- Konu Sahibi yenibirkadin
valla katılıyorum aynen böyle.. yanlız şu da varki bende de inat olduğundan haksızken bile haklı gibi davranırdım askerden öncesine kadar
başka zaman bas bas bağıran senden mi korkucam diye artislikler yapan ben kızdığında sus pus oluyorum çekindiğimden :18: ama ona söylemem belli etmem ayrı sadece susarım havalnmasın
bu arada hemen siler mi demişsin ya arkadaşım gerçekten eminsen hayır silmez ama söyler hatta sen bile şüphelenmeye başlarsın. dediğim gibi bırak msj atma arama ölsende arama haber alamasın senden o illa msj atıcakdır sitemle dolu aynen dediği gibi arkadaşın sevgin bu kadarmış, sende bunu istiyomuşsun vs vs diye işte o zaman inat etmeyip alttan alıcaksın. sevgini dile getiriceksin ama ben bazen çekindim falanda derdim daha da yumuşardıbarıştıktan sonra çıkartırdım acısını o da ayrı
![]()
sizde bensiniz anlıyorum :)
başka zamanlar aynen susmam bas bas bağırırım ama bazen de bir bakıyorum ki o çok bilmiş benden eser yok... susmuşum masumlaşmışım

zaten bu tür erkeklerle kavga anında diretirsen, onlar sinirliyken üste çıkmaya çalışırsan şansın hiç yok...
ne yapacaksın, önce arayı düzelteceksin.. alttan alacaksın... adam kıvama gelince alacaksın sazı eline

haklıyken haksız duruma düşmemek adına doğru zamanı beklemek gerek...