bunun boyle olacagını gosterıyor.. sız bu konuma mı duzmek ıstıyorsunuz ??

oyy oyyyyyyy çok fena bu yazılanlar

Benim sevgilimde çok sinirlidir. Damarına basarsam bana babam bile böyle demez nasıl konuşuyorsun diye gururla kavga eder. Ama çok şükür ilişkimizin 7. ayındayız ve en fazla 2-3 kere kavga etmişizdir. Ben nasıl davranacağımı biliyorum buda onun hoşuna gidiyor tabi Ben tatlı dille, nazımla sözümle yapmayacağı şeyleri dahi yaptırabilirim çünkü bundan alıyor o. Ona şunu yap desem inadıma yapmaz ama bitanemm benim için şunu yapar mısın tatlım benim falan dediğim zaman yapmayacağı varsada yapar kırmamak için. Bi kadına yakışanda bu zaten; yumuşak başlılık.. Bende her işimi bu yoldan yaparım bi kez tökezlemedim çok şükür

çoğusu babamda var işte el kaldırıp dövmüşlüğü hiç yok ama söylediği sözler tokattan beter

sevgilim sinirlidir biraz , ama ben ondan daha sinirliyim.

o sinir krizi geçirirse
bende cinnet geçiririm susan ''o'' olur yoksa bu erkeklerın önü alınmaz.

sen deliysen
bende deliyim.

sen hastaysan, bende hastayım

Son düzenleme:
Tam zamanında bu konu karşıma çıktı kızlar.
Nişanlım aksi.
Bir anda tersler. Şok olup kalıyorum.
Hiç terslenmicek şeylere sert çıkar ve kendimi salak gibi hissettirir.
Açıkçası ne yapıcağımı bilemez haldeyim.
Ayrılmayı bile düşünür hale geldim.

yengeç erkeği tavırlarına benzıyor

Benım sevgilimde cok sinirliydi oyle ki deliriyodu gözü kararıyodu resmen ağzına geleni söylerdi bende cok duygusal bi insanım hep alttan almaya çalışırdım ne olduysa askerde oldu birden o sinirli cocuk gitti olgun nerde ne konusacağını bilen benı anlayan hatta ben sinirlenip ona demediğimi bırakmadıgımda bile özür dileyen cok sakin bi insan geldi karsıma..askere gitmeden benı korkutmuslardı ya daha kötü olur ya da daha iyi olur hepsine hazır ol diye Allahıma şükür 1 bucuk yıl oldu geleli hala aynı olgun sakin adam var karşımda

sevgilim sinirlidir biraz , ama ben ondan daha sinirliyim.

o sinir krizi geçirirse
bende cinnet geçiririm susan ''o'' olur yoksa bu erkeklerın önü alınmaz.

sen deliysen
bende deliyim.

sen hastaysan, bende hastayım
aynen bu taktik gercekten işe yarıyo özellikle karsındaki senı seven ve kaybetmek ıstemeyen bi erkekse mecbur alttan alıp susuyo

sinirli evet ama günlerce aramadığı olmuyo.
anında parlayıp anında sönüyoruz ikimizde.

Djsjxidbhsgdhajaja

Son düzenleme:
aynen bu taktik gercekten işe yarıyo özellikle karsındaki senı seven ve kaybetmek ıstemeyen bi erkekse mecbur alttan alıp susuyo

baktım önünü alamıyorum,,,
ben çok agresifim deyıp, bilinç altına yerleştirdim
o msjı , o da buna göre davranıyor

bana gıcık ve sinirli davrandığı zaman,,kısacık bir cinnet sahnesi ayarlayıp, oynuyorum
dayanamıyor ve neye sinirlendiğini unutup benımle ılgılenıyor.

naparsın arkadaş
ya bu deveyi güdücem, ya da bu dıyardan gidicem.dedim kendıme

seviyorum gidemeyeceğime göre
: yanlışı da yok :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…